800 openpli και πρόβλημα με bouquets

evagelos

Senior Member
16 August 2007
608
Γεια σας παιδιά.
Εχω ένα πρόβλημα.
Εχω ένα 800άρι, του έχω βάλει openpli.
Το πρόβλημα είναι ότι ΔΕΝ μπορώ να διαχειριστώ τα κανάλια απο την οργάνωση bouquets του δέκτη.
Τα βάζω με το dmedit τα βλέπω κανονικά τα κανάλια, αλλάζω μπρος-πίσω, αλλά μέχρι εκεί.
Πατάω το 17 για να με πάει στο κανάλι 17 και δεν αλλάζει.
Πατάω το κουμπί για να δω τα μπουκέτα μου και βλέπω μια κενή οθόνη λες και δεν έχω μπουκέτα.
Τα έχω ξαναβάλει και ξαναβγάλει απο το 800 αλλά τίποτα δεν άλλαξε
Τι μπορεί να συμβαίνει;
Ευχαριστώ

μενού-εγκατάσταση-σύστημα-παραμετροποίηση επιλέγεις expert μετά πας (ενεργοποίηση πολλαπλών μπουκέτων) και επιλέγεις ναι

Στο setup -> customize έχεις επιλεγμένο το multibouquets;

Ευχαριστώ ρε φίλε
Με έσωσες απο πυρινική φυσική που προσπαθούσα να εξηγήσω στον πατέρα μου πως να πάει στο 119 κανάλι (jsc +10)
Τι στο καλό είναι αυτό το multibouquets; Για να μας μπερδεύει το 'βαλαν;

γεια σας παιδια
μιας και αντιμετωπιζω κατι παρομοιο με κλωνου dm 500 θα γραψω εδω να μην ανοιγω νεο θεμα
λοιπον οπως ειπα εχω 1 κλωνο dm 500 και στα καλα καθουμενα σταματησε να ανοιγει το ελληνικο μπουκετο! τα υπολοιπα μια χαρα ανοιγαν! προσπαθω να του περασω νεα settings αλλα τιποτα δεν τα δεχεται
το ιδιο πραγμα μου το εχει κανει 2 φορες μεσα στη βδομαδα και για να συνελθει θελει ξανα φλασαρισμα! τι μπορει να φταιει?(δουλευω το gemini)

Ολα τα κανάλια ή κάποια;
ολα τα καναλια του ελληνικου μπουκετου! κατι παθαινει και ειναι σαν να μην υπαρχουν! ενω τα επιλεγεις δεν ανοιγουν! δεν μπορω να το εξηγησω και δεν μου εχει ξανασυμβει κατι παρομοιο εδω! ολα ηταν καλα μεχρι που εβαλα νεα settings και απο τοτε πηρε το κατηφορο! για να επανελθει θελει φλασαρισμα και ξανα απ'την αρχη
υπαρχει περιπτωση το linux να κολησει καποιο υιο?