808 SET

Morfeas said:
Μπαααα, τα SS είναι που έχουν αυτοκτονικές τάσεις :grandpa:

Μανώλη δεν το συζητάμε. Τα SS έχουν πιό πολλά ψυχολογικά προβλήματα, αφού τα έχει πεί ο Τυροβολάς "στριμώχνονται εκεί μέσα τα ηλεκτρόνια και αυξάνει το άγχος" και όλοι ξέρουμε τις καταστρεπτικές συνέπειες του άγχους στον ήχο....:grandpa: :flipout:

Last edited:
Σωστά τα λέει ο Κώστας! Όσο πιο πολύ συμπιέζονται τα ηλεκρόνια μέσα στα SS αυξάνεται η εντροπία του συστήματος!!!!! :grandpa: Muahahahahahahahahaah φυσικά το ίδιο ισχύει και για όλα τα μικρά εξαρτήματα! αντιστάσεις και πυκνωτές SMD κλπ!!!!! Και που να δείτε τι γίνεται μέσα στα τσιπάκια τα SMD!! μιλάμε για πολύ εντροπία!!!!!!:flipout:

Ε ρε ομορφιες!!! Περνατε καλα οπως βλεπω και να συνεχισετε να περνατε καλα.
(Αυτη τη βδομαδα, σας γραφω απο την ηλιολουστη και καλοκαιρινη Μαλτα!)

Xρηστο συγχαρητήρια. Πάνο να κάνω μια ερώτηση.
Το ηχείο το Οstin σε τι κόστος βγαίνει η κατασκευή ?
Και αν θα έκανες μια συγκρηση με το δικό σου τι
θα έλεγες η είναι άλλη κατηγορία?
(Αυτό το λέω επειδή έχω ακούσει το δικό σου)
Χαιρετισμούς

Re: Απάντηση: 808 SET

ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ said:
Πάνο να κάνω μια ερώτηση.
Χαιρετισμούς

Επειδή ξέρω και τα 2: Του Πάνου είναι εντελώς άλλη κατηγορία! Έχει αυτό το "αβίαστο-μεγάλο" που βγαίνει από μεγάλα μεγάφωνα και κόρνες μεσαιοϋψηλών :award:
Το φοστεξάκι είναι απίστευτα καλό για τα 150 ευρώ το ζεύγος μαζί με ταχυδρομικά + 3 τ.μ. ξύλο της αρεσκείας σας.
Το συγκεκριμένο κορνοειδές έχει τα λιγότερα φάλτσα που έχω δει σε τέτοιου είδους ηχεία.Όπως όλα τα φόστεξ, έχει "ζωντανό-αναλυτικό" ήχο. Πρέπει να ακούσεις κάτι πραγματικά καλό - όπως του Πάνου - για να καταλάβεις ότι μπορείς να έχεις όλη τη λεπτομέρεια χωρίς αυτά τα ιδιοσυγκρασιακά του φόστεξ.

Ο Χρήστος μας "κουφανε" για άλλη μια φορά, η Α2 είναι μια χαρά, το πρόβλημα ήταν το πεντοδάκι μπροστά, που ακόμα και στα 7Vrms σήκωνε ένα σωρό αρμονικές ανώτερης τάξης- 5η, 7η, κ.ο.κ. Το κύκλωμα είναι λίγο περίεργο, όλοι υποθέσαμε ότι έχει πέντοδο για να ισοσταθμίζει την απώλεια κέρδους από την ανάδραση, δεν είναι έτσι όμως, μιας και το κέρδος ανοιχτού βρόγχου της πεντόδου ήταν μόλις 12. Άρα μια τρίοδος εκεί είναι υπέραρκετή.

Χαιρετισμούς
Κωνσταντίνος

Χρήστος Τσιτιμάκης said:
Δεν ειναι ροζουλί, ειναι κατακόκκινες απλά η φωτό τις αδικεί πίστεψέ με.
Θα ανεβάσω καλύτερες κάποια στιγμή ίσως και το απογευματάκι.
Το ανώτερα θα ειναι οι 100ΤΗ πάλι σε Α2 που έχει ο Μορφέας στο ντουλάπι :Banane0: :Banane0:

Και για του λόγου το αληθές να το κόκκινο:devil-smiley-029:

Attachments

• 13a.JPG
    13a.JPG
    48.3 KB · Views: 40
Re: Απάντηση: 808 SET

ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ said:
Xρηστο συγχαρητήρια. Πάνο να κάνω μια ερώτηση.
Χαιρετισμούς

Γιώργη καλή σου ημέρα, με πρόλαβε ο Κώστας και απάντησε αυτό ακριβώς που θα απαντούσα και εγώ. Να συμπληρώσω τώρα οτι το Ostin παίζε πραγματικά εντυπωσιακά αν λάβουμε υπόψιν και το τεράστιο σαλόνι του Κώστα και την αρκετά ασύμετρη τοποθέτηση στο χώρο. Τώρα επιμέρους στοιχεία που μου άρεσαν πάααααρα πολύ, είναι το στακάτο και γρήγορο μπάσο με αρκετά μεγάλο όγκο και φάσμα, η πλήρης απουσία μπουμαρίσματος και η συγκλονιστική μεσαία που πάντα εκτιμώ στα fostex. :music-smiley-005: :award:

Με απόλυτα κριτήρια τώρα ίσως να χρειάζεται ένα super-tweeter έτσι για λίγο έξτρα "αέρα". Εγώ προσωπικά πάντως θα ζούσα άνετα με αυτό και χωρίς το tweeter. Αξίζει να σημειωθεί ότι το άκουσα σχετικά άστρωτο και με ψηφιακό ενισχυτή με όλα τα καλά και κακά που σημαίνει αυτό, αλλά θα ήθελα να το ακούσω και με μικρό SE ή PP.