8G Pioneer --- Σχόλια Εντός

Απάντηση: Re: Απάντηση: Incoming: 8th-gen Pioneer plasma TV

Ξέρω οτι δεν σε καλύπτει η απάντηση μου, όμως θεωρώ οτι πάνω κάτω κι εσύ γι αυτούς τους λόγους δεν έχεις αγοράσει ακόμα τηλεόραση... άσχετα άμα πήρες προβόλι που, σύμφωνα με τα λεγόμενά σας πάντα, σκοτώνει!

PETRAN, είναι αλήθεια... Γι' αυτό δεν έχω πάρει ακόμα τηλεόραση και βλέπω σε μια άθλια Philips ακόμα. Είμαι όμως πολύ κοντά στην Pioneer 427 γιατί βαρέθηκα να περιμένω.
Καλά κάνεις και παίρνεις True HD, δεν λέω γιατί την παίρνεις, ούτε προσπαθώ να σε πείσω οτι δεν αξίζει.
Απλά βρήκα την ευκαιρία να συζητήσουμε αν, πέρα από το ψυχολογικό, έχουμε εντοπίσει και κάποιες συγκεκριμένες διαφορές ο καθένας μας ανάμεσα σε HD ready και True HD.

Απάντηση: Incoming: 8th-gen Pioneer plasma TV

Bρε σείς γιατί τρέχετε αφήστε να δούμε τις τιμές και βλέπουμε

Big G Pioneer.jpg:grinning-smiley-043

Πάντως πολύ κομψή η άτιμη-bye-

......Είμαι όμως πολύ κοντά στην Pioneer 427 γιατί βαρέθηκα να περιμένω.....

Στρατηγέ, :offtopic: αλλά αν την πάρεις, λέω αν, θα μας κάνεις την χάρη να κάνεις μια αναλυτική παρουσίαση αφού της βγάλετε τα μάτια με τον Μανώλη?:cool4:

Στρατηγέ, :offtopic: αλλά αν την πάρεις, λέω αν, θα μας κάνεις την χάρη να κάνεις μια αναλυτική παρουσίαση αφού της βγάλετε τα μάτια με τον Μανώλη?:cool4:

Εννοείται... -bye-

Πάντως για plasma στις 42 ίντσες εγώ θα περίμενα λίιιγο ακόμα...(μην βαράτε!:slapface: )
Έρχεται η καινούργια σειρά της Panasonic που προσφέρει true Hd στις 42..
Όχι επειδή θα έχει καμιά τρομερή διαφορά όπως λέει ο Στρατηγός, αλλά την τρέλα μου μέσα, φάγαμε τον γάιδαρο περιμένοντας τόσο καιρό, στην ουρά θα κολλήσουμε?:bang:

http://hdtvorg.co.uk/news/articles/2007032001.htm

Re: Incoming: 8th-gen Pioneer plasma TV

Απο μερους μου , υπαρχειανοιχτη προσκληση να δειτε την pioneer 4270 με οτι σημα θελετε .
Τηλεοπτικο, δορυφορικο, Htpc me hddvd-bluray υλικο και xbox360+hddvd.
Η τηλεοραση δεν παιζεται, αλλα φυσικα εχει κι αυτη τα θεματακια της.

Χθές έπεσε επιτέλους στα χέρια μου το νέο τεύχος(Μαΐου) του Home cinema choice..
Θα πρότεινα σε όλους τους ενδιαφερόμενους να το αγοράσουν καθότι γίνεται μια μικρή παρουσίαση των καινούργιων plasma της Panasonic (έχουμε αναφερθεί ξανά σ'αυτήν την παρουσίαση που έγινε πρόσφατα στο Μιλάνο)..

Όμως η πραγματική ΒΟΜΒΑ έρχεται σ'ένα άλλο άρθρο απο το χείλη του Yoichi Sato (Pioneer's Senior executive officer and chief technology executive for the plasma display division)..
Ο οποίος με λίγα λόγια μας λέει οτι η νέα σειρά plasma της Pioneer είναι κάτι ανώτερο απο plasma καθότι λέει οτι αυτό που καταφέρανε με την καινούργια σειρά είναι να εφεύρουν ξανά την τεχνολογία plasma..
Συγκεκριμένα ...
Arguably what we have here really isn't plasma in the accepted sence.Maybe we won't even call it plasma anymore!!!!!:speechless-smiley-0
Λέει και κάτι άλλο όσον αφορά τις Lcd..πιο συγκεκριμένα..
Lcd screens can not deliver tue 1080p when it comes to motion, it's only a 1080p picture when it's a still image-as soon it starts moving, the resolution drops.it's no longer a 1080p image!!!:blink:

Φυσικά ξεκαθαρίζει οτι αλλάζει κατα κάποιο τρόπο το target group της εταιρίας καθότι οι κανούργιες plasma θα στοχεύουν στην κορυφή, άρα βγάζουμε εύκολα το συμπέρασμα οτι θα είναι πανάκριβες!!:slapface:

Όπως και να'χει είναι ένα πάρα μα πάρα πολύ ενδιαφέρον τεύχος..

Υ.γ Φίλε Γιάννη :grinning-smiley-043 σ'ευχαριστούμε για την πρόσκληση..και να'σαι σίγουρος οτι αν ήμουν κοντά θα σε είχα ήδη επισκεφθεί!

Υ.γ Στρατηγέ, είπες βαρέθηκες να περιμένεις?:flipout: :flipout: :flipout:
Κι εγώ μαζί σου..αλλά μάλλον θα περιμένουμε κι άλλο γιατί νομίζω οτι αξίζει πραγματικά αυτήν την φορά!!:nounder:

Υ.γ Στρατηγέ, είπες βαρέθηκες να περιμένεις?:flipout: :flipout: :flipout:
Κι εγώ μαζί σου..αλλά μάλλον θα περιμένουμε κι άλλο γιατί νομίζω οτι αξίζει πραγματικά αυτήν την φορά!!:nounder:

Χθές βόλεψα μια Hitachi CRT 21" στο σαλόνι και βολεύτηκα... προσωρινά... Όσο χρειάζεται δηλαδή για να περιμένω. Δεν αγχώνομαι.
Ούτως ή άλλως την τηλεόραση την έχω αποκλειστικά και μόνο για τηλεοπτικό σήμα. Τα υπόλοιπα τα αναλάμβάνει ο D-ILA.
icon12.gif

Εγω βλεπω να βγαζει η Samsung καμια Led 1080ρ και να τα ξεχασετε ολα....

Οι LCD δειχνουν 1080p μονο οταν η εικονα ειναι ακινητη? Αυτη ειναι η μεγαλυτερη μπαρουφα που εχω ακουσει ποτε.:slapface:

Ειμαι σιγουρος οτι ο ιδιος ανθρωπος αν δουλευε για την Sony θα μας ελεγε οτι οι πλασμα δεν εχουν καλη καμπυλη Γαμα η οτι βγαζουν φιδια.:flipout:

Το marketing τελικα ειναι φοβερο πραγμα. Το ασπρο γινεται μαυρο σε χρονο dt.

Παντως το locally dimming LED backlight μαζι με τα 100 Ηz μπορει να ειναι η ταφοπλακα των plasma.

http://www.trustedreviews.com/displays/news/2007/02/05/Samsung-Debuts-LED-Blacklit-LCDs/p1
http://www.engadget.com/2007/02/01/samsungs-15-4-30-and-40-inch-led-backlit-lcds/

Καλή περίπτωση κι αυτή..
Το θέμα είναι να μην ξεχνάμε τα Ελληνικά δεδομένα, δηλαδή το σήμα που παίρνουμε απο τις κεραίες, το καταπληκτικό σήμα της Νοβα και πολλά άλλα..

Όπως και να'χει, υπέρ μας δουλεύουν όλα!
Διαλέγουμε και παίρνουμε..

Πάντως η Pioneer 5000 ρίχνει στα αυτιά συγκρινόμενη με όλες τις LCD συμπεριλαμβανομένης της Samsung 40'' M91 (backlight). To θέμα είναι οτι είναι πανάκριβη. Αν κόστιζε γύρω στα 4000-4500 Ευρώ καλά θα ήταν. Όσο για τα νέα μοντέλα ας τα δούμε πρώτα (και τις τιμές τους βέβαια) και τα ξαναλέμε.

Φίλε Λευτέρη έχεις δίκιο, πάντα ισχύει η σχέση απόδοσης και τιμής...
Τι να την κάνω την 5000ΕΧ η οποία είναι σχεδόν τέλεια όταν κοστίζει της Παναγιάς τα μάτια?

Κατ'εμέ ένα προϊόν αξίζει να αγοραστεί μόνο όταν το κόστος απόκτησης δεν υπερβαίνει σημαντικά την αξία του...

Re: Απάντηση: Incoming: 8th-gen Pioneer plasma TV

Πάντως η Pioneer 5000 ρίχνει στα αυτιά συγκρινόμενη με όλες τις LCD συμπεριλαμβανομένης της Samsung 40'' M91 (backlight). To θέμα είναι οτι είναι πανάκριβη. Αν κόστιζε γύρω στα 4000-4500 Ευρώ καλά θα ήταν. Όσο για τα νέα μοντέλα ας τα δούμε πρώτα (και τις τιμές τους βέβαια) και τα ξαναλέμε.

Δεν θα μπορουσε να μην "ριχνει στα αυτια" με την τιμη που εχει. Οκτωμιση χιλιαρικα ειναι αυτα δεν ειναι παιξε γελασε. Παντως σε χρωματικο πλουτο οι LCD με LED backlight ειναι μακραν του ανταγωνισμου των πλασμα.

1080p@23/50/60 !
HDMI 1.3
HDMI Smart control (HDMI-CEC)
New ASIC for video processing
USB 2.0
50" is FullHD model.
pic0.jpg

pic5.jpg

pic1.jpg

pic3.jpg

pic4.jpg