Λοιπόν, σήμερα επέστρεψα και μεταφέρω τις εντυπώσεις.
3 μέρες που πέρασαν πολύ γρήγορα ! Παρακολούθησα μόνο τις 2 απο τις 3 συναυλίες μιας και την 2η μέρα έπαιζα μουσική στο περίπτερο προώθησης του φεστιβάλ στο λιμάνι.
Μέρα 1η. Χάλκινα της Μακεδονίας , Φιλιππος Πλιάτσικας - Βασίλης Καζούλης.
Οι πρώτοι δεν κολλούσαν με το σκηνικό ωστώσο επειδή δεν τους είχα ακούσει ζωντανά ποτέ ήταν μια ευχάριστη εμπειρία. Ο Πλιάτσικας δεν θα έλεγα οτι είναι ο αγαπημένος μου αλλά ταίριαζε με το σκηνικό , παραλία , καθαρός ουρανός γεμάτος αστέρια και γύρω στις 2500 κόσμου να τον συνοδεύει σε επιτυχίες είτε προσωπικές του είτε με τους Πυξ Λαξ. Ο Καζούλης ιδιάιτερα συμπαθής και με αρκετά τραγουδάκια του να μου θυμίζουν τα χρόνια στο λύκειο έδωσε κι αυτός μια ξεχωριστή νότα στη βραδιά.
Μέρα 2η. Στραβός Γιαλός ,Γιώργος Μάγκας, δυστυχώς δεν μπόρεσα να παρευρεθώ αλλά απο ότι μου είπαν δεν είχε αρκετό κόσμο παρόλο που το πρόγραμμα και των " Στραβός Γιαλός " και του Γιώργου Μάγκα ( και της οικογενειακής συνοδείας του ) ήταν αρκετά ανεβασμένο ! Δεν ήταν κατα την προσωπική μου άποψη καλή επιλογή για τον συγκεκριμένο χώρο.
Μέρα 3η και τελευταία. Μιχάλης Χατζηγιάννης. Παραλήρημα παιδιά. 8000 κόσμος , πλυμμήρισε το χωριό , δεν υπήρχε στενάκι ή δρόμος με χώρο για στάθμευση. Χαμός στην παραλία , εισητήρια να έχουν εξαντληθεί σε μία ώρα και να περιμένει κόσμος να ανοίξουν οι πόρτες για να μπεί.
Δεν θα έλεγα ότι με ενθουσίασε ο Μιχαλάκης ( όχι ο " είσαι τρέλλα ..." ) απλά ο ήχος του και το οπτικο μέρος της συναυλίας έδενε απόλυτα με το κατα 70% γυναικείο κοινό που κουνούσε ρυθμικά τα φωσφορούχα βραχολάκια στον αέρα ! Δυστυχώς δεν τράβηξα φωτογραφίες ....αν βρώ απο κανένα φιλαράκι θα ανεβάσω.