8G Pioneer --- Σχόλια Εντός

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: 8G Pioneer --- Σχόλια Εντός

τωρα θα χασω εγω τον υπνο μου:flipout:

εχεις δει την panny καλιμπραρισμενη?

Όχι ... την Panasonic την έχω δει μόνο σε μαγαζί. Απλά ήταν τεράστια η διαφορά στην 427 πριν και μετά calibration και για αυτό έκανα το παραπάνω σχόλιο. Υποθέτω πως οι διαφορές δεν θα είναι οι ίδιες σε όλες της τηλεοράσεις αλλά με βάση αυτά που διαβάζω το calibration σίγουρα αξίζει τα λεφτά του.

Αν σε παίρνει οικονομικώς ... προχώρα.

αντε υπναρα.....νυχτωσε.....σηκω :flipout:

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Τι ήθελες και με ξύπνισες?????????Τώρα ποιος θα περιμένει αλλον ενάμισι μήνα για την LX???????????????????????Απο τον Ιούνιο περιμένω!!!!Θα σκάσω εγω δεν την γλιτώνω....:violent-smiley-011:

Πάλι καλά που μας εκπαίδευσαν στο στρατό καλά όταν μας έβαζαν πεινασμένους μετά απο 20 ΧΛΜ πορεία κάθε μεσημέρι και περιμέναμε 15 λεπτα στην ουρά μεχρι να έρθει η σειρά μας για να φάμε....και βλέπαμε τα κοτοπουλάκια με τις πατατούλες στα 10μ.!!!!!!!Αυτό θα πεί υπομονή......:flipout::flipout:

Last edited:
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Τι ήθελες και με ξύπνισες?????????Τώρα ποιος θα περιμένει αλλον ενάμισι μήνα για την LX???????????????????????Απο τον Ιούνιο περιμένω!!!!Θα σκάσω εγω δεν την γλιτώνω....:violent-smiley-011:

Πάλι καλά που μας εκπαίδευσαν στο στρατό καλά όταν μας έβαζαν πεινασμένους μετά απο 20 ΧΛΜ πορεία κάθε μεσημέρι και περιμέναμε 15 λεπτα στην ουρά μεχρι να έρθει η σειρά μας για να φάμε....και βλέπαμε τα κοτοπουλάκια με τις πατατούλες στα 10μ.!!!!!!!Αυτό θα πεί υπομονή......:flipout::flipout:

δεν φταιω εγω ο....g10rg0s φταιει.δεν ακους τι μου λεει?να βαλω παλι το χερι στην τσεπη.:flipout:

Ρε τα έκανε όλα αυτά ο άνθρωπος για να βλέπει σε μια φυσιολογικη 50αρα..????Ουτε κάν full HD....:flipout::flipout::flipout::flipout:
Βρέ τι κάνουν οι άνθρωποι για να βλέπουν mega-ant1-alter,και DVD 620p....:flipout::flipout::flipout::flipout:

Last edited:
Ο τυπος εκανε καταπληκτικη δουλεια!!! Μπραβο του. Φυσικα με τοσο χωρο επρεπε να βαλει και το προβολικο του!!!!!!

Re: Απάντηση: 8G Pioneer --- Σχόλια Εντός

Ο τυπος εκανε καταπληκτικη δουλεια!!! Μπραβο του. Φυσικα με τοσο χωρο επρεπε να βαλει και το προβολικο του!!!!!!

παντως ο δερματινος καναπες με την μοκετα ταιριαζουν μια χαρα οπως επισης και το χρωμα στον τοιχο και σπανε το kuro της pioneer..πολυ ξεκουραστα χρωματα διαλεξε .

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: 8G Pioneer --- Σχόλια Εντός

με παιρνει αλλα που θα βρω ....ειδικο στο Ηρακλειο?

Αν είσαι αποφασισμένος δεν χάνεις κάτι να στείλεις ένα pm στον ειδικό, ποτέ δεν ξέρεις. Ίσως να έρθει κάποια στιγμή κι από κει ή να μπορεί να σου προτείνει κάποιον άλλον αν υπάρχει.

Re: Απάντηση: 8G Pioneer --- Σχόλια Εντός

Ναί αυτό εννοώ.....έφτιαξε το τέλειο σκινικό για κάτι μεγάλο...οχι για 50"....:HTEHETH63:

πάντως ο τύπος έχει ταλέντο....και όρεξη....:worshippy::worshippy:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: 8G Pioneer --- Σχόλια Εντός

Αν είσαι αποφασισμένος δεν χάνεις κάτι να στείλεις ένα pm στον ειδικό, ποτέ δεν ξέρεις. Ίσως να έρθει κάποια στιγμή κι από κει ή να μπορεί να σου προτείνει κάποιον άλλον αν υπάρχει.

το εχω κανει ηδη αλλα δεν......
ευχαριστω παντως.

Βοήθειαααααααααααααααααα.......:ADFAD2:

η VOGELS έβγαλε καινούργια βάση με αρκέτα μεγάλο βραχίονα σαν της OMNIMOUNT......
Ποιά να διαλέξω...?????

http://www.vogels.com/detail.asp?ISSAID=783&ParentID=31&ChildID=80&PlineId=0

http://www.omnimount.com/consumer/p...879d-40ce-a1c9-cde15c17b785&CurrentId=1.4.3.2

Η μία είναι σαφώς πιο βαριάς κατασκευής....και η άλλη πιο κομψή....

αν χαθεις βρε πρωι-πρωι....βοηθεια ......τι βοηθεια...με τρομαξες :flipout:

την πιο κομψη.

τωρα που το ειδα η μια ειναι μεχρι 55 κιλα και η αλλη ειναι μεχρι 90.7 κιλα

Last edited:
αν χαθεις βρε πρωι-πρωι....βοηθεια ......τι βοηθεια...με τρομαξες :flipout:

την πιο κομψη.

τωρα που το ειδα η μια ειναι μεχρι 55 κιλα και η αλλη ειναι μεχρι 90.7 κιλα

38 κιλά ειναι η 50"....δεν ειναι αυτό το πρόβλημα,και ουτε θα κρεμιέμαι πάνω στην βάση....:ADFAD2:

Και εμένα η κομψή μου αρέσει,αλλα η άλλη έχει άξονα 71εκ. και μπόρει να περιστραφεί η οθόνη 180 μοίρες κάθετα πρός τον άξονα της,ενώ η μικρη έχει 61εκ. άξονα,και μπορεί να περισταφει μόνο 120 μοίρες....
Πάντως το μόνο κακό της μεγάλης είναι οτι η βάση που πιάνει στον τοίχο είναι σχεδόν η μισή τηλεόραση,και χτυπάει λίγο άσχημα....:bigcry:

δεν υπαρχει κατι αλλο που θα μπορουσες να συνδιασεις και τα δυο?

γιατι η βαση της μεγαλης ειναι οπως ειπες μεγαλη και επισης ειναι λιγο σαν.....βραχιονες ρομποτ,εξαρταται βεβαια που θα την βαλεις δηλ αν ενοχλει στο ματι.

οσο για τα κιλα ειναι κιλα...ασφαλειας ,σηκωνουν και παραπανω αλλα δεν σου το εγγυωνται οι κατασκευαστες.

δεν υπαρχει κατι αλλο που θα μπορουσες να συνδιασεις και τα δυο?

γιατι η βαση της μεγαλης ειναι οπως ειπες μεγαλη και επισης ειναι λιγο σαν.....βραχιονες ρομποτ,εξαρταται βεβαια που θα την βαλεις δηλ αν ενοχλει στο ματι.

οσο για τα κιλα ειναι κιλα...ασφαλειας ,σηκωνουν και παραπανω αλλα δεν σου το εγγυωνται οι κατασκευαστες.

Όχι δεν υπάρχει κάτι πιο καλό....
Όντως ειναι πολύ ρομποτική,όμως θα μπεί σε δωμάτιο γεμάτο έπιπλα,υπολογιστες,καλώδια,και πολλές αφήσες στον τοίχο.Ίσως θα μπορούσα να καλύψω την βάση με μια αφήσα και να φαίνεται μόνο ο άξονας.......αλλά και πάλι με κόβω για την μικρή....