8000

Αν θες οπωσδήποτε δύο DVB-T tuners ενσωματωμένα, η μόνη σου επιλογή είναι ο DM8000. Όλοι οι άλλοι παίρνουν usb dvb-t tuners. Αλλά δε καταλαβαίνω γιατί δε θες usb. Πάνω στο δέκτη θα είναι συνδεδεμένα, απλώς όχι μέσα στο κουτί του.

Ε οπως και να το κανουμε, ενσωματωμενα ειναι πιο καλαισθητα. Υποκειμενικο.

Ο συνδυασμός Xtrend με το συνδυασμό DM8000 είναι στη μισή τιμή, πως προκύπτει το χιλιάρικο; Χιλιάρικο φτάνει ο DM8000.

530 για dvb-t. Και αλλα τοσα για dvb-s2...

To usb flash είναι χρήσιμο για picons (εικονίδια καναλιών), swap file, multiboot κτλ. Προσωπικά το χρησιμοποιώ και για το timeshift, ώστε να μην επιβαρύνω το σκληρό δίσκο.

A! Οπως και τωρα στον 7025, προτιμω την CF που δεν προεξεχει...
Δεν εχει υποδοχη CF o 8000?

Τα DVB-T του DM8000 είναι ... DVB-T (δεν είναι DVB-T2)

Bammer! Δηλαδη οταν θα βγουν τα dvb-t HD, παλι πισω θαμαστε!

Ο Xtrend ET9000 που σου πρότεινα έχει ήδη δύο dvb-s2 tuners. Συνεπώς με 530 ευρώ τα έχεις όλα, αλλά όχι σε ένα κουτί.

Ο DM8000 υποστηρίζει CF, οι άλλοι δέκτες μόνο usb stick.

Συνεπώς πας αναγκαστικά σε DM8000.

Σε DVB-T είναι και οι εκπομπές HD,DVB-T2 χρησιμοποιούν πολύ λίγες χώρες προς το παρόν,και σε καμιά περίπτωση εμείς.

Σ' ευχαριστω για τη βοηθεια!

Μειονεκτημα η ελλειψη dvb-t2, ενω εχει dvb-s2!

Μπορεί στο μέλλον να δώσει η DMM και άρθρωμα σε DVB-T2. Προς το παρόν δεν διατίθεται.

Τι να πω κι εγω που έχω τον 8000 με τρία τιουνερ (δυο δορυφορικά και ένα επίγειο ψηφιακό) αλλά επίγεια ψηφιακή δεν θα δω ούτε το 2015 με τους ρυθμούς που καλύπτουν την επαρχία! Μήπως να έβαζα κανένα αναλογικό τιουνεράκι στην 4η κενή θέση (υπάρχει;) ώστε να κάνω και καμιά εγγραφη στον σκληρό εν τω μεταξύ;

Σε DVB-T είναι και οι εκπομπές HD,DVB-T2 χρησιμοποιούν πολύ λίγες χώρες προς το παρόν,και σε καμιά περίπτωση εμείς.

Υπαρχουν τωρα εκπομπες dvb-t HD?

Οποτε με τα dvb-t του 8000 θα μπορω να δω HD εκπομπη οταν και αν θα πραγματοποιηθει?

Δεν ξερω αν υπαρχει αναλογικο tuner για τον 8000.

Προσπαθω και γω να ξεφορτωθω τα tape VCR αλλα δεν το καταφερα ακομα!

Ναι υπάρχει το ert hd.Για να το δεις χρειάζεσαι απλά ένα dvb t tuner.
Posted via Mobile Device

Ναι υπάρχει το ert hd.Για να το δεις χρειάζεσαι απλά ένα dvb t tuner.

1. Ωραια, αρα δεν εχουμε περιορισμους!

2. Απο το home page στα περι του 8000 λεει:
MPEG-2 / h.264 decoding.
Τι ακριβως σημαινει αυτο? Και αν ελεγε mpeg4?

Μήπως να έβαζα κανένα αναλογικό τιουνεράκι στην 4η κενή θέση (υπάρχει;) ώστε να κάνω και καμιά εγγραφη στον σκληρό εν τω μεταξύ;

3. Δεν υπαρχουν αναλογικα tuner για Dreambox γενικα.

4. Ουτε δεκτη με διπλο υβριδικο (dvb-t + analog) tuner εχω βρει.
Αν ξερει καποιος, ας πει.

Για συναλλαγες εντος forum τι θεωρουνται καλες τιμες να δωσω τον 7025 και να παρω τον 8000 (2 S2 & 2 tuners), ΑΝ ΒΡΩ.

ΑΠΟΡΙΑ

Παραθετω περιγραφη των dvb-t tuner απο το home site:

7025 DVB-T Tuner:

•TV and radio programmes with antenna
•VHF-Channel: 2-12 (49...230 MHz)
•UHF-Channel: 21-69 (470...861 MHz)
•Input impedanz: 75 Ohm
•Tuner In/Out connector: IEC

8000 DVB-T Tuner:

•TV and radio programmes with antenna
•VHF-Channel: 2-12 (49...230 MHz)
•UHF-Channel: 21-69 (470...861 MHz)
•Input impedanz: 75 Ohm
•Tuner In/Out connector: IEC

@malakudi:
Εδω φαινεται να ειναι ιδια. Πως εξηγειται αυτο:?
Ο 7025 δε σου κάνει για την επίγεια ψηφιακή γιατί υποστηρίζει μόνο MPEG2. Συνεπώς, και να του βάλεις tuners dvb-t δε θα μπορείς να δεις τις MPEG4 εκπομπές.

Λυστε μου και την απορια στο ποστ 29, 2. παρακαλω!

Τα tuner ίδια είναι. Το tuner δεν κάνει αποκωδικοποίηση, απλώς λαμβάνει το ψηφιακό σήμα σαν μετάδοση. Μετά αναλαμβάνουν οι video decoders του δέκτη. Ο 7025 έχει video decoder μόνο για mpeg2, ενώ του DM8000 έχει για mpeg2 και Η.264.

Αυτό που η digea ονομάζει mpeg4 είναι στην πραγματικότητα AVC/H.264

1. Θα ηθελα συστασεις για μερη αγορας dm8000 και τα 2 εξτρα dvb-t tuners. Τα 2 dvb-s2 ειναι προεγκατεστημενα ετσι?

2. Μπορω να βαλω οσο μεγαλο θελω 2.5αρη SATA δισκο με προσαρμογεα?

3. Εχει ανεμιστηρακι ο 8000?

4. Ποσο λετε να πιασω για το 7025?

1. Θα ηθελα συστασεις για μερη αγορας dm8000 και τα 2 εξτρα dvb-t tuners. Τα 2 dvb-s2 ειναι προεγκατεστημενα ετσι?

2. Μπορω να βαλω οσο μεγαλο θελω 2.5αρη SATA δισκο με προσαρμογεα?

3. Εχει ανεμιστηρακι ο 8000?

4. Ποσο λετε να πιασω για το 7025?

1.Δες στις αγγελίες του φόρουμ, ο gabkon έβγαλε τον 8000 του για πούλημα μαζι με σκληρό και σίγουρα θα ειναι πολύ προσεγμένος
2.Μεχρι 1ΤΒ παιρνει, πιο πολύ δεν νομίζω να δοκίμασε κανεις
3.Δεν υπάρχει πρόβλημα αλλά μπορεις να βαλεις και εξτρα ανεμιστηράκι. Σε κάθε περιπτωση αναλογα και με το ιματζ μπορεις να βλέπεις την θερμοκρασία του σκληρού
4.Για δεκτη SD όσο καλός και να ήταν/ειναι δεν θα πιάσεις πολλά...

1.Δες στις αγγελίες του φόρουμ, ο gabkon έβγαλε τον 8000 του για πούλημα μαζι με σκληρό και σίγουρα θα ειναι πολύ προσεγμένος

Ευχαριστω, το εξεταζω!

Απάντηση: Re: 8000

2.Μεχρι 1ΤΒ παιρνει, πιο πολύ δεν νομίζω να δοκίμασε κανεις
3.Δεν υπάρχει πρόβλημα αλλά μπορεις να βαλεις και εξτρα ανεμιστηράκι. Σε κάθε περιπτωση αναλογα και με το ιματζ μπορεις να βλέπεις την θερμοκρασία του σκληρού

2. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ περιορισμός στo vol του δίσκου!! (και με εκπλισσει που δεν το γνωρίζεις αυτό) το μονο που υπάρει είναι προτίμηση σε 2 εταιρίες κατασκευής...

3. αν το βάλεις σε rack υπάρχει πρόβλημα, μιάς και ο επεξεργαστής ανεβάζει 44 βαθμούς και ο δίσκος ~στα ίδια επίπεδα* - και αυτό είναι ΤΟ θέμα με αυτό το μηχανάκι, δίνεις που δίνεις τό$α, πρέπει να το "τελιοποιήσεις" κιόλα μετά

*δεν μιλάμε ότι θα καεί κάτι, αλλά άλλο να παίζει ο δίσκος στους 20 και άλλο στους 40 :ciao:

Re: Απάντηση: Re: 8000

2. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ περιορισμός στo vol του δίσκου!! (και με εκπλισσει που δεν το γνωρίζεις αυτό) το μονο που υπάρει είναι προτίμηση σε 2 εταιρίες κατασκευής...

3. αν το βάλεις σε rack υπάρχει πρόβλημα, μιάς και ο επεξεργαστής ανεβάζει 44 βαθμούς και ο δίσκος ~στα ίδια επίπεδα* - και αυτό είναι ΤΟ θέμα με αυτό το μηχανάκι, δίνεις που δίνεις τό$α, πρέπει να το "τελιοποιήσεις" κιόλα μετά

*δεν μιλάμε ότι θα καεί κάτι, αλλά άλλο να παίζει ο δίσκος στους 20 και άλλο στους 40 :ciao:

Ειπα μεχρι 1ΤΒ ξέρω ότι παίρνει σίγουρα, για παραπάνω λογικά παίρνει αλλά δεν ξέρω κανέναν να έχει βαλει (εγω έχω 500αρη και το μέγιστο που τον έφτασα κάποτε να τον γεμίσω ήταν στο 17%!)

Re: Απάντηση: Re: 8000

....το μονο που υπάρει είναι προτίμηση σε 2 εταιρίες κατασκευής...

Έχω έναν HDD Samsung 1Tb που λειτουργεί ΟΚ. Αν πράγματι είναι μόνο 2 και η Samsung είναι η μια εταιρία, τότε πια είναι η δεύτερη?