8G Pioneer --- Σχόλια Εντός

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: 8G Pioneer --- Σχόλια Εντ

Εσύ πράγματι δεν είσαι ψαράκι, είσαι έξυπνος. Δώσε λοιπον 9000 να πάρεις την 5000ΕΧ και γράψε μας και εντυπώσεις γιατί δεν γνωρίζω κάποιον κάτοχο.

Γιώργη μου το διόρθοσα το κειμενό,κανε ενα refresh...:)))

Οι τιμές από Αγγλία για LX-508 LX-608 αναφέρθηκαν και στο thread των κατόχων Pioneer 8G του avforums .

Κανείς δεν αμφισβήτεισαι την αξιοπιστία του συγκεκριμένου καταστήματος κι αυτοί μάλλον θα ξέρουν καλύτερα. Κι επειδή οι τιμές πάνε μόνο προς το κάτω το μέλλον δείχνει ρόδινο :ernaehrung004:

τι αξιοπιστο ειναι αφου δεν εχει sony?
καλα το δικο μας το μαγαζακι θα φερει την 508D 4000 !!!

Last edited:
Απάντηση: Re: 8G Pioneer --- Σχόλια Εντός

τι αξιοπιστο ειναι αφου δεν εχει sony?

Δεν έχει καθόλου LCD εννοείς ? -bye-
Όχι τόσο χαμηλά αποκλείεται, αλλά ειδικά εκεί θα έχει κάτω από 5500 .
Άσχετο με το θέμα μας αλλά έχει ένα denon blueray, που δεν είχα ιδέα πως υπήρχε.

Last edited:
1.ναι περασε και η DENON στο SONY

2.απλα ηθελα να δω τιμη του 870.

αλλα απο οτι βλεπω και εκει ειναι ακριβα.

Last edited:
Αυτό που μου κάνει εντύπωση περισσότερο είναι οι τιμές των απλών KURO. Δεν μπορώ να βρω μαγαζί Γερμανία που να έχει την 5080 πιο φθηνά από την Στοά. Περίεργο μου φαίνεται.:chinscratch:

Re: Απάντηση: 8G Pioneer --- Σχόλια Εντός

Αυτό που μου κάνει εντύπωση περισσότερο είναι οι τιμές των απλών KURO. Δεν μπορώ να βρω μαγαζί Γερμανία που να έχει την 5080 πιο φθηνά από την Στοά. Περίεργο μου φαίνεται.:chinscratch:

λες οι γερμανοι να μην εχουν το δικο τους μαγαζακι?

δες το και ετσι.

Απάντηση: Re: Απάντηση: 8G Pioneer --- Σχόλια Εντός

λες οι γερμανοι να μην εχουν το δικο τους μαγαζακι?

δες το και ετσι.

Δεν προβληματίζομαι καθόλου, απλά για τα ελληνικά δεδομένα είναι εξαίρεση και ευχάριστη έκπληξη -bye-

Και αφού μιλάμε για Γερμανούς για ρίξτε και εδώ μια ματιά. Η σελίδα αναφέρεται σε preview πριν την IFA, αλλά όλο το ζουμί είναι οι τιμές που αναφέρει:

50 " Full hd
PDP-LX5080D: 4,799, 00
PDP-LX508D: 5,099, 00
60 " Full hd
PDP-LX6080D: 7,099, 00
PDP-LX608D: 7,399, 00

http://www.prad.de/new/tv/specials/ifa-preview-2007-teil6.html

Η μετάφραση που κατάφερα να βγάλω ήταν λίγο χάλια, αλλά αν κατάλαβα καλά αναφέρει πως στην παρουσίαση είχαν δίπλα δίπλα μία LΧ608 και μία 508 HDReady, και πως την παράσταση έκλεψε η μικρή.
Άκυρο έχει ξαναγίνει ποστ στα νέα μοντέλα. Ωρα για ύπνο !

Last edited:

georget είδα πόσταρες κάτι Panasonic σε thread με νέα μοντέλα. Δεν είπαμε να μην λοξοκοιτάς αλλού ? -bye-

Δεν τα συγχωρεί αυτά η Pioneer !!!

Δεν κάνω γω με μονο μια Γυ.... Μάρκα θέλω να πω!-bye-

Και αφού μιλάμε για Γερμανούς για ρίξτε και εδώ μια ματιά. Η σελίδα αναφέρεται σε preview πριν την IFA, αλλά όλο το ζουμί είναι οι τιμές που αναφέρει:

50 " Full hd
PDP-LX5080D: 4,799, 00
PDP-LX508D: 5,099, 00
60 " Full hd
PDP-LX6080D: 7,099, 00
PDP-LX608D: 7,399, 00

http://www.prad.de/new/tv/specials/ifa-preview-2007-teil6.html

Η μετάφραση που κατάφερα να βγάλω ήταν λίγο χάλια, αλλά αν κατάλαβα καλά αναφέρει πως στην παρουσίαση είχαν δίπλα δίπλα μία LΧ608 και μία 508 HDReady, και πως την παράσταση έκλεψε η μικρή.
Άκυρο έχει ξαναγίνει ποστ στα νέα μοντέλα. Ωρα για ύπνο !

George..όπως σου είπα,εύχομαι να υσχίουν αυτα που λένε για τα 5-6 χιλιάρικα περίπου....
Αλλά...πολυ φοβάμαι οτι ειδικά στην Ελλάδα οι τιμές θα ξεφύγουν πολύ,ακομα και 6 χιλιαδες ευρώ να πουλιούντε στην Αγγλία και στη Γερμανία,εδώ να υπολογίζεις 2-3 χιλιαρικα πάνω....

Τώρα δείτε και κάτι άλλο,έστειλα e-mail στην επίσημη Pioneer-Europe,και μου απάντησε.....

From: [email protected]

Hi
Thank you for your email.
The top model of the Kuro range will be the 50inch PDP-LX508D or the 60inch version PDP-LX608D. You can see the specifications for this here: http://www.pioneer.co.uk/uk/products/62/63/413/PDP-LX508D/index.html

At the moment there will not be any new monitors like the PDP-5000EX planned to be released.

Γιατί δέν υπάρχει κάποιο μοντέλο σαν την 5000EX...????Μήπως τελικά όντως οι καινούργιες θα είναι φτηνές γιατί είναι φτιαγμένες όπως όλες οι άλλες "κοινες θνητες" TV,και οτι όντως η PDP-5000EX είναι κατι πέραν του συναγωνισμού....????-bye-

Υ.Γ. Όποιος θέλει να πάρει την 5000EX,φυσικά και δέν θα κάτσει να δώσει σάν μαλάκ..ς 9000 για να την πάρει απο εδώ,θα δώσει 2000 και θα την ´φερει απο Αμερική.......:grandpa:​

Απάντηση: Re: Απάντηση: 8G Pioneer --- Σχόλια Εντός

George..όπως σου είπα,εύχομαι να υσχίουν αυτα που λένε για τα 5-6 χιλιάρικα περίπου....
Αλλά...πολυ φοβάμαι οτι ειδικά στην Ελλάδα οι τιμές θα ξεφύγουν πολύ,ακομα και 6 χιλιαδες ευρώ να πουλιούντε στην Αγγλία και στη Γερμανία,εδώ να υπολογίζεις 2-3 χιλιαρικα πάνω....

Τώρα δείτε και κάτι άλλο,έστειλα e-mail στην επίσημη Pioneer-Europe,και μου απάντησε.....

From: [email protected]

Hi
Thank you for your email.
The top model of the Kuro range will be the 50inch PDP-LX508D or the 60inch version PDP-LX608D. You can see the specifications for this here: http://www.pioneer.co.uk/uk/products/62/63/413/PDP-LX508D/index.html

At the moment there will not be any new monitors like the PDP-5000EX planned to be released.

Γιατί δέν υπάρχει κάποιο μοντέλο σαν την 5000EX...????Μήπως τελικά όντως οι καινούργιες θα είναι φτηνές γιατί είναι φτιαγμένες όπως όλες οι άλλες "κοινες θνητες" TV,και οτι όντως η PDP-5000EX είναι κατι πέραν του συναγωνισμού....????-bye-

Υ.Γ. Όποιος θέλει να πάρει την 5000EX,φυσικά και δέν θα κάτσει να δώσει σάν μαλάκ..ς 9000 για να την πάρει απο εδώ,θα δώσει 2000 και θα την ´φερει απο Αμερική.......:grandpa:​

Επειδή από ότι έχω καταλάβει σε ενδιαφέρει η αγορά της 5000ΕΧ και όχι των 8G που συζητάμε στο thread, θα σου πρότεινα να περιμένεις κάνα μήνα που η τιμή της θα πέσει κάτω από 5000 μετά τον ερχομό της LX-508D.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: 8G Pioneer --- Σχόλια Εντός

Επειδή από ότι έχω καταλάβει σε ενδιαφέρει η αγορά της 5000ΕΧ και όχι των 8G που συζητάμε στο thread, θα σου πρότεινα να περιμένεις κάνα μήνα που η τιμή της θα πέσει κάτω από 5000 μετά τον ερχομό της LX-508D.

Όντως με ενδιέφερε η 5000EX,και είμουν έτοιμος πριν ένα μήνα να βάλω τον ξάδερφο μου να μου την στείλει απο Αμερικη με 2200 ευρώ,αλλά επειδη ειμαι πολύ αντικειμενικός γενικά....δεν έχω κολλίσει σε αυτήν,αν όντως οι καινούργιες ειναι πιο καλές θα παρω αυτές.Δέν γίνεται όμως να μην μου μπαίνουν ιδέες οταν βλέπω να μην υπάρχει κάποιο μετρο συγκρισης,και στην τιμη,αλλά και στην ποιότητα,όπως δεν μπορούσε να συγκριθεί η 5000EX με την 507,έτσι δεν μπορεί να συγκριθεί και με τις 508,καμία σχέση η μία με τίς άλλες......
Γνωστός μου εχει δει δίπλα δίπλα την 5000EX με την 507,και νόμιζε οτι έβλεπε την μέρα με τη νύχτα.....
Άρα...θα έχει διαφορά η 508 που η ίδια σε σχεση με την 507 εχει διαφορα μονο στις λεπτομέριες...????
Και το λέω ξανά.....επιμένω γιατί χώρις να ξέρω πολλά.μου φαίνεται οτι προς το παρόν τουλαχιστων δεν υπάρχει κατι καινούργιο που να συγκρινεται με την 5000EX....
Θέλω απλά οτι καλύτερο υπάρχει για να ικανοποιήσω τα θέλω μου(PC Windows,HD DVD,SAT),δεν με ενδιαφέρει αν αυτο το καλό θα λεγεται 5000ΕΧ ή 508D,απλα να είναι όντως καλύτερο,και η αλήθεια ειναι οτι απο τις κεντρικές PIONEER απο Αμερική αλλα καί απο Βέλγιο μου λένε τα ίδια.....NO MONITOR AS THE PDP-5000EX IS COMING OUT,AND NOTHING CAN BE COMPARED WITH THIS...FOR NOW...