813 MULTIMODE PP

Ψυχραιμία , παιδιά , έχω στείλει εδω και μερικές μέρες κάποιες φωτό απο τίς αρχικές στον διαχειριστή tmjuju και πιστεύω οτι οσονούπω θα αναρτηθούν

Μετά θα βάλω κι άλλες

...στο μεταξύ πρέπει να τραβήξουμε και φωτό απο το νέο μασίνι με τίς πολλές 813

Ανεβάζω τρεις φωτογραφίες και θα τις προσθέσω και στα αντίστοιχα posts.

Attachments

• 813!!! 018.jpg
    813!!! 018.jpg
    136.5 KB · Views: 342
  • 813!!! 021.jpg
    813!!! 021.jpg
    187.6 KB · Views: 362
  • 813!!! 024.jpg
    813!!! 024.jpg
    264.6 KB · Views: 366
Βρε Μανώλη τι θα γίνει? Περιμένουμε να δούμε σχέδια, φωτό, περιγραφή, να τον ακούσουμε κτλ κτλ Άντε μπας και φτιάξουμε τίποτα κι εμείς οι πουσπούλιδες. :twoguns:

Αμάν φαγωθήκατε , αντε να σάς βάλω μιά πρόχειρη απο το σύστημα με τον μεγάλο 813 με τα 4 τεμάχια !!!! ...και βλέπουμε .....:2thumb22sup::ernaehrung004:

Attachments

• 813  big300 -1sm.jpg
    813 big300 -1sm.jpg
    85.9 KB · Views: 162
:laugh: Τον φαντάζομαι να κάθεται στην οθόνη και να χαχανίζει κάτω από τα μουστάκια του - που δεν έχει, αλλά δεν έχει σημασία...

Αυτό κάνει σίγουρα.
Εμείς γράφουμε σελίδες ατέλειωτες για μηχανάκια της πλάκας και κινέζικα κιτ κι αυτός ούτε μια φωτό του κυκλώματος, των Μ/Σ εξόδου, εστω του καλωδίου ρεύματος βρε παιδί μου, να πάρουμε λίγο μάτι...

Ρε συ κανόνισε να τον ακούσουμε με κανα σοβαρό ηχείο, όχι με αυτά της φωτό :flipout: :flipout: :flipout: Μας έστειλε ο άτιμος

Εντάξει ρε συ Νίκο , κανονίστηκε ήδη ναούμ ....τι άλλο να κάνω ....
Το θέμα είναι οτι πρέπει να βοηθήσετε στήν ..μετακομιση ....(κατάλαβες τώρα γιατι πάω στο γυμναστήριο ...ΑΧΧΑΧΧΑΧΧΑΧΧΑ)

Α και πούσαι ....φωτό θα βάλω μερικές ακομα , αλλα τίς έχω σε άλλο PC και θα τοχω σε 1-2 μέρες ΟΕΟ ....

αμα λεω εγω οτι εισαι προστυχος... :BDGBDGB53:
περιμεεεεεεεενω κ εγω να ακουσω περι κουτας κτλ κτλ..

Αντε να βάλω αλλες δυο πρόχειρες ....
Είναι το μεγάλο μηχάνημα (μονομπλόκ φυσικά ) και είναι μιά απο πάνω και μιά απο κάτω

.....σε κάποια στιγμή θα βάλω και άλλες απο το μικρότερο με τίς δυο 813 , αλλα διαφορετικό απο το πρώτο μηχάνημα του θέματος , που είναι φτιαγμένο σε άλλο σασσί και σε φθηνοτερη παραλλαγή υλικών ...

Υπ οψιν στο μεγάλο μηχάνημα το τροφοδοτικό υψηλής 1000V 1.5A που είναι και σταθεροποιημένο είναι σε άλλο κουτι .....

Attachments

• 813big300 up s.jpg
    813big300 up s.jpg
    77.5 KB · Views: 152
  • 813big300 dobel 2s.jpg
    813big300 dobel 2s.jpg
    118.4 KB · Views: 141
Last edited:
Αν κατάλαβα καλά είναι 2 μονομπλόκ κι ένα κουτί με τροφοδοσίες? 1000V 1.5A είπες? Άμα σε πάρουν χαμπάρι οι οικολόγοι... Μπράβο, καιρό είχα να δω τέτοια κατασκευή, hardwired, αστέρι, "δεμένες" κολλήσεις. Τι πυκνωτές είναι αυτοί οι ασημί της ψηλής? Τι εξόδου έβαλες (πρέπει να ναι γαιδούρια)?

Last edited: