88 Λεπτά

ψηφιστε την ταινια

• Total voters
    0
18 June 2006
8,278
Θεσσαλονίκη
88minutes.jpg

88 ΛΕΠΤΑ
Χώρα: ΗΠΑ – Γερμανία
Έτος: 2007
Διάρκεια: 105
Είδος : Αστυνομικό θρίλερ
Σκηνοθεσία: Τζον Άβνετ
Πρωταγωνιστούν: Αλ Πατσίνο, Έιμι Μπρένεμαν, Λίλι Σομπιέσκι
Εικόνα: 1,78:1
Ήχος: D.D 5,1 & DTS

Μια ταινία για να σκοτώσετε την ώρα σας. Ένα σενάριο που έχουμε δει άπειρες φορές γραμμένο στο πόδι κι ένας Πατσίνο χωρίς καθόλου κέφι . Είτε την είδα είτε όχι το ίδιο μου έκανε . Την έχω κιόλας ξεχάσει . Απορώ με αυτούς τους ανθρώπους , δεν σέβονται καν το όνομα που κουβαλάς στις πλάτες τους . Αν στην ταινία πρωταγωνιστούσε ο Σιγκάλ θα μας άρεσε περισσότερο αφού δεν θα είχαμε καμία απαίτηση απ τον πρωταγωνιστή.
Βέβαια όλα τα παραπάνω είναι η δική μου άποψη και είμαι σίγουρος πως θα αντικρουστεί από αρκετούς .
Τι να κάνουμε όμως , γούστα είναι αυτά

Ένας καθηγητής πανεπιστημίου, που εργάζεται και ως ψυχίατρος για λογαριασμό του FBI, δέχεται μια ανώνυμη τηλεφωνική απειλή, σύμφωνα με την οποία του απομένουν μόλις 88 λεπτά ζωής, όσο ακριβώς ήταν και το χρονικό διάστημα που χρειάστηκε ο δολοφόνος της αδελφής του για να τη σκοτώσει πριν από αρκετά χρόνια. Ελαχιστοποιώντας σταδιακά τον αριθμό των πιθανών υπόπτων, προσπαθεί εναγωνίως να έρθει σε επαφή με έναν προβληματικό μαθητή του, μια πρώην σχέση του αλλά και με έναν κατά συρροή δολοφόνο. Θα καταφέρει μέσα στα 88 αυτά λεπτά να αποτρέψει τη δική του δολοφονία;

Απάντηση: 88 ΛΕΠΤΑ

Μολις πριν την τελειωσα την ταινια & το μονο που
μου εμεινε ειναι οτι εχασα τον χρονο μου τσαμπα.
Κριμα για τον Πατσινο που ετσι & αλλιως ειναι μεγαλος
ηθοποιος να παιζει σε τετοιες μουφες..

Re: 88 ΛΕΠΤΑ

Μερικές φορές δεν μπορώ να καταλάβω ορισμένους ηθοποιούς (όπως ο Πατσνο). Δεν έχουν ανάγκη ούτε απο λεφτά, ούτε απο δόξα. Θα μπορούσαν να επιλέξουν μόνο πολύ καλές ταινίες ώστε να ικανοποιηθεί η υστεροφημία τους. Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι ότι πιστεύουν πριν την ταινιία ότι θα βγει καλύτερο αποτέλεσμα,αλλά μετά το τελικό μονταζ βγαίνει "σούπα" και απογητεύονται και οι ίδιοι...ή έχουν κάποιες υποχρεώσεις ή δεσμεύσεις.

Μετριότης . Συμφωνώ σε όλα με τον Κώστα , εκτός από το ότι θα ηταν καλύτερα να έπαιζε ο Στήβεν Σήγκαλ ( σιγά να μην έπειθε ως ψυχίατρος του εγκληματολογικού ) . Ο Πατσίνο προσθέτει το στίγμα εκείνο που κάνει την ταινία από κακή μέτρια .

Re: Απάντηση: 88 ΛΕΠΤΑ

Μετριότης . Συμφωνώ σε όλα με τον Κώστα , εκτός από το ότι θα ηταν καλύτερα να έπαιζε ο Στήβεν Σήγκαλ ( σιγά να μην έπειθε ως ψυχίατρος του εγκληματολογικού ) . Ο Πατσίνο προσθέτει το στίγμα εκείνο που κάνει την ταινία από κακή μέτρια .

Το αυτο και απο εμενα...Αν δεν επαιζε και ο Πατσινο τοτε η ταινια
θα ηταν κλαφτα Χαραλαμπε....Μετρια

Καλά βρε μια κουβέντα είπα κι εσείς την πήρατε μετρητής .
Βέβαια έχεις δίκιο , που να πείσει ο Σιγκάλ για ψυχίατρος με την δερμάτινη καμπαρτίνα . Χωρίς αυτή όμως? Μια γνώμη απ τον ιδικό της παρέας θα βοηθούσε την κατάσταση
Για πες μας ρε Σπύρο (Σούρλα) πείθει ο Πατσίνος για τρελογιατρός ? :flipout:

Δεν ξέρω τα γνώμη έχετε εσείς για τον Πατσίνο , εγώ πάντως έχω απογοητευθεί απ αυτόν τα τελευταία χρόνια όπως φυσικά και απ τον Ντενιρο που έλαχαν μέγιστης εκτίμησης μου και δυστυχώς επέλεξαν να γκρεμίσου όλο αυτό που έχτισαν τόσα χρόνια
Κρίμα

Δεν έχω 10 λεπτά που τελειωσα την ταινία. έχω την εντύπωση πως ο σεναριογράφος μετά περίπου το πρώτο μισάωρο της ταινίας άφησε τον δεκάχρονο γιο του να συνεχίσει το σενάριο!!! Έμπλεξα τα μπούτια μου με όλες αυτές τις γκόμενες..Η λεσβία γραμματέας , η φοιτήτρια με τον αποτυχημένο γάμο , η δολοφόνος ΚΑΙ βομβιστής δικηγόρος.....ΧΑΧΑΧΑ. Μεγάλη μάπα!! Μόνο η 1η σκηνή με τη γκόμενα που βουρτσίζει τα δόντια της άξιζε ;)

Δεν έχω 10 λεπτά που τελειωσα την ταινία. έχω την εντύπωση πως ο σεναριογράφος μετά περίπου το πρώτο μισάωρο της ταινίας άφησε τον δεκάχρονο γιο του να συνεχίσει το σενάριο!!! Έμπλεξα τα μπούτια μου με όλες αυτές τις γκόμενες..Η λεσβία γραμματέας , η φοιτήτρια με τον αποτυχημένο γάμο , η δολοφόνος ΚΑΙ βομβιστής δικηγόρος.....ΧΑΧΑΧΑ. Μεγάλη μάπα!! Μόνο η 1η σκηνή με τη γκόμενα που βουρτσίζει τα δόντια της άξιζε ;)

ΕΕΠΠ !!!!

Spoiler !!!:rifle:

Ντροπή..:damnyou: :slapface:

Mετρια & απο μενα,δεν γινεται ο παππους να εχει ολα
τα πιπινια γυρω του & να μιλαει συνεχως στο κινητο
αλλα & να κανει σαλτους προκυμενου να την γλυτωσει
με ανεση 25αρη...
Ωραιος ο Πατσινο αλλα οταν εχει & καναν καλο σκηνοθετη
διπλα του ειναι ακομη καλυτερα.

Φαντάζεσαι να είχε καρτοκινητο; :smile: Πατσινο και ΝτεΝιρο ή να βρουνε κάνα σενάριο που τους τιμά ή να πάρουν σύνταξη!!! (Είναι πάνω απο 65;;)

Οχι & συνταξη ειναι μεγαλοι ηθοποιοι & ακομη & στα γεραματα
θα μας προσφερουν καλους ρολους.
Απλα ελπιζω να εχουν καλους σκηνοθετες & σεναριογραφους
διπλα τους οπως στο παρελθον.-bye-

Re: Απάντηση: 88 ΛΕΠΤΑ

Mε ολα αυτα που ειχα διαβασει ημουν προκατειλημενος αρνητικα. Τελικα δεν ηταν και τοσο χαλια η ταινια αλλα δεν ηταν και τιποτα το ιδιαιτερο. Ψηφισα μετρια.

ΥΓ. Καλα ειδα οτι δυο μελη ψηφισαν "πολυ καλη"! Ποιοι ηταν αυτοι ρε παιδια? Μηπως μπερδευτικαν με καμια αλλη ταινια?:rifle:

Η αλήθεια είναι ότι αν δεν ακούσεις αρνητικά σχόλια για κάποια ταινία έχεις απαιτήσεις από αυτήν και στο τέλος απογοητεύεσαι. Αν όμως ακούσεις τα χειρότερα βλέπεις την ταινία υπό άλλες προϋποθέσεις και στο φινάλε σου φαίνεται συμπαθητική. Το βλέπω καθημερινά στον εαυτό μου αλλά και στους πελάτες μου . Γι αυτόν τον λόγο κάποιες φορές κάποιες μέτριες ταινίες τις θάβω εδώ μέσα.

Και εγω συμφωνω οτι την ταινία την σώζει ο Pacino. Αν επαιζε κανένας αλλος θα ηταν μεγάααλη σουπα. Και βασικα ο λόγος που την ειδα ηταν ο Pacino, αλλιως δεν θα εμπαινα καν στον κόπο.