Όποιος δε θέλει να ζυμωσει....Δεν με εξυπηρετει αλλος...
Κατσε, κατι σκεφτηκα !!!
ΖΗΤΕΤΑΙ:
"Μέσον" να με μαζεψει για να παμε μαζι στο Mojo
Καποιος απο Ηλιουπολη ?
Άμα είχαμε "μερικές ελεύθερες φίλες" δε θα φέρναμε τη γυναίκα μας βρε Τόλη...Μην φέρετε μόνο τις γυναίκες σας, φέρτε και μερικές φίλες τους.
Ελεύθερες φυσικά......
Όχι τίποτα άλλο, απλά για να έχουμε ποικιλία στη συζήτηση. Δεν μπορώ όλο το βράδυ να μιλάω μόνο για ηχεία.....![]()
α μπραβο Λαρυ, καλα εκανες και την ανεβασες, να μπορουν να με αναγνωρισουν αποψε
Δεν θα είναι μόνος του αυτός, άστον !!!
Γιατί εσείς που θα είστε σόλο, το καίτε το μαγαζί κάθε φορά...
Έχω να βγω απο το καλοκαίρι με τη γυναίκα και με έχει φάει. Της είπα θα σε πάω σε ένα σπεσιαλ μέρος την Παρασκευή και είπε οκ.
Δεν ξέρει ότι είναι τα γενέθλια του κψμ. Να κάνετε ότι γνωριστήκαμε εκεί ή ότι ήμασταν μαζί φαντάροι... :ADFADF1:
Γιατί εσείς που θα είστε σόλο, το καίτε το μαγαζί κάθε φορά...
Έχω να βγω απο το καλοκαίρι με τη γυναίκα και με έχει φάει. Της είπα θα σε πάω σε ένα σπεσιαλ μέρος την Παρασκευή και είπε οκ.
Δεν ξέρει ότι είναι τα γενέθλια του κψμ. Να κάνετε ότι γνωριστήκαμε εκεί ή ότι ήμασταν μαζί φαντάροι... :ADFADF1:
Εμενα πως θα με παρουσιασεις τοτε βρε συ ?
Την πατησαμε, θα παω με το μετρο
Δε τη γλυτωνεις τη παντοφλα. Τους περισσοτερους μας ξερει![]()
Ω αγάπη μου τι σύμπτωσις...
είναι και ο Χρήστος εδω!
και ο ... και ο ... και ο ...
Με το καλο Δημητρη!
Δημητρη καλη λεφτερια παλικαρι μου να τα δεις σαν τα ψηλα βουνα!!!!
Εχει απ' όξω σουβλατζίδικο.....![]()
Οντως ?
εδω μια φωτο απο τα περσινα γενεθλια με τον NtinoP στην μεση να εξηγει το gamma του πυροβολι του
View attachment 107225
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.