Messenger AVClub Addicted Member 31 January 2008 2,688 Αθήνα 6 May 2009 #1 Χαρίζω 8 τροφοδοτικά. Προσοχή: δεν κάνουν για PC! (κάνουν όμως για πηγή ρεύματος 5V, 12V και άλλων τάσεων) Παραλαβή από το σπίτι (Αθήνα) σε όποιον ενδιαφέρεται. Μέχρι το Σάββατο - μετά θα τα πάω για ανακύκλωση. :angel:
Χαρίζω 8 τροφοδοτικά. Προσοχή: δεν κάνουν για PC! (κάνουν όμως για πηγή ρεύματος 5V, 12V και άλλων τάσεων) Παραλαβή από το σπίτι (Αθήνα) σε όποιον ενδιαφέρεται. Μέχρι το Σάββατο - μετά θα τα πάω για ανακύκλωση. :angel:
tigergreg Banned 24 June 2008 3,304 ΑΘΗΝΑ 6 May 2009 #2 ΕΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΜΕ ΕΞΟΔΟ 4,5 ΒΟΛΤ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΓΙΑ ΜΕΝΑ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
Messenger AVClub Addicted Member 31 January 2008 2,688 Αθήνα 6 May 2009 #3 Να διευκρινήσω ότι δεν είναι τροφοδοτικά απο φορητές συσκευές. Έχουν βγεί από παλιά PC και Servers. Θα προσπαθήσω να βάλω φωτογραφίες το βράδυ...
Να διευκρινήσω ότι δεν είναι τροφοδοτικά απο φορητές συσκευές. Έχουν βγεί από παλιά PC και Servers. Θα προσπαθήσω να βάλω φωτογραφίες το βράδυ...
Messenger AVClub Addicted Member 31 January 2008 2,688 Αθήνα 8 May 2009 #5 va_iv said: εμένα θα με ενδιέφεραν τα 5 volt Click to expand... OK αν θέλεις να έλθεις να πάρεις ό,τι σε ενδιαφέρει Παρασκευή βράδυ ή Σάββατο όλη μέρα αφου προηγηθεί τηλεφώνημα. Στείλε πμ για συννενόηση.
va_iv said: εμένα θα με ενδιέφεραν τα 5 volt Click to expand... OK αν θέλεις να έλθεις να πάρεις ό,τι σε ενδιαφέρει Παρασκευή βράδυ ή Σάββατο όλη μέρα αφου προηγηθεί τηλεφώνημα. Στείλε πμ για συννενόηση.
V va_iv New member 21 August 2008 23 8 May 2009 #6 Messenger said: OK αν θέλεις να έλθεις να πάρεις ό,τι σε ενδιαφέρει Παρασκευή βράδυ ή Σάββατο όλη μέρα αφου προηγηθεί τηλεφώνημα. Στείλε πμ για συννενόηση. Click to expand... Συγνώμη φιλε μου, αλλα κάτι προέκυψε και θα λείψω από Αθήνα για 3-4 μέρες, οπότε να αν τα θέλει στο καποιος άλλος φίλος...... και πάλι συγνώμη
Messenger said: OK αν θέλεις να έλθεις να πάρεις ό,τι σε ενδιαφέρει Παρασκευή βράδυ ή Σάββατο όλη μέρα αφου προηγηθεί τηλεφώνημα. Στείλε πμ για συννενόηση. Click to expand... Συγνώμη φιλε μου, αλλα κάτι προέκυψε και θα λείψω από Αθήνα για 3-4 μέρες, οπότε να αν τα θέλει στο καποιος άλλος φίλος...... και πάλι συγνώμη
Messenger AVClub Addicted Member 31 January 2008 2,688 Αθήνα 8 May 2009 #7 Δεν υπάρχει πρόβλημα. Αν σε ενδιαφέρει κάτι τα κρατάω μέχρι να γυρίσεις...