80 εκατόστά για πιάτο είναι λίγα;

Μια χαρα ειναι φιλε hariskar,για την avon.
Για να μην εχεις προβληματα σε περιπτωση πολλη εντονης συνεφειας και δυνατης βροχης ,προτιμοτερο ειναι και ενα κατοπτρο μεγαλητερον διαστασεον.

Στην Καβάλα με 80άρι σκοπεύεις άνετα Astra και Hotbird.
Βέβαια η προτεινόμενη από εμένα λύση είναι το κάτοπτρο 1 μέτρου για να μην σε προβληματίσει ποτέ.
Δεν τίθεται θέμα κόστους.

και εγω θα σου προτεινα ενα του μετρου (1.10-1.20) για τους παραπανω λογους που ειπαν τα παιδια ,αλλα και γιατι οταν "μπαινεις" στα δορυφορικα μετα απο λιγο οι απαιτησεις σου ανεβαινουν και μπορει να θελεις να προσθεσεις και δευτερο ,τριτο lnb παρακεντρα (περισσοτερους δορυφορους σε ενα πιατο)

Συμφωνώ με τους προλαλήσαντες! Ενα πιάτο 1.10μ (κατα πλάτος) είναι φτηνό (μικρη η διαφορά απο 80αρι) και εκτός απο την περιπτωση σταθερής λήψης πολλών δορυφόρων με παράκεντρα lnb, μπορείς ευκολα -αν μπεις στα μερακια- να το εξοπλίσεις και με μοτερ diseqc

Re: Απάντηση: 80 εκατόστά για πιάτο είναι λίγα;

και εγω θα σου προτεινα ενα του μετρου (1.10-1.20) για τους παραπανω λογους που ειπαν τα παιδια ,αλλα και γιατι οταν "μπαινεις" στα δορυφορικα μετα απο λιγο οι απαιτησεις σου ανεβαινουν και μπορει να θελεις να προσθεσεις και δευτερο ,τριτο lnb παρακεντρα (περισσοτερους δορυφορους σε ενα πιατο)

Αν μπει μοτέρ, χρειάζονται πάλι περισσότερα lnb;

άμα τελικά βάλεις μοτεράκι θα πρότεινα 2 lnb,
astra+hotbird για να μη το κουνάς συνέχεια
είναι λίγο εκνευριστικό :)