8G Pioneer --- Σχόλια Εντός

Re: Απάντηση: 8G Pioneer --- Σχόλια Εντός

Παντως βρε παιδια που φτασαμε μεσα σε τοσο μικρο χρονικο διαστημα...εκει που αγοραζαμε πριν 8-10 μηνες τις 32αρες 1200-1300, τωρα φτασαμε στο σημειο να λεμε οτι οι 42αρες στα 1500 ειναι ακριβες!!!! Αυτο θα πει εξελιξη! :captain:

Οντως.... αντε να λήξει και ο πόλεμος των φορμάτ και μετά να δείτε τι θα γίνει με τις τιμές :grinning-smiley-043

Re: Απάντηση: Re: 8G Pioneer --- Σχόλια Εντός

Είναι βλαστημιά να λέει κάποιος οτι μια full HD 1080p δέν αξίζει τα λεφτά της.......

Βλασθημια? Εδω τα δυο τελευταια χρονια οι Pioneer/Ηitachi/Panasonic κανουν καμπανια με το σκεπτικο οτι τα περισσοτερα pixel ΔΕΝ σημαινουν καλυτερη εικονα , δηλαδη γιατι αυτο αποτελει βλαστημια? Εκτος αν εσυ ξερεις κατι που οι υπολοιποι δεν ξερουν.

Αλλά είπαμε......όσα δε φτάνει η αλεπού...τα κάνει κρεμαστάρια......

Δηλαδη εννοεις οτι ειναι δυσκολο για εμενα να αγορασω μια τηλεοραση Full HD η την Pioneer? Μηπως θες να μας πεις οτι εχεις δει και το εκκαθαριστικο μου και δεν το ηξερα?

Για να σοβαρευτουμε λιγο.

Βλασθημια? Εδω τα δυο τελευταια χρονια οι Pioneer/Ηitachi/Panasonic κανουν καμπανια με το σκεπτικο οτι τα περισσοτερα pixel ΔΕΝ σημαινουν καλυτερη εικονα , δηλαδη γιατι αυτο αποτελει βλαστημια? Εκτος αν εσυ ξερεις κατι που οι υπολοιποι δεν ξερουν.

Δηλαδη εννοεις οτι ειναι δυσκολο για εμενα να αγορασω μια τηλεοραση Full HD η την Pioneer? Μηπως θες να μας πεις οτι εχεις δει και το εκκαθαριστικο μου και δεν το ηξερα?

Για να σοβαρευτουμε λιγο.

Γιάννη όπως είπες και εσύ η 1080p δεν δείχνει τόσο καλά σε μικρότερα σήματα....
Αυτό σημαίνει οτι δέν έχουμε την δυνατότητα να βλέπουμε 1080p σήμα οπότε και θα είμαστε αναγκασμένοι να βλέπουμε σε μικρότερα σήματα....οπότε δέν αξίζει να την πάρουμε????
Λοιπόν...για να μην σου πω το άλλο με τον τοτό και παρεξειγιθείς...σου λέω απλά οτι αυτο που πληρωνει ο καθε ένας παίρνει....και άν πληρώνεις για 1080...θα έχεις και τα υπόλοιπα με σήμα 1080....

Τωρα όσο για το εκκαθαριστικό σου....η αλλήθεια είναι οτι δεν το γνωρίζω,αυτο που γνωριζω όμως είναι οτι αν όντως είχες ένα τόσο μεγάλο εκκαθαριστικό....αυτη τη στιγμη θα είχες μία 1080 με ένα HD player των 1500 ευρώ και κάθε 2 χρόνια θα άλλαζες μοντέλο,όμως αυτό δεν ισχυει και εκτός αυτο δεν έχεις ουτε κάν μια μικρότερη....
Φυσικά ουτε εμένα το εκκαθαριστικο μου μου επιτρέπει τετοια παιχνίδια με τις αγορές....αλλα οταν θέλεις κάτι πολύ...δεν υπολογίζεις αξία,απλα αντί να εξωφλήσεις σε ένα χρόνο,το κάνεις για δύο....

Υ.Γ. Αρκετά σας παρακαλώ με τις 1080p....εδω εχει βουήξει ο κόσμος για τον ερχομό τον σεπτεμβριο των καλυτερων μοντέλων τηλεόρασης που έχουν κυκλοφορισει ποτε...και εσείς προσπαθειτε να αποδείξετε και εγω δεν ξέρω γιατι οτι δέν είναι το κάτι καλύτερο και οτί δεν αξίζουν τα λεφτά τους.......έλλεος παιδιαααααααα
Για να σοβαρευτουμε λιγο.......

Last edited:

Aπο ενα τεστ της 42PZ700 απο το site AREADVD (μεταφρασμενο στα Αγγλικα):

It is just as remarkable that the image quality can convince with the feed of SDTV material not completely. This deficiency divides the TH-50PZ700E however with most other Full hp devices. The internal picture signal processing, which is responsible also for the scaling of 576er SDTV material on the much higher native dissolution of panel, works, this proves also this test on the new, even with to expensive flat screens by far not as well as a high-quality DVD, hp DVD or Blu ray Playern.

http://www.areadvd.de/hardware/2007/panasonic_viera50_full_hd.shtml

Κοινως λεει αυτο που λεω και εγω , η αναβαθμιση SD σηματος σε Full HD πανελ ειναι πολυ δυσκολη και δεν εχει συνηθως τα καλυτερα αποτελεσματα.
Πολυ πιθανο ειναι βεβαια η Pioneer να τα καταφερει καλυτερα.
Εγω δεν θελω να υποβαθμισω καμια τηλεοραση απλως παντα πρεπει να γινουν καποιοι συμβιβασμοι.

Απο εκει και περα ειναι στο χερι του καθενος τι θα αγορασει.-bye-

geosoy .... απλά σταμάτα να μιλάς υποτιμητικά σε προσωπικό επίπεδο. Το έκανες τουλάχιστον δύο φορές σε αυτό το thread και τώρα είναι η τρίτη φορά. Αν δεν μπορείς να σχολιάσεις απόψεις μην σχολιάζεις πρόσωπα.

geosoy .... απλά σταμάτα να μιλάς υποτιμητικά σε προσωπικό επίπεδο. Το έκανες τουλάχιστον δύο φορές σε αυτό το thread και τώρα είναι η τρίτη φορά. Αν δεν μπορείς να σχολιάσεις απόψεις μην σχολιάζεις πρόσωπα.

Δεν υποτίμησα κανέναν,και δέν σχολίασα πρόσωπα.....
Ολοι τις απόψεις τους λένε....και εγώ λέω τις δικιές μου...
Δημοκρατία δεν έχουμε...?????-bye-
Τωρα απο εκει και πέρα αν καποιοι ενοχλούντε με την αλήθεια η οποια δεν ειναι υπέρ τους...εγω δεν φταίω σε κατι....
Μαλλον θα πρέπει να μάθουν να παραδέχονται τα υπέρ...και τα κατά...προς αυτούς...πάντα...

Υ.Γ. Δέν μπορώ να βλέπω κάποιους να προσπαθούν να αποδείξουν στους εαυτους τους ή στους άλλους οτι....."ναι μεν μπορει να ειναι καλό,αλλα δεν αξίζει τα λεφτα του,δεν θα παιζει καλά",και τέτοιες μλκς....
Πείτε απλά και όμορφα...."ναι όντως είναι κατι το ξεχωριστό,οποιος γουστάρει να δώσει τόσα χρήματα ας τα δωσει και μπράβο του,ειμεις δέν εχουμε αυτη τη στιγμη την δυνατότητα για τόσα λεφτά".......και τελίωνε η υπόθεση με ορθή ψυχολογία και οχι να το παίζουμε αντιστροφη......

Last edited:
Και εγώ έχω τους ενδοιασμούς μου για τις FULL HD. Καλύτερη απόδειξη είναι η Pioneer HD Ready που μπορεί να έχει τα μισά Pixel από την PZ700 αλλα αποδίδει πολύ καλύτερα σε ότι σήμα τις δώσεις.Για αυτόν τον λόγο είμαι πολύ περίεργος να δω reviews των νέων Pioneer FULL HD. Το μονο σίγουρο είναι ότι θα προτιμήσω τις HD Ready εάν οι FULL HD έχουν χειρότερη απόδοση σε SD.

Για να επιστρεψουμε στο θεμα να και ενα τεστ της 5080ΧΑ:

http://translate.google.com/transla...fe=off&ie=UTF-8&oe=UTF-8&prev=/language_tools

Although the PDP-5080XA “only” with a dissolution of 1.365 x 768 pixels start, he refers all other us admitted flat screens up-to-date to the places. For a price of scarcely 3,600 - at first sight for a hp ready plasma high appears - an image quality is offered, which admitted everything else us so far in the shade places.

Με λιγα λογια προκειται για την κορυφαια τηλεοραση που εχουν δει παροτι εχει "χαμηλη" αναλυση.

Παιδιά ηρεμία, δεν χρειάζεται να τσακωνόμαστε ούτε να αγχωνόμαστε, φαντάζομαι ότι κανείς μας δεν είναι μέτοχος ούτε της Sony ούτε της Pioneer για να τρελαινόμαστε τόσο πολύ.

Η ουσία και αυτό θα πρέπει να μας ενδιαφέρει είναι ότι η Pioneer με την σειρά Kuro έθεσε τον πήχη πολύ ψηλά για όλους (με το ανάλογο αντίτιμο) και αυτό μόνο θετικά θα πρέπει να το βλέπουμε διότι αφενός βλέπουμε επιτέλους μια σειρά από εκπληκτικά μοντέλα που δείχνουν το δρόμο για το μέλλον και αφετέρου είναι σίγουρο ότι και οι υπόλοιποι κατασκευαστές θα ακολουθήσουν. Κανείς δεν αμφισβήτησε την αξια των μοντέλων αυτών (ολες οι κριτικές είναι διθυραμβικές) αλλά αυτό δεν σημαίνει οτι όλες οι άλλες τηλεοράσεις άλλων κατασκευαστών είναι για πέταμα

Οσο για το τι αγοράζει ο καθένας αυτό σίγουρα δεν σχετίζεται μόνο με το εκκαθαριστικό του αλλά κυρίως με τα κίνητρα του ως καταναλωτή (οικονομία, best value/money, συναίσθημα, exclusivity, ικανοποίηση του εγώ, κλπ κλπ) και τον χρονικό ορίζοντα των αγορών όπως βέβαια και από τις ανάγκες που θέλει να καλύψει και τις προτεραιότητες του.

Για να επιστρεψουμε στο θεμα να και ενα τεστ της 5080ΧΑ:

http://translate.google.com/transla...fe=off&ie=UTF-8&oe=UTF-8&prev=/language_tools

Although the PDP-5080XA “only” with a dissolution of 1.365 x 768 pixels start, he refers all other us admitted flat screens up-to-date to the places. For a price of scarcely 3,600 - at first sight for a hp ready plasma high appears - an image quality is offered, which admitted everything else us so far in the shade places.

Με λιγα λογια προκειται για την κορυφαια τηλεοραση που εχουν δει παροτι εχει "χαμηλη" αναλυση.

Γιάννη ο άνθρωπος που μιλησε μαζί μου για το firmware upgrade του LX60 του Νάσου μου είπε (προφανώς με μια δόση υπερβολής) οτι εαν συνεχιστεί η ζήτηση στις ΗΠΑ για την 8G σειρά με τους ρυθμούς αυτούς, πιθανόν να υπάρξει πρόβλημα εφοδιασμού σε άλλες αγορές αφού η τρέχουσα ζήτηση έχει τσακίσει όλες τις σχετικές προβλέψεις πριν από την κυκλοφορία του προϊόντος...

Αρκετά αναλυτικό review. Κρίμα που δεν ξέρω Γερμανικά και αρκετό νόημα χάνεται με την μετάφραση.

Πάντως η εκφραση "the best display we have tested" έχει αρχίσει και γίνεται μονότονη -bye-

Και να πώ το κρίμα το δικό μου...μακάρι να μπορούσα να δώσω 20-30 χιλιαρικα για ένα καλό προτζέκτορα,θα ήταν ότι καλύτερο για μένα...
Αλλά δέν έχω αυτη τη δυνατότητα,θα βολευτώ με τα εξ'ισου πολλά 5 χιλιάρικα....

Όποιος πεί οτι θα του άρεσε να βλέπει το εργάκι του στην TV των 42" που ειναι αριστερά,και όχι στην μεγάλη τοθ προτζεκτορα...... ε τότε είναι άξιος της μοίρας του.....

Attachments

• 12345.jpg
    12345.jpg
    118.4 KB · Views: 32

Γιάννη ο άνθρωπος που μιλησε μαζί μου για το firmware upgrade του LX60 του Νάσου μου είπε (προφανώς με μια δόση υπερβολής) οτι εαν συνεχιστεί η ζήτηση στις ΗΠΑ για την 8G σειρά με τους ρυθμούς αυτούς, πιθανόν να υπάρξει πρόβλημα εφοδιασμού σε άλλες αγορές αφού η τρέχουσα ζήτηση έχει τσακίσει όλες τις σχετικές προβλέψεις πριν από την κυκλοφορία του προϊόντος...

Αυτό δεν είναι καλο. Για αυτό τον λόγο δύσκολα θα ύπαρξη μείωση στις τιμές.

Τι να λεμε ρε παιδια? Οι ανθρωποι παραδιδουν μαθηματα.

Πρωτη φορα μια σειρα τηλεορασεων παιρνει τετοιες κριτικες.

Αυτό δεν είναι καλο. Για αυτό τον λόγο δύσκολα θα ύπαρξη μείωση στις τιμές.

Εκτός αν βγει κάποιο παραπλήσιο ποιοτικά προϊόν σε καλή τιμή από τους γνωστούς αγνώστους ( Panasonic-Sony-Samsung ) και έχουμε ανταγωνισμό..

Τώρα η κορυφή μονοπωλείται οπότε και η τιμή :AFADF0:

Απάντηση: Re: 8G Pioneer --- Σχόλια Εντός

Και να πώ το κρίμα το δικό μου...μακάρι να μπορούσα να δώσω 20-30 χιλιαρικα για ένα καλό προτζέκτορα,θα ήταν ότι καλύτερο για μένα...
Αλλά δέν έχω αυτη τη δυνατότητα,θα βολευτώ με τα εξ'ισου πολλά 5 χιλιάρικα....

Ενημερωτικά με 5000 πέρνεις τον κορυφαίο της αγοράς και βλέπεις σε 120":popcorn:

Περισσότερες πληροφορίες εδώ http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=2291

Last edited:

Εκτός αν βγει κάποιο παραπλήσιο ποιοτικά προϊόν σε καλή τιμή από τους γνωστούς αγνώστους ( Panasonic-Sony-Samsung ) και έχουμε ανταγωνισμό..

Σκεφτείτε τι θα γινόταν εάν η Pioneer δεν αποφάσιζε να γίνει Premium Brand με Premium τιμές. Η πτώση των τιμών θα ήταν ακόμα μεγαλύτερη!
Φυσικά υπάρχει και η άλλη άποψη ότι δεν θα έφτιαχνε τόσο καλά panel.

Απάντηση: Re: Απάντηση: 8G Pioneer --- Σχόλια Εντός

Σκεφτείτε τι θα γινόταν εάν η Pioneer δεν αποφάσιζε να γίνει Premium Brand με Premium τιμές. Η πτώση των τιμών θα ήταν ακόμα μεγαλύτερη!
Φυσικά υπάρχει και η άλλη άποψη ότι δεν θα έφτιαχνε τόσο καλά panel.

Εγώ πάλι γιατί έχω την εντύπωση πως όλα αυτά τα πέρι Premium είναι θέμα marketing ? Δηλαδή η προηγούμενες 7ης γενιάς ήταν πιο προσιτές ?

Και δεν μιλάω σε απόλυτες τιμές γιατί αυτές πέφτουν συνεχώς. Μιλάω σε σχέση με τον ανταγωνισμό.

κατι πηρε το αυτι μου μολις το σιγουρεψω θα ενημερωσω.