Ξυπνίστε με τον Οκτώμβρη............
![]()
αντε υπναρα.....νυχτωσε.....σηκω
Ξυπνίστε με τον Οκτώμβρη............
![]()
τωρα θα χασω εγω τον υπνο μου
εχεις δει την panny καλιμπραρισμενη?
αντε υπναρα.....νυχτωσε.....σηκω![]()
Αν σε παίρνει οικονομικώς ... προχώρα.
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Τι ήθελες και με ξύπνισες?????????Τώρα ποιος θα περιμένει αλλον ενάμισι μήνα για την LX???????????????????????Απο τον Ιούνιο περιμένω!!!!Θα σκάσω εγω δεν την γλιτώνω....:violent-smiley-011:
Πάλι καλά που μας εκπαίδευσαν στο στρατό καλά όταν μας έβαζαν πεινασμένους μετά απο 20 ΧΛΜ πορεία κάθε μεσημέρι και περιμέναμε 15 λεπτα στην ουρά μεχρι να έρθει η σειρά μας για να φάμε....και βλέπαμε τα κοτοπουλάκια με τις πατατούλες στα 10μ.!!!!!!!Αυτό θα πεί υπομονή......![]()
δεν φταιω εγω ο....g10rg0s φταιει.δεν ακους τι μου λεει?να βαλω παλι το χερι στην τσεπη.![]()
Ο τυπος εκανε καταπληκτικη δουλεια!!! Μπραβο του. Φυσικα με τοσο χωρο επρεπε να βαλει και το προβολικο του!!!!!!
με παιρνει αλλα που θα βρω ....ειδικο στο Ηρακλειο?
Ο τυπος εκανε καταπληκτικη δουλεια!!! Μπραβο του. Φυσικα με τοσο χωρο επρεπε να βαλει και το προβολικο του!!!!!!
Αν είσαι αποφασισμένος δεν χάνεις κάτι να στείλεις ένα pm στον ειδικό, ποτέ δεν ξέρεις. Ίσως να έρθει κάποια στιγμή κι από κει ή να μπορεί να σου προτείνει κάποιον άλλον αν υπάρχει.
αν χαθεις βρε πρωι-πρωι....βοηθεια ......τι βοηθεια...με τρομαξες
την πιο κομψη.
τωρα που το ειδα η μια ειναι μεχρι 55 κιλα και η αλλη ειναι μεχρι 90.7 κιλα
δεν υπαρχει κατι αλλο που θα μπορουσες να συνδιασεις και τα δυο?
γιατι η βαση της μεγαλης ειναι οπως ειπες μεγαλη και επισης ειναι λιγο σαν.....βραχιονες ρομποτ,εξαρταται βεβαια που θα την βαλεις δηλ αν ενοχλει στο ματι.
οσο για τα κιλα ειναι κιλα...ασφαλειας ,σηκωνουν και παραπανω αλλα δεν σου το εγγυωνται οι κατασκευαστες.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.