8G Pioneer --- Σχόλια Εντός

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: 8G Pioneer --- Σχόλια Εντός

Την πήρα τελικά σήμερα την 42C96HD και η πρώτες εντυπώσεις είναι άριστες!
Βασικά μονο σε σήμα SD την έχω δοκιμάσει και μπορώ να πω ότι είναι πολύ καλύτερη από την 34 CRT που είχα. Η σύζυγος έχει ενθουσιαστεί με την εικόνα και συνεχώς μου λέει ότι είναι πολύ καλύτερη από ότι περίμενε.

Καλορίζικη κι από μένα και συχωρεμένο το -προσωρινό ελπίζω- παραστράτημα -bye-

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: 8G Pioneer --- Σχόλια Εντός

ολοι μαζι μου φαινεται εχουμε παραστρατησει προσωρινα,τον λογο τον φανταζεσαι, αλλα που θα παει ......εχω ετοιμο και το HTPC.

Ξέρει κανείς που μπορώ να βρω την καλύτερη τιμή για την 508xd??? Μέχρι τώρα την έχω βρει στα 3600 με βαση+ηχεία..!!

απο που ειναι η τιμη?

..αααα και καλως ηλθες!!!!

νομιζω οτι ειναι καλη τιμη ολο το πακετο

Last edited:
η τιμή ειναι απο την γνωστή στοά και ειναι απολύτου μετρητοις.

...ααα και καλώς σας βρήκα.. χε χε

Και μια άλλη ερώτηση κουβέντα να γινεται , σαν εναλλακτική της 508xd έχω την Philips 47PFL9732. Η γνώμη σας ποιά είναι? Θεωρώ βάσει αυτών που ακούω και διαβάζω οτι η pioneer πρέπει να ειναι καλύτερη.. Απόψεις???

Απάντηση: Re: 8G Pioneer --- Σχόλια Εντός

Και μια άλλη ερώτηση κουβέντα να γινεται , σαν εναλλακτική της 508xd έχω την Philips 47PFL9732. Η γνώμη σας ποιά είναι? Θεωρώ βάσει αυτών που ακούω και διαβάζω οτι η pioneer πρέπει να ειναι καλύτερη.. Απόψεις???

Καλώς ήρθες κι από μένα. -bye-

Δεν είσαι ο μόνος που έχει την Philips σαν εναλλακτική επιλογή είμαστε κι άλλοι. Ακόμα δεν έχει γίνει κάποιο review της 9732 για να βγάλουμε συμπεράσματα.

Πάντως έχω την εντύπωση, αν κρίνω από την εικόνα που έχω δει σε Philips της σειράς 9xxx, πως θα είναι στο άλλο άκρο από αυτό της Pioneer. Λογικά θα είναι πολύ πιο φωτεινή και με πολύ κορεσμένα χρώματα. Αυτό κάποιους τους εντυπωσιάζει ενώ κάποιοι άλλοι τo θεωρούν μη ρεαλιστικό. Γούστα είναι αυτά ...... το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να την δεις από κοντά.

Last edited:
Χαιρετίσματα και απο εμένα γιώργο. Ήμουν σίγουρος οτι πολλοί θα είχαν τον ίδιο προβληματισμό όσον αφορά τις 2 τηλεοράσεις.

Την Philips την είδα απο κοντά στο mediamarkt να παίζει ενα demo της Philips. Οπότε έχω σχηματίσει μία πρώτη άποψη για το μοντέλο. Η αλήθεια είναι όμως οτι ίσως να περίμενα ακόμη καλύτερη εικόνα, ιδίως βάσει των χαρακτηριστικών της συγκεκριμένης τηλεόρασης. Περιμένω και εγώ να διαβάσω κάποιο review με πιο εμπεριστατωμένες απόψεις.. Σίγουρα είναι και θέμα προσωπικού γούστου

Πάντως δεν βλέπω στον ορίζοντα κάτι που να χτυπάει τις KURO. Η Philips παραείναι LCD για τα γούστα των περισσότερων εν δυνάμει αγοραστών Pioneer, ενώ η Samsung F96 που plasmaτοφέρνει πιθανόν να έχει τα ίδια προβλήματα στην κίνηση που παρουσιάζει και η F86 σύμφωνα με το πρώτο review.

Όσο πιο πολύ ξενοκοιτάω τόσο πιο πολύ καταλήγω σε KURO ;)

Δεν θα μπορούσα παρά να συμφωνήσω 100% μαζί σου γιώργο. Και εγώ εκεί πάντα καταλήγω και τελικά μου φαίνεται θα την πάρω να τελειώνω γιατί το ψάχνω πολύ καιρό το θέμα και στο τέλος δεν θα πάρω τίποτε αν συνεχίσω έτσι....

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: 8G Pioneer --- Σχόλια Εντός

Ευχάριστο παιδιά!
Η Kuro θα είναι πάντα στην Καρδια μου:D

Σοβαρά,εγώ παιδιά ήθελα TV τώρα αμέσως και πιστεύω ότι δεν έφτασε η ώρα της Kuro ακόμα, αν δεν με εγκατέλειπε η Sony 34 ίσως να περίμενα μέχρι τα χριστούγεννα και να έπαιρνα την 508XD.

Και σίγουρα δεν θα αποφάσιζα πριν δω reviews LX508D vs 508XD.

Last edited:
Re: Απάντηση: 8G Pioneer --- Σχόλια Εντός

Πάντως δεν βλέπω στον ορίζοντα κάτι που να χτυπάει τις KURO. Η Philips παραείναι LCD για τα γούστα των περισσότερων εν δυνάμει αγοραστών Pioneer, ενώ η Samsung F96 που plasmaτοφέρνει πιθανόν να έχει τα ίδια προβλήματα στην κίνηση που παρουσιάζει και η F86 σύμφωνα με το πρώτο review.

Όσο πιο πολύ ξενοκοιτάω τόσο πιο πολύ καταλήγω σε KURO ;)

Eγώ έχω καταλήξει ήδη ...
Ο καιρός γαρ εγγύς :firstprize::firstprize:

Να πω κάτι βρε παιδιά μιάς και βλέπω να μαζευόμαστε σιγά σιγά για αγορά της KURO μήπως να πάμε όλοι μαζί για κανένα power buy??

Να πω κάτι βρε παιδιά μιάς και βλέπω να μαζευόμαστε σιγά σιγά για αγορά της KURO μήπως να πάμε όλοι μαζί για κανένα power buy??

Προσωπικά είμαι αναγκασμένος να περιμένω μέχρι τις γιορτές και ο συνονόματος το ίδιο νομίζω. Αλλά γενικά δεν είναι και πολύ εύκολη η μαζική αγορά σε αυτή την κατηγορία τιμής.

Εγώ δυστυχώς χρειάζομαι άμεσα τηλεόραση. Πιστεύω ότι σίγουρα κατά τις γιορτές θα είναι καλύτερη εποχή για αγορά. Θα έχουν κυκλοφορήσει και οι νέες σονυ αν και δεν ξέρω αν θα είναι και αυτές καλύτερες απο τις KURO. Πάντως εγώ από ότι φαίνεται θα χτυπήσω την 508xd την άλλη βδομάδα οπότε θα σας πω και τις δικές μου απόψεις για την συγκεκριμένη TV...

Εγώ δυστυχώς χρειάζομαι άμεσα τηλεόραση. Πιστεύω ότι σίγουρα κατά τις γιορτές θα είναι καλύτερη εποχή για αγορά. Θα έχουν κυκλοφορήσει και οι νέες σονυ αν και δεν ξέρω αν θα είναι και αυτές καλύτερες απο τις KURO. Πάντως εγώ από ότι φαίνεται θα χτυπήσω την 508xd την άλλη βδομάδα οπότε θα σας πω και τις δικές μου απόψεις για την συγκεκριμένη TV...

Αναμένουμε εντυπώσεις τότε.

Nexus
Εγώ την παράγγειλα την 508xd :BDGBGDB55::BDGBGDB55: και είμαι σε αναμονή, αλλά τι κάνουμε με το στρώσιμο και το καλιμπράρισμα που έχω διαβάσει στο AVCLUB , και με την παράμετρο ότι μένω στην Ξάνθη,
Ποιος μπορεί να με καθοδηγήσει.:SFGSFGS5:

Nexus
Εγώ την παράγγειλα την 508xd :BDGBGDB55::BDGBGDB55: και είμαι σε αναμονή, αλλά τι κάνουμε με το στρώσιμο και το καλιμπράρισμα που έχω διαβάσει στο AVCLUB , και με την παράμετρο ότι μένω στην Ξάνθη,
Ποιος μπορεί να με καθοδηγήσει.:SFGSFGS5:

Ριξε μια ματια εδω κι εδω.

Επισης μεχρι να περασουν 150-200 ωρες, προσπαθησε να μην εχεις ψηλα το contrast και τη φωτεινοτητα.
-bye-

Fotimour: Πόσο την πήρες εσύ την δικιά σου? Έχει και την βάση+ηχεία?? Πότε θα την έχεις? Θέλω εντυπώσεις....!!!