7θεσιο επιβατικό προτάσεις ;;;

Καλή ιδέα το Σαντα Φε. Ευχάριστο στην οδήγηση και αξιόπιστο, δεν είμαι σίγουρος για την επάρκεια χώρου σε 7θέσια διάταξη όμως.
Σε πολύ καλή τιμή έρχεται και το Σορέντο, αλλά έχει 7θέσια έκδοση;

Απάντηση: Re: 7θεσιο επιβατικό προτάσεις ;;;

το Galaxy τι κυβικα ειναι ?

γιατι για τετοιου ειδους αυτοκινητο απαραιτητη για εμενα ειναι η χρυση τομη μεταξυ μικρης καταναλωσης και επαρκους ρυμουλκησης.

2000 βενζίνη 145 άλογα 190 ροπή στις 4000 στρ. και 2000 εκ. πετρέλαιο 140 άλογα 340 ροπή στις 2000 στρ. Διαφορά τιμής 2000 (στο πολυτεκνικό). Θα πάρω το πετρέλαιο.

Re: Απάντηση: 7θεσιο επιβατικό προτάσεις ;;;

Το Santa Fe το είχα πριν ένα χρόνο για μια εβδομάδα.Με πολύ ελαφρύ πόδι,"κατάπινε" πάρα πολύ βενζίνη.
…και είσαι πολύ «ευγενικός» όσα γλυτώνεις στη τιμή αγορά (που είναι πραγματικά τσάμπα για όσα προσφέρει…) τα πληρώνεις τα επόμενα δυο χρόνια στη κατανάλωση…

Γι' αυτά που προσφέρει το Sorrento το θεωρώ πραγματικά ευκαιρία στις προσφορές που έχουν κάνει τώρα (από 28000+ ευρώ, παίζει και πετρέλαιο), αλλά 7θέσιο δε βγαίνει...

Δηλαδή το Citroen C4 Picasso Grand ούτε να το φτύσεις;

Ελληνικό site
Ξένο site

Το έχεις δει από κοντά; Θα σου πρότεινα να το κάνεις και κάνα test drive αφού δεις χαρακτηριστικά αλλά και τιμή (από μαγαζί όμως, παίζουν και καλές προσφορές).

Ευχαριστώ πολύ για την πρόταση. Δεν ενδιαφέρθηκα μέχρι σήμερα, διότι θεωρούσα ότι έχει πιο μικρό πορτ μπαγκάζ από το ZAFIRA και μεγάλη διαφορά τιμής το diesel από τη βενζίνη. Πάντως σίγουρα θα πάω για τεστ drive.

Το Σαντα Φε της Χιουντάι παίζει για μένα μόνο σε diesel. Άλλωστε από τον Αύγουστο η εταιρεία κάνει έκπτωση τη διαφόρά των 4000 μεταξύ του ντίζελ και της βενζίνης. Αλήθεια ποιός θα πλήρωνε εύκολα πάνω από 70 ευρώ μόνο για βενζίνη για το Αθήνα-Θεσσαλονίκη;

δες το σε Πεζώ.
Η αξιοπιστία είναι μεγαλύτερη και στο ντίζελ επίσης.

Να ρωτήσω κάτι Βλάση...
η διαφορά 1ου παιδιού με τελευταίο και η ηλικία του πρώτου ποιά είναι ?

Θα έλεγα τότε να επισπεύσεις την αγορά. (γιά να πάνε βολτα όλα μαζί)
6θέσιο θα σου χρειαστεί γιά ένα χρόνο, και 5θέσιο γιά 2.

Δεν υπολογίζονται πεθερές κλπ.
Οι πιθανότητες να ταξιδεύετε όλοι μαζί θα μειώνονται στο εξής.
Φίλος που πήρε ανάλογο όχημα γιά τον ίδιο σκοπό, δεν το χρησιμοποίησε σχεδόν ποτέ πλήρως.

δες το σε Πεζώ.
Η αξιοπιστία είναι μεγαλύτερη και στο ντίζελ επίσης.

τεράστια θα έλεγα, μπορεί να έχουν πάρα πολλά κοινά αλλά η διαφορά τους είναι σε κάποια εξαρτήματα όπως αναρτήσεις και δίσκος πλατώ η μέρα με τη νύκτα...-bye-

ξέχασα και το αυτόματο κιβώτιο που και σε αυτό υπάρχει διαφορα, μια μικρή σύγκριση στα μηχανικά χαρακτηριστικά δείχνει την διαφορά...

Θα έλεγα τότε να επισπεύσεις την αγορά. (γιά να πάνε βολτα όλα μαζί)
6θέσιο θα σου χρειαστεί γιά ένα χρόνο, και 5θέσιο γιά 2.

Δεν υπολογίζονται πεθερές κλπ.
Οι πιθανότητες να ταξιδεύετε όλοι μαζί θα μειώνονται στο εξής.
Φίλος που πήρε ανάλογο όχημα γιά τον ίδιο σκοπό, δεν το χρησιμοποίησε σχεδόν ποτέ πλήρως.

Κι όμως φίλε μου. 6 καθίσματα χρησιμοποιώ τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα για να μην πω ότι μαζεύω όλη την παρέα της κόρης μου το Σαββατόβραδο από το κέντρο ή το COSMOS (7-8 άτομα). Φέτος το καλοκαίρι είχαμε και τις φίλες των δυο μεγάλων κοριτσιών εναλλάξ, άρα ήμασταν σταθερά 7 στο αυτοκίνητο για μπάνιο.

Υπολογίζω επίσης ότι όταν η μεγάλη θα μας αφήσει, τότε θα πρέπει να μεταφέρω λόγω προχωρημένης ηλικίας τα πεθερικά.

Για να μην πω ότι σχεδιάζουμε ένα ταξίδι το ερχόμενο καλοκαίρι όλοι μαζί Ισπανία-Πορτογαλία και το μεθεπόμενο Ρουμανία-Τσεχία-Πολωνία με ολίγον από Βερολίνο.

Βλαση εχεις σκεφτει την λυση μπαγκαζιερας στην οροφη?

ΠΧ

http://www.e-autokinisis.gr/index.php?target=categories&category_id=1279

στον Καναδα και στν Αμερικη ειναι πολυ διαδεδομενες

Εμένα βέβαια με έσωσε, όμως δεν έχω 4 παιδιά αλλά 2 και σίγουρα καλό είναι που το ψάχνει.