8800gtx Να την αλλάξω??

για την 5χχχ σειρα ακουστηκε τπτ σιγουρο? καπου ειχα διαβασει οτι ειναι στα σκαρια

Μηπως να αλλαζες κουτι?...λεμε τωρα.

Κουτί θα αναγκαστώ να αλλάξω εκ των προτέρων.... (μια και θα στήσω desktop μηχάνημα το οποίο θα κάνει stream τις ταινίες, world of warcraft, torrents) οπότε εκεί θα βάλω την 8800 gtx και στο HTPC θα βάλω μία με παθητική ψύκτρα..
Όλα αυτά βέβαια μεταααααααά το καλοκαίρι.... (Σεπτέμβρη πλευρά)

Το Antec Fusion (που το έχω για HTPC) δεν το αλλάζω.. είναι πανέμορφο.. (στα δικά μου μάτια).. χώρια που είναι και δώρο από πολύ special άτομο.. οπότε... ένας λόγος παραπάνω

:a0210:

Το antec fusion που εχεις ειναι αυτο εδω http://www.antec.com/ec/productDetails.php?ProdID=08738#?Μπορεις να μου πεις που το εκοψες και χωρεσε η 8800gtx?Ειναι πολυ ωραιο κουτι και εαν χωραει 8800gtx ειναι τελειο.Αν κοψεις λιγο παραπανω μπορει να χωρεσει και δευτερη σε sli(ασχετα απο το θεμα θορυβου)?

To Antec Fusion καταρχάς δεν παίρνει full ATX μητρικές.. οπότε δεν ξέρω αν θα μπορέσεις να του βάλεις 2 κάρτες μια και δεν ξέρω αν υπάρχει Micro ATX μητρικές που να παίρνουν 2 κάρτες...(τελικά διαπίστωσα ότι έχει βγάλει η DFI)

κατά τα άλλα... το κόψιμο είναι εσωτερικό και φυσικά δεν φαίνεται από έξω τίποτα....... λαμαρίνα κόβεις (το πίσω μέρος της κάρτας δεν χωράει)...
Για να γίνω πιο σαφής θα κοιτάξω το μεσημέρι μόλις πάω σπίτι να βγάλω καμια φώτο να καταλάβεις...

(οι νέες κάρτες 4850, 4870 δεν ξέρω να είναι μικρότερες στο μήκος από την 8800 (δηλαδή να χωράνε χωρίς να χρειάζεται κόψιμο))..

και κάτι ακόμα για το κουτί ... το έχω εδώ και 2 χρόνια... και όποιος έρχεται στο σπίτι μου και το βλέπει κολλάει ....

Τελικά η ομορφιά είναι διαχρονική...και στα PC's..... -bye-

Όπως υποσχέθηκα φωτογραφίες από το εσωτερικό....

(sorry για την εξαιρετική ποιότητα... κινητο γαρ...)

Attachments

• IMAG0002.jpg
    IMAG0002.jpg
    62.1 KB · Views: 33
  • IMAG0003.jpg
    IMAG0003.jpg
    66.1 KB · Views: 31
Re: Απάντηση: 8800gtx Να την αλλάξω??

Όπως υποσχέθηκα φωτογραφίες από το εσωτερικό....

(sorry για την εξαιρετική ποιότητα... κινητο γαρ...)

στο υψος χωαει μια χαρα απ'οτι βλεπω. εκοψες καποιο εσωτερικο χωρισμα του κουτιου?

Απάντηση: Re: Απάντηση: 8800gtx Να την αλλάξω??

στο υψος χωαει μια χαρα απ'οτι βλεπω. εκοψες καποιο εσωτερικο χωρισμα του κουτιου?

Όχι χώρισμα, λίγο τη λαμαρινα.. αν παρατηρήσεις καλά τη φωτογραφία (αυτή που είναι ζουμαρισμένη) θα δεις οτι κάπου σταματάει η λαμαρίνα (έχει καλώδια βέβαια και δεν πολυφαίνεται).. 3 - 4 εκατοστά κόψιμο στη λαμαρίνα είναι.
Το ύψος είναι εντάξει δεν υπάρχει πρόβλημα..

Ωραια εκοψες την λαμαρινα αλλα μηπως παρουσιαστει καποιο λειτουργικο προβλημα ή δεν παιζει ρολο το συγκεκριμενο σημειο?
Με dremel την εκοψες?

P.s sli δεν χωραει με τιποτα ετσι οπως το βλεπω αλλα αφου χωραει 8800gtx δεν θελεις τιποτα αλλο.

Last edited:
Κανένα ΑΠΟΛΥΤΩΣ πρόβλημα.. (το μηχάνημα το δουλεύω εδώ και 2 χρόνια ) (από τον Ιανουάριο του 2007....)...

Το κόψιμο το έκανα με Dremel... και έβαλα κατόπιν μονωτική ταινία στην λαμαρίνα έτσι ώστε να μην υπάρχει πρόβλημε επαφής με την 8800gtx..

Οι καινούργιες οι 4850 ή 4870 δεν ξέρω αν έχουν το μήκος της 8800 gtx. Αν είναι μικρότερες δεν χρειάζεται να κόψετε τη λαμαρίνα..

Για SLI ούτε λόγος βέβαια... Δεν χωράει...

Κρατησε την μιας και την πηρες και τοσα λεφτα, και απο το τελος του καλοκαιριου, προς Σεπτεμβρη μερια παιρνεις μια αλλη...

Παντως, να σου γινει μαθημα οτι ποτε δεν χαλαμε πανω απο 180-250 (το πολύ) ευρω για καρτα γραφικών, μιας και Ο,ΤΙ και να παρουμε, μετα απο λιγο καιρο θα ειναι ξεπερασμενο και πολυ πιο φθηνο...

Φιλικά, :2thumb22sup:

Πριν αγοράσω την 8800 gtx δεν ξόδευα πολλά χρήματα για κάρτες γραφικών... η προηγούμενη να φανταστείτε ήταν η 6600gt ...

Αλλά είχα βαρεθεί να τρέχω τα παιχνίδια στο medium ή στο low ...

Είπα θα πάρω μια καρτάρα που θα κρατήσει πολλά χρόνια...
Βέβαια κόστισε κάτι παραπάνω.. (550 + ευρουλάκια... )...

Το μάθημά μου το έμαθα... :firstprize:

... αγόρασα PS3 .... :SFGSFGSF::SFGSFGSF: