8600GT Drivers - Πρόβλημα με custom resolution

Θάνος Φούντας

AVClub Addicted Member
22 June 2006
1,878
Δοκιμάζω μια 8600GT. Μέχρι τώρα πολύ ευχαριστημένος εκτός από ένα θέμα. Στην tv που προβάλω έχω overscan και θα ήθελα να βάλω μια custom resolution. Όμως πουθενά δεν υπάρχει αυτή η επιλογή. Τα release notes των drivers συγκεκριμένα γράφουν:

Advanced Timings, Custom Resolutions
This driver does not support adding arbitrary resolutions and timings.

Ψάχνοντας στο avsforum κάπου διάβασα ότι η nvidia έβγαλε ένα fix αλλά δε δίνουν περισσότερες λεπτομέρειες ούτε μπορώ να το βρω.

Ξέρει κανείς τίποτα??? Καμία λύση??? Μήπως απλά περιμένουμε νέα έκδοση των drivers???

Δοκιμάζω μια 8600GT. Μέχρι τώρα πολύ ευχαριστημένος εκτός από ένα θέμα. Στην tv που προβάλω έχω overscan και θα ήθελα να βάλω μια custom resolution. Όμως πουθενά δεν υπάρχει αυτή η επιλογή. Τα release notes των drivers συγκεκριμένα γράφουν:

Advanced Timings, Custom Resolutions
This driver does not support adding arbitrary resolutions and timings.

Ψάχνοντας στο avsforum κάπου διάβασα ότι η nvidia έβγαλε ένα fix αλλά δε δίνουν περισσότερες λεπτομέρειες ούτε μπορώ να το βρω.

Ξέρει κανείς τίποτα??? Καμία λύση??? Μήπως απλά περιμένουμε νέα έκδοση των drivers???

Kάπου διβασα οτι οι 158.27 (XP) που κυκλοφόρησαν στο Guru3d χθές νομίζω, το λύνουν αυτό, δοκίμασε αν θες.
Απο εδώ:
http://downloads.guru3d.com/download.php?det=1644

μονη εκδοση που δουλευει σωστα ειναι η 160.03 απο το guru3d εχει κανονικο overscan οπως στα xp. και απο οτι φαινεται ειναι η πιο σταθερη για dxva 2.0

βγηκαν καινουριοι drivers απο την nvidia 158.24, μολις ειδα τα release notes και ειμαι αρκετα τσαντισμενος, ειναι σαν να μην εχουν κανει απολυτος τιποτα μεσα σε ενα μηνα που εκαναν για να βγαλουν καινουρια release, ουτε hardware acceleration για πανω απο 720p ουτε overscan/underscan δηλαδη τη φτιαξανε, ααα... ουτε το προβλημα με τις μαυρες/πρασινες οθονες στο dxva2.0.
ελεεος!!!

Μονόδρομος οι 160.03 αυτή τη στιγμή. Εγώ έχω 2 8600GTS σε SLi και έχω συναντήσει πάρα πολλά προβλήματα, αλλά είναι τα λιγότερα δυνατά με αυτή την έκδοση των προγραμμάτων οδήγησης.