800w classD ???

Τα έχεις μπερδέψει λίγο τα πράγματα.τι σημαίνει είναι οριακό για ηχεία 200+ Watt?Εγώ έπαιζα το δικό μου ηχείο με 12 watt λάμπα ΑΛΛΑ σε μικρό χώρο.Τώρα παίζει με 60 watt.Δεν είπες καθόλου πόσα λεφτά σκέφτεσαι να δώσεις για ενισχυτή.Ο δικός μου πάντως ο mosfet που έχω τώρα παίζει πολύ καλά,και είναι με δυο στο κανάλι.

Νίκο έχεις δίκιο. Είμαι πολύ μπερδεμένος λόγω του ότι δεν είμαι σχετικός όπως οι περισσότεροι από σας.

Ο χώρος μου είναι ενιαίος σχεδόν 100 τμ και θα ακούω μάλλον στα μισά (50τμ).

Θεωρώ πως δε θα διαθέσω πάνω από 1200 ευρώ. (περίπου όσο έχουν δύο nad c-272).

2 Χ 700HG = 2 X 406 Euro = 812 Euro (γιατί δε βλέπω πόσα watt είναι στα 8Ω; )

1 X UCD700 = 1 X 351 Euro
(τιμές από ebay: buy it now!)

και τί άλλο μας λείπει;;

ψύκτρες ; (κουτί απαραίτητο; )

εαν θελεις να κανης μονομπλοκ χρειαζεσαι δυο τροφοδοτικα και δυο μετασχηματιστες τροφδοσιας οπως και δυο ψυκτρες.

επισης δυο soft start.

αν παση περιπτωση το συνολο θα σου βγη περιπου 1800 ευρω και ειναι μονταρισμενα.

δεν θα δυσκολευτης με την κατασκευη.

επειδη σε βλεπω μπερδεμενο θα σου πω οτι αυτος ο ενισχυτης ειναι 350w στα 8ohm αλλα ειναι υπερβολη για τα ηχεια σου.

αυτος ειναι για τιποτα magnepan apogee κλπ.

με τα 1200 ευρω που διαθετης σου φτανουν για τα ucd 400 και θα εχεις εναν εξαιρετικο ενισχυτη 200/8 400/4 ικανο να φερη στο οριο τα ηχεια σου και τα περισσοτερα ηχεια της αγορας.

Φίλε back σε ευχαριστώ και πάλι!

Το βλέπω πως είναι υπερβολή 350W/8 για αυτά τα ηχεία, επειδή όμως δεν γνωρίζω, θέλησα με αυτό τον τρόπο να εξασφαλίσω καλύτερα "δυναμικά" (αν το εκφράζω σωστά) σε χαμηλές εντάσεις. Βλέπω πως το ηχείο έχει δυνατότητες και θέλω να τις αξιοποιήσω στο μέγιστο βαθμό.