8G Pioneer --- Σχόλια Εντός

Re: Απάντηση: Re: 8G Pioneer --- Σχόλια Εντός

Άψογες τιμές είναι Γιώργο τόσο θα έρθουν και Ελλάδα περίπου. Η Pioneer δεν έχει σημαντικές διαφορές σε τιμές εντός Ευρώπης.

Για μένα value είναι η 5080 αλλά θα προτιμούσα το κάτω ηχείο γιατί τα πλαινά δεν μου αρέσουν.

geosoy: ισχύει ακόμα το στοίχημα ?

Γιώργο έχεις επιλογή να διαλέξεις το κάτω η τα πλαϊνά ηχεία στην ίδια τιμή.

Re: Απάντηση: Re: 8G Pioneer --- Σχόλια Εντός

Άψογες τιμές είναι Γιώργο τόσο θα έρθουν και Ελλάδα περίπου. Η Pioneer δεν έχει σημαντικές διαφορές σε τιμές εντός Ευρώπης.

Για μένα value είναι η 5080 αλλά θα προτιμούσα το κάτω ηχείο γιατί τα πλαινά δεν μου αρέσουν.

geosoy: ισχύει ακόμα το στοίχημα ?

Ρε george...όπως σου είπα και σε προηγούμενο ποστ εγώ είμαι απο τους πρώτους που εύχονται να είναι όντως τόσο χαμιλές οι τιμές....
Απλά...επειδή τούς φοβάμαι εδώ...θέλω να κρατάω μια πισινή μέσα μου...:ears:

Ετσι και αλλιώς...την πρώτη εβδομάδα που θα έρθει Ελλάδα την έχω πάρει κιόλας....
Οπότε φαντάσου οτι βαθειά μέσα μου εγώ παρακαλάω να είναι τοσο χαμιλές οι τιμές....100 φορές πιο πολύ απο εσένα...:worshippy::worshippy::worshippy:

Last edited:
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: 8G Pioneer --- Σχόλια Εντός

Γιώργο έχεις επιλογή να διαλέξεις το κάτω η τα πλαϊνά ηχεία στην ίδια τιμή.

Αυτό θα πρέπει να το κανονίσεις με τον έμπορο νομίζω. Δεν πρέπει να είναι το ίδιο σε κάθε χώρα. Αυτό το λέω γιατί στην Αγγλία η 5080 έρχεται με ηχεία στην αρχική τιμή, ενώ η 508 χωρίς (κι ας είναι ακριβότερη).

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: 8G Pioneer --- Σχόλια Εντός

Ρε george...όπως σου είπα και σε προηγούμενο ποστ εγώ είμαι απο τους πρώτους που εύχονται να είναι όντως τόσο χαμιλές οι τιμές....
Απλά...επειδή τούς φοβάμαι εδώ...θέλω να κρατάω μια πισινή μέσα μου...:ears:

Ετσι και αλλιώς...την πρώτη εβδομάδα που θα έρθει Ελλάδα την έχω πάρει κιόλας....
Οπότε φαντάσου οτι βαθειά μέσα μου εγώ παρακαλάω να είναι τοσο χαμιλές οι τιμές....100 φορές πιο πολύ απο εσένα...:worshippy::worshippy::worshippy:

Έχει μαλλιάσει η γλώσσα μου να λέω πως θα κάνει 5000-5500 . Αν σου φαίνεται πολύ καλό για να είναι αληθινό τι να πω ... πες στον Γιώργη να σου στείλει μία από Κύπρο -bye-

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: 8G Pioneer --- Σχόλια Εντός

Έχει μαλλιάσει η γλώσσα μου να λέω πως θα κάνει 5000-5500 . Αν σου φαίνεται πολύ καλό για να είναι αληθινό τι να πω ... πες στον Γιώργη να σου στείλει μία από Κύπρο -bye-

Αντε να πάρω 2 να μας κάνουν και καλύτερη τιμή:smile:
Αμάν πολλοί Γιώργηδες πέσαμε εδώ!

καποιον να τον πουμε ......Γιωργακη να τελειωνουμε:flipout:ποιος ειναι ο πιο μικρος?
ποιος παει στοιχημα τωρα οτι θα παρει την 508D?:smash:

καποιον να τον πουμε ......Γιωργακη να τελειωνουμε:flipout:ποιος ειναι ο πιο μικρος?
ποιος παει στοιχημα τωρα οτι θα παρει την 508D?:smash:

Sorry τώρα το είδα.
Από τα Profile φαίνεται ότι είμαι ο πιο μεγάλος.-bye-
Όσο για το στοίχημα δεν πάω γιατί όπως είπα είμαι αναποφάσιστος καταναλωτής.:D
Τώρα για να καταλάβεις συγκρίνω τιμές με UK και βρίσκω την PDP-LX608D πιο συμφέρουσα. Αλλα σκέφτομαι ότι η γυναικα θα με:behead:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: 8G Pioneer --- Σχόλια Εντός

Αντε να πάρω 2 να μας κάνουν και καλύτερη τιμή:smile:
Αμάν πολλοί Γιώργηδες πέσαμε εδώ!

τι καλύτερη τιμή...???-300 ευρώ....?????:flipout::flipout:
ούτε την βάση της OMNIMOUNT δέν παίρνουμε.....
http://www.omnimount.com/consumer/p...879d-40ce-a1c9-cde15c17b785&CurrentId=1.4.3.2

550 ευρουλάκια εχει εδώ........:violent-smiley-030:

Re: Απάντηση: 8G Pioneer --- Σχόλια Εντός

Πολλά τα λεφτά για την FullHD

Εγώ έχω καταλήξει σε αυτό που πρότεινα και στον συνονόματο. 5080 με τα ηχεία κάτω και τα μυαλά στα κάγκελα -bye-

τι ... τι .... την παραγγηλες?

Re: Απάντηση: 8G Pioneer --- Σχόλια Εντός

Πολλά τα λεφτά για την FullHD

Εγώ έχω καταλήξει σε αυτό που πρότεινα και στον συνονόματο. 5080 με τα ηχεία κάτω και τα μυαλά στα κάγκελα -bye-

Εγώ πάλι θεωρώ το PIP στις πολλές ιντζές σημαντικό.

Απάντηση: Re: Απάντηση: 8G Pioneer --- Σχόλια Εντός

Λες σε κανα χρονο που θα πεσει η τιμη της 428ΧD να χτυπησω καμια?:BDGBGDB55:

Αν την γλιτωσω και δεν με χωρισει η γυναικα μου καλα θα ειναι.:flipout:

Αν τολμήσεις και πάρεις plasma θα σε χωρίσουμε..........εμείς -bye--bye-

Απάντηση: Re: Απάντηση: 8G Pioneer --- Σχόλια Εντός

Εγώ πάλι θεωρώ το PIP στις πολλές ιντζές σημαντικό.

Εμένα πάλι μου φέρνει ναυτία !!! -bye-

akren: Τι να την κλείσω βρε άρρωστε .... άσε όταν ετοιμαστεί το σπίτι που θα έχει πέσει στα 3000

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: 8G Pioneer --- Σχόλια Εντός

Εμένα πάλι μου φέρνει ναυτία !!! -bye-

akren: Τι να την κλείσω βρε άρρωστε .... άσε όταν ετοιμαστεί το σπίτι που θα έχει πέσει στα 3000

:flipout::flipout:.... και μετα θα περιμενουμε να πεσει και αλλο η τιμη,καθισμενοι στην καινουρια μας βεραντα...

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: 8G Pioneer --- Σχόλια Εντός

Αν τολμήσεις και πάρεις plasma θα σε χωρίσουμε..........εμείς -bye--bye-

ελα τωρα αφου εσυ θα παρεις πρωτος η θα πατε μαζι με τον Γιαννη/-bye-

αχ...αυτη η pioneer τι μας κανει :blink::clown::award:

και σου λενε καυσωνας ποιος καυσωνας?

Last edited: