8G Pioneer --- Σχόλια Εντός

Θα συμφωνήσω και εγώ ότι από τις φωτογραφίες δεν μπορείς να έχεις ασφαλής συμπεράσματα άσχετος ότι μιλάμε για την κορυφαία TV τις αγοράς!

Οντως απο φωτογραφιες δεν μπορουν να βγουν συμπερασματα αλλα παρομοια εικονα ειδα ζωντανα σε μαγαζι απο plasma panasonic. Ειχα παθει πλακα. Ως κατοχος LCD (Sony D3000) μπορω να πω οτι δεν υπαρχει καμια σχεση στην αποδοση χρωματων κ σκιων (καμια σχεση το contrast plasma k lcd κ να μην μπερδευουμε τα dynamic με τα κανονικα contrasts) κ αν δεν φοβομουν το καψιμο λογω συνδεσης με PC θα επαιρνα plasma με ... ανοιχτα ματια. Με κλειστα ματια πηρα την Sony δυστυχως (εννοω οτι την αγορασα με βαση τα specs)

Παρόμοια και εγώ πήγα σε πολυκατάστημα και σύγκρινα Plasma με LCD tvs και είδα ότι οι Plasma έχουν σαφώς ποιοτικότερη εικόνα, ξεκούραστη για τα μάτια. Οι LCDs σου βγαζαν τα μάτια με τη φωτεινότητά τους, έκαναν διπλά είδωλα, pixeliaζαν έντονα, όποτε υπήρχε κόκκινο χρώμα στην οθόνη αυτο κατέκλειζε τα borders του σχήματος που απεικόνιζε, είχαν θωλούρες, αντανακλάσεις και ένα κάρο άλλα χαρακτηριστικά που έκαναν τη θέαση λίγο κουραστική. Ενώ οι Plasma έβγαζαν εικόνα λες και έβλεπες ακίνητη εικόνα(π.χ μια αφίσα)...

Αν δεν είχαν όλα αυτά τα γνωστά τραγικά αρνητικά χαρακτηριστικά οι Plasma τοτε ασυζητητί θα αγόραζα Plasma tv...

Με αυτές τις εικόνες υπόψη λοιπόν, φαντάζομαι και την εικόνα της Pioneer και καταλαβαίνω ότι είνα μακράν κορυφαία από άλλα LCD Full HD μοντέλα...

για αυτο τον λογο λεω να εμπιστευομαστε τα ματια μας για την χρηση που την θελουμε και τα specs για μενα ειναι καλα αλλα δεν αντικαθιστουν την πραγματικοτητα.

οσο για τις φωτογραφιες βγαζεις συμπερασμα αλλα οχι ασφαλες αλλα εδω ρε παιδια τι να πω?

για αυτο τον λογο λεω να εμπιστευομαστε τα ματια μας για την χρηση που την θελουμε και τα specs για μενα ειναι καλα αλλα δεν αντικαθιστουν την πραγματικοτητα.

οσο για τις φωτογραφιες βγαζεις συμπερασμα αλλα οχι ασφαλες αλλα εδω ρε παιδια τι να πω?

Παντως για να ειμαστε αντικειμενικοι, μπορει η εικονα των plasma να ειναι σαφως καλυτερη αλλα σε ευχρηστια κ για καθημερινη χρηση πιστευω οτι οι LCD ειναι καλυτερες. Πολλες φορες αυτο κανει τις LCD μονοδρομο για την αγορα κ απλως πρεπει να επιλεξεις την λιγοτερο μαπα LCD. Εκει τα specs μπορει να σε "κοροϊδεψουν" αλλα κ απο την αλλη μερια δεν μπορεις να βγαλεις συμπερασματα απο συγκριση τηλεορασεων σε μαγαζια για να πεις εμπιστευομαι τα ματια μου.

Οταν μιλάμε για SD υποθέτω μιλάμε για τηλεοπτικό κυρίως, θα με έπειθαν περισσότερο οι φωτογραφίες αν φαινόταν κ το σήμα του καναλιού που εκπέμπει

Παντως για να ειμαστε αντικειμενικοι, μπορει η εικονα των plasma να ειναι σαφως καλυτερη αλλα σε ευχρηστια κ για καθημερινη χρηση πιστευω οτι οι LCD ειναι καλυτερες. Πολλες φορες αυτο κανει τις LCD μονοδρομο για την αγορα κ απλως πρεπει να επιλεξεις την λιγοτερο μαπα LCD. Εκει τα specs μπορει να σε "κοροϊδεψουν" αλλα κ απο την αλλη μερια δεν μπορεις να βγαλεις συμπερασματα απο συγκριση τηλεορασεων σε μαγαζια για να πεις εμπιστευομαι τα ματια μου.

αν εννοεις τις αλυσιδες,φυσικα και οχι.

ευτυχως υπαρχουν και οι μικροι σοβαροι επαγελματιες οπου μπορει να δεις 2-3 tv μαζι μονο.

Last edited:
Οταν μιλάμε για SD υποθέτω μιλάμε για τηλεοπτικό κυρίως, θα με έπειθαν περισσότερο οι φωτογραφίες αν φαινόταν κ το σήμα του καναλιού που εκπέμπει

μα νομιζω οτι το λεει η κανω λαθος:grandpa:

εχει και....Here are some pics from Blu-ray from the PS3

Last edited:
Απάντηση: Re: 8G Pioneer --- Σχόλια Εντός

Αν δεν κάνω λάθος οι συγκεκριμένες είναι από Sky SD, δηλαδή κάτι αντίστοιχο με το δικό μας nova.

Θα συμφωνήσω και εγώ ότι από τις φωτογραφίες δεν μπορείς να έχεις ασφαλής συμπεράσματα άσχετος ότι μιλάμε για την κορυφαία TV τις αγοράς!

ασφαλή συμπεράσματα όχι...αλλά αφού μιλάμε για την κορυφαία TV της αγοράς!

καλά εγώ την είδα και ζωντανή...οπότε από εκεί κρίνω...

σημειωτέον ότι και με πολύ καλό τηλεοπτικό σήμα-πραγματικά-ζωγραφίζει!!!!

Τελευταία νέα από REUTERS :

ασφαλή συμπεράσματα όχι...αλλά αφού μιλάμε για την κορυφαία TV της αγοράς!

καλά εγώ την είδα και ζωντανή...οπότε από εκεί κρίνω...

σημειωτέον ότι και με πολύ καλό τηλεοπτικό σήμα-πραγματικά-ζωγραφίζει!!!!

" Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Ελλήνων Techno Freaks παρακάλεί τον κύριο Μανιάτη να ανακαλέσει την παραπάνω πρόταση. Επιβάλλεται δε, να παραδεχτεί δημόσια πως είναι ΑΔΥΝΑΤΟΝ μια τηλεόραση με τόσο χαμηλή ανάλυση να είναι καλύτερη από άλλες μεγαλύτερης ανάλυσης, σε μερικές εκ των οποίων δύνασαι να προβείς σε μετρήσεις φωτεινότητας και επί τοίχου."
Ε όχι και κορυφαία TV της αγοράς μια HD Ready !!! :flipout:

Τι να πούνε οι φωτος ρε παιδια, δώστε μου μια μηχανή που ρυθμίζει έκθεση,διάφραγμα/ISO και θα σας κάνω την χειρότερη LCD να έχει super μαύρο και super contrast...

Τι να πούνε οι φωτος ρε παιδια, δώστε μου μια μηχανή που ρυθμίζει έκθεση,διάφραγμα/ISO και θα σας κάνω την χειρότερη LCD να έχει super μαύρο και super contrast...

Δεν έχω δικαίωμα να διαφωνήσω γιατί δεν έχω ιδέα από φωτογραφία, απλά μου δημιουργήθηκε μία απορία. Τα παραπάνω που λες μπορείς να τα καταφέρεις χωρίς να χάσει η φωτογραφία σε λεπτομέρεια και χρωματική απεικόνιση ?

Re: Απάντηση: Re: 8G Pioneer --- Σχόλια Εντός

Δεν έχω δικαίωμα να διαφωνήσω γιατί δεν έχω ιδέα από φωτογραφία, απλά μου δημιουργήθηκε μία απορία. Τα παραπάνω που λες μπορείς να τα καταφέρεις χωρίς να χάσει η φωτογραφία σε λεπτομέρεια και χρωματική απεικόνιση ?

Ναι...Ειδικά εάν την περάσεις και από ένα απλό auto-levels φίλτρο -bye-

Εν πάση περίπτωση, το μήνυμα που θέλω να περάσω είναι οτι η φωτογραφία πάντα θα φαίνεται καλύτερη από την πραγματικότητα! Είναι η φύση της τέτοια...