8) GROUP Buy από Amazon.de, V-Shop-Online GmbH, werkzeugwelten, WerkeugAlarm

ORDER DATE
29 Jun, 2015

ORDER TOTAL
£4.89
Free P&P
Order 301594187792-1139038884020!494752704016
Leave Feedback
View order details
More actions
1 item sold byovankety
Car Dent Ding Damage Repair Removal Tool Pops Dent Z

αυτο εγινε χθες,

Σημερα οπως λετε δεν με αφηνει να πληρωσω με τον ιδιο τροπο.

Σήμερα μάλλον μπλοκαραν πολλες αγορές απο το εξωτερικό . Σε συζητήσεις με φίλους ειπωθηκε ότι δεν μπορούσαν να κάνουν αγορές . Δεν γνωρίζω αν ειναι κάποιου είδους εμπάργκο ή κάποιο προσωρινο διαδικαστικό κόλλημα .

Δοκίμασα και εγώ...όλες οι πιστωτικές/χρεωστικές που έχουν εκδοθεί Ελλάδα ΔΕΝ μπορούν να χρησιμοποιηθούν εκτός συνόρων...Δοκίμασα μέσω paypal και αγορά των 5 ευρώ μόλις, ούτε αυτή πέρασε.

Σήμερα ήρθαν και άλλα δυο πακέτα.

Εκκρεμούν μόνο δύο :

1. enduras1 :Waffenkoffer.AluPlus.Protect.49.schwarz.Schaumpolster
  2. Αργύρης Μ. :Kress.650.SBLR-1/650Watt-04090410

Οι

• miskin
  • n_olympios

μπορούν να παραλάβουν.

Σήμερα μάλλον μπλοκαραν πολλες αγορές απο το εξωτερικό . Σε συζητήσεις με φίλους ειπωθηκε ότι δεν μπορούσαν να κάνουν αγορές . Δεν γνωρίζω αν ειναι κάποιου είδους εμπάργκο ή κάποιο προσωρινο διαδικαστικό κόλλημα .

Σήμερα εχω προσπαθήσει 3 φορές απο πολύ γνωστό Ελληνικό κατάστημα με εργαλεία που ψωνίζουμε όλοι ,πληρωμή με citibank mastercard και μου βγάζει "λάθος στοιχεία κάρτας"

Η κάρτα έχει υπόλοιπο κανονικά..

Ιωάννη επειδή είμαι σε άδεια και εκτός Αθηνών, θα επικοινωνήσω όταν επιστρέψω για να παραλάβω.

Παρέλαβα σήμερα το "Kress.650.SBLR-1/650Watt-04090410" οπότε ο Αργύρης Μ. μπορεί να παραλάβει και αυτός.

Εγώ παραλάμβάνω αύριο. Σήμερα φτάσανε στα τοπικά ΕΛΤΑ (συνήθως μια μέρα κάνει αλλά παραδόξως έγινε το απίστευτο)...
Επίσης μου στείλανε και μύνημα στο κινητό (το 2ο απίστευτο)!

Εγώ παραλάμβάνω αύριο. Σήμερα φτάσανε στα τοπικά ΕΛΤΑ (συνήθως μια μέρα κάνει αλλά παραδόξως έγινε το απίστευτο)...
Επίσης μου στείλανε και μύνημα στο κινητό (το 2ο απίστευτο)!
Αυτό με το μήνυμα ισχύει. Αν ο αποστολέας έχει δώσει το κινητό σου και ο υπάλληλος στα Ελτα (ή στα αντίστοιχα Ελτα εξωτερικού) δεν βαριέται να το γράψει , σου έρχεται μήνυμα. Έχουμε γίνει Ευρωπαίοι πλέον.

Αυτό με το μήνυμα ισχύει. Αν ο αποστολέας έχει δώσει το κινητό σου και ο υπάλληλος στα Ελτα (ή στα αντίστοιχα Ελτα εξωτερικού) δεν βαριέται να το γράψει , σου έρχεται μήνυμα. Έχουμε γίνει Ευρωπαίοι πλέον.

Χόλυ σιτ!

Χρόνια τώρα, δίνω το τηλ. Πελατών μου στις αποστολές άνευ λόγω και ουσίας (ποτέ καμία ενημέρωση δεν ειχαν). Αυτο πρέπει να ξεκίνησε το τελευταίο δίμηνο, ίσως και αργότερα. Πριν κανενα μήνα το αντιλήφθηκα όταν μου το είπε ένας πελατης (ότι του έστειλαν μήνυμα). Διπλό χολυ σιτ και σιτ νταουν... ;-)

Απάντηση: Re: 8) GROUP Buy από Amazon.de, V-Shop-Online GmbH, werkzeugwelten, Werkeug

Μόνο ο Enduras μένει? Για να έρθω να παραλάβω...

Ήρθε και το τελευταίο πακέτο σήμερα ...

Γιάννη σε ευχαριστούμε τα μάλα. Όλα ήταν τέλεια και άψογα συσκευασμένα!
Να είσαι καλά!!! :)

Αν του Endura, του Χιώτη και του amsen είναι όλα ετοιμα, μαλλον θα έρθω Πέμπτη ή Παρασκευή. Θα σε πάρω και τηλ. Γιάννη.