8G Pioneer --- Σχόλια Εντός

Απάντηση: Re: Απάντηση: 8G Pioneer --- Σχόλια Εντός

αναψε λοιπον και εσυ ενα κερι μπορεις:flipout:

Το πας από δω,το φέρνεις από εκεί ... αλλά τελικά όλο στην στοά καταλήγεις :flipout:

Δεν έχω κανένα ενδοιασμό για την Pioneer ειλικρινά απλά είμαι αναγκασμένος να περιμένω. Και αφού περιμένω δεν είναι κακό να ρίχνω μια ματιά και σε άλλες επιλογές.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: 8G Pioneer --- Σχόλια Εντός

Συμφωνώ απολύτως απλά δεν με κατάλαβες.

Η χρήση που λες είναι σαν να χρησιμοποιείς κάποια παιχνιδομηχανή οπότε πολύ δύσκολα θα υπάρξουν προβλήματα.
Όταν λέω pc monitor εννοώ να την χρησιμοποιείς για σερφάρισμα, επεξεργασία κειμένου κλπ

Δέ νομίζω να μπορεί κάποιος να κάνει σερφάρισμα και επεξεργασία κειμένου απο τα 1-2 μετρα μπροστά σε μία 50αρα.....
Εκτός αν θέλει να κάνει πραγματικό σερφινγκ με τα τεράστια κύματα των γραμμάτων......:SFGSF8:

εννοειται οχι.

μακρυα....και αγαπημενα,για αυτο λεμε αλλο LCD TV,PLASMA TV και αλλο μονιτορ για PC.αυτα τα πραγματα πρεπει να ξεκαθαριστουν.

Τελευταία νέα από χρηματιστήριο Λονδίνου σχετικά με την μετοχή των νέων LX :

• Η μετοχή της LX-508D παρουσίασε μια αύξηση της τάξης του 4% και έκλεισε στην τιμή των £3299.95 σε σχέση με το £ 3199.95 που είχε χθές.
  • Η μετοχή της LX-608D παρέμεινε σταθερή στα £4899.00 όπου είχε ανέβει χθές μετά από τιμή εκκίνησης τα £4499.00
Μεγάλη δεν είναι η διαφορά για 10" ? Μιλάμε για 2500 περίπου.

Λίγο ακριβά την χρεώνει την ίντσα στις νέες LX η Pioneer.

Re: Απάντηση: 8G Pioneer --- Σχόλια Εντός

Τελευταία νέα από χρηματιστήριο Λονδίνου σχετικά με την μετοχή των νέων LX :

• Η μετοχή της LX-508D παρουσίασε μια αύξηση της τάξης του 4% και έκλεισε στην τιμή των £3299.95 σε σχέση με το £ 3199.95 που είχε χθές.
  • Η μετοχή της LX-608D παρέμεινε σταθερή στα £4899.00 όπου είχε ανέβει χθές μετά από τιμή εκκίνησης τα £4499.00
Μεγάλη δεν είναι η διαφορά για 10" ? Μιλάμε για 2500 περίπου.

Λίγο ακριβά την χρεώνει την ίντσα στις νέες LX η Pioneer.

Εγώ πάντως επιμένω στις 4500-5000++ λίρες για Αγγλία για την 508,και περίπου 8000-9000++ ευρώ στην Ελλάδα.....
Να το σημειωσουμε αυτο το reply και να βαλουμε και ενα στοιχηματακι...?????:violent-smiley-011:

Last edited:
πονάει η αλήθεια...???????
Όποιος περιμένει την LX508 με 5-6 χιλιάρικα και τρίβει τα χέρια του....καλύτερα να σταματίσει γιατι απο το πολυ τρίψιμο θα ανάψει φωτιά... :SFGSFGS5:

αυτα φιλε μου αξιζει να τα παρεις απο το εξωτερικο!!!

το αλλαξες λιγο τωρα για σε παρακαλω.........συντονισου :flipout::firstprize:

αυτα φιλε μου αξιζει να τα παρεις απο το εξωτερικο!!!

το αλλαξες λιγο τωρα για σε παρακαλω.........συντονισου :flipout::firstprize:

Δέν άλλαξα τίποτα....
Απλά ,σας τονίζω να μην δίνετε και πολύ σημασία στις τιμές εξωτερικού,η τιμή Ελλάδας μας ενδιαφέρει....και αυτήν θα περιμένουμε.....

ΈΡΧΟΝΤΑΙ από εβδομάδας!

Μόλις έμαθα τις τιμές εδώ στην Κύπρο:

PDP-5080XD 3420
PDP-508XD 3920
PDP-LX508D 5130
PDP-LX608D 7520

Όλες είναι με πλαϊνά speakers αλλα χωρίς την βάση που είναι 130.

Και όπως πάντα εδώ στην μεγαλόνησο μας κόβουν το κεφάλι:behead:

ΈΡΧΟΝΤΑΙ από εβδομάδας!

PDP-5080XD 3420
PDP-508XD 3920
PDP-LX508D 5130
PDP-LX608D 7520

Και όπως πάντα εδώ στην μεγαλόνησο μας κόβουν το κεφάλι:behead:

PDP-LX508D και 5130.....δεν ειναι κόψιμο κεφαλιού....είναι κοψιμο τιμής στη μέση....(PDP-5000EX-9000ευρώ...)

κανε λιγο υπομονη,φαγαμε τον γαιδαρο......

508D σημερα αν αγοραζα

Πάντως παιδιά είπα Δεκέμβριο αλλα σήμερα που πήγα στο μαγαζί και μίλησα με τον Πωλητή και μου είπε ότι είδη έχει αρκετές παραγγελιες και μιλήσαμε, και είδαμε κάποια διαφημιστικά μαζί τρελάθηκα και δεν ξέρω αν θα αντέξω.

Απάντηση: Re: 8G Pioneer --- Σχόλια Εντός

ΈΡΧΟΝΤΑΙ από εβδομάδας!

PDP-5080XD 3420
PDP-508XD 3920
PDP-LX508D 5130
PDP-LX608D 7520

Και όπως πάντα εδώ στην μεγαλόνησο μας κόβουν το κεφάλι

Άψογες τιμές είναι Γιώργο τόσο θα έρθουν και Ελλάδα περίπου. Η Pioneer δεν έχει σημαντικές διαφορές σε τιμές εντός Ευρώπης.

Για μένα value είναι η 5080 αλλά θα προτιμούσα το κάτω ηχείο γιατί τα πλαινά δεν μου αρέσουν.

geosoy: ισχύει ακόμα το στοίχημα ?

P.S Αν χρησιμοποιείς πολύ το PiP τότε 508 αν όχι δεν αξίζει την οικονομική διαφορά με την 5080

Last edited: