8G Pioneer --- Σχόλια Εντός

Καλό θα είναι να αναφερθούν οι διαφορές μεταξύ των LX-5080 και LΧ-508. Σίγουρα δεν είναι οι ίδιες με τα υπάρχοντα μοντέλα. Η διαφορά στην τιμή θα είναι περίπου 500 ίσως και παραπάνω και ίσως η φτηνότερη LX-5080 να καλύπτει τους περισσότερους.

Γιωργο, εαν παμε αναλογα με τις αγγλικες τιμες (που πανω κατω αυτο συμβαινει) η LX508 δεν το βλεπω να πεφτει κατω απο 4200-4300 στην αρχη τουλαχιστον...ισως ξεκινησει κι απο 4800!!!

Να την παίρναμε με leasing μήπως :idea: ?

Η να βάλουμε απο 2 χιλιάρικα ο καθένας και να την μοιραζόμαστε (2 μερες την εβδομάδα έκαστος - Κυριακή ρεπό) ...

Γιωργο, εαν παμε αναλογα με τις αγγλικες τιμες (που πανω κατω αυτο συμβαινει) η LX508 δεν το βλεπω να πεφτει κατω απο 4200-4300 στην αρχη τουλαχιστον...ισως ξεκινησει κι απο 4800!!!

Καλά θα είναι να έρθει στα 4800 , εγώ υπολογίζω να έχει πάνω από 5000 για αρχή. Στην Αγγλία πωλείται γύρω στις £3500 αν δεν κάνω λάθος.

Ίσως η LX-5080 να έρθει κάτω από 5000 .

Στα 5000 παντως ξεφευγει πολυ η τιμη. Προτιμω να παω για την 508XD και με τα υπολοιπα να αγορασω κι εναν προβολεα και να εχω εικονα στις 200 ιντσες!!!!!! :2thumb22sup:

Πάρα πολλά....Πραγματικά.όσο και να σου τρελάνει τα μάτια κανένας δεν δίνει εύκολα 5 χιλιάρικα ειδικά στην ελλάδα

Μα δεν υπάρχει λόγος....
αν φυσικά βάλεις σε μια ζυγαριά την σχέση κόστος-αξία ή απόδοση-τιμή!
είπαμε αλλά όχι κι έτσι....

υ.γ και μην ακούσω ομορφιές περί..... αλεπούδων και κρεμασταριών γιατί δεεεεεν είναι έτσι!

pioneer lx508d vs 5.000 (50Χ100 πρασινα)

και νικητης ειναι τα πρασινα :firstprize:

κυριες και κυριοι εχουμε τον νεο πρωταθλητη.

Μάλλον σε κάποιους αρέσει να διαβάζουν μόνο τα τελευταια πόστ.....
Άντε πάμε πάλι ξανά....και αυτη τη φορα υπογραμμισμένα..............

I would say the lx508d is pretty much priced fairly in comparrisson to the 508xd and the 428xd. Due to the superior contrast and resolution I reckon the picture is probably around 40% better than my 4280xd and around a 3rd better than the the 508xd I have been mulling over for the past few months.

Given its twice the price of the 42 and about a 3rd more than the price of the 508xd it is a fair upgrade in quality vs cost.

The superior contrast of 20000:1 over the 16:0000 has had a huge impact on my conclusion. That 3d eye popping window effect and the dark level detail appear to be the most noticable improvements over the 720 models. The size certainly helps over the 42 but I am sitting about 2 feet further away from the 50 than I am the 42 so its balanced out. All HD material tested was sharper and more detailed than on my 4280.

People concerned about sd quality can relax. Blade looked identical on the lx50 as it did on the 4280xd at 576p and when compared again upscaled at 1080p it looks far better on the 50 than it did on the 42. Basically, if it aint upscaled you arent losing out on the quality SD processing the 508xd is also offering and if it upscaled then your laughing.
Personally I am delighted. I think any one who has held out to see if this is any good wont be dissapointed if they take the plunge.

Παιδιά,,,μην κάνετε οτι δεν τα βλέπετε......:flipout::flipout::flipout::flipout:
Τουλάχιστων οι άνθρωποι που τα λένε...την έχουν πάρει,,,και την έχουν δει...γιαυτό θα ήταν καλήτερα να σωπάσουμε λίγο και να μην το παίζουμε οτι τα ξέρουμε όλα..............

Last edited:
Εγώ δεν είπα αν αξίζει τα λεφτά της ή όχι, είπα πως 5 χιλιάρικα είναι πολλά για τηλεόραση και υπόψη μου έλαβα τις τιμές του ανταγωνισμού και το βιοτικό επίπεδο στην Ελλάδα. Φυσικά υπάρχουν άτομα που θα την πάρουν και χαλάλι τους. Εδώ υπάρχουν άτομα που κυκλοφορούν με αμάξια των 100 χιλιάδων δεν θα κολλήσουν στα 5 χιλιάρικα.

Ποσοτικές συγκρίσεις όπως η παρακάτω "I reckon the picture is probably around 40% better than my 4280xd and around a 3rd better than the the 508xd" είναι κατά την γνώμη μου αδύνατες, αν όχι ανόητες.

Εγώ δεν είπα αν αξίζει τα λεφτά της ή όχι, είπα πως 5 χιλιάρικα είναι πολλά για τηλεόραση και υπόψη μου έλαβα τις τιμές του ανταγωνισμού και το βιοτικό επίπεδο στην Ελλάδα. Φυσικά υπάρχουν άτομα που θα την πάρουν και χαλάλι τους. Εδώ υπάρχουν άτομα που κυκλοφορούν με αμάξια των 100 χιλιάδων δεν θα κολλήσουν στα 5 χιλιάρικα.

Ποσοτικές συγκρίσεις όπως η παρακάτω "I reckon the picture is probably around 40% better than my 4280xd and around a 3rd better than the the 508xd" είναι κατά την γνώμη μου αδύνατες, αν όχι ανόητες.

+1:SFGSFGSF: