8G Pioneer --- Σχόλια Εντός

Re: Απάντηση: 8G Pioneer --- Σχόλια Εντός

Ισως το πρωτο review της 428XD που αναφερει και μερικα αρνητικα:

On the promise of deep blacks this TV delivers completely. We did think at times that definition of the picture wasn't as good as some other TVs we've seen recently. Some of the new 1080p LCDs, for example, and Samsung's 1080p 50-inch plasma do add more detail to the picture.

http://reviews.cnet.co.uk/televisions/0,39030218,49292839,00.htm

Ε καλά νόμιζα και εγώ οτι είναι απο κανένα σοβαρό site. :flipout::flipout:

Απάντηση: Re: Απάντηση: 8G Pioneer --- Σχόλια Εντός

Σ'ευχαριστώ πολύ για την απάντηση!
Επέιδή είμαι με το τηλ. στο χέρι (ήδη δυο συμφορουμήτες μου έδωσαν 2 τηλ.), μπορεί κάποιος να μου πει ΤΙ ΕΚΑΝΕ με το θέμα της βάσης αν δεν πάρω δηλ. δεν μπορώ να την τοποθετήσω,ε?)??? Πόσο κάνει και απο που?? Πάντως πολύ γυφτιά ρε παιδιά.......

Νομίζω ότι αξίζει η διαφορά υπέρ 428, έτσι δεν είναι ? Ουτε καν ΡΙΡ δεν εχει η 4280......

Μου φαίνεται δε με θέλει να αποφασίζω ποτε.....

Λογικά τα καταστήματα που θα απευθυνθείς θα πουλάνε και την βάση. Αν χρησιμοποιείς το PIP πας για 428, αν δεν το χρησιμοποιείς πας για 4280. Οι υπόλοιπες διαφορές είναι ανούσιες κατά την γνώμη μου. Επίσης τσέκαρε ποια ηχεία έχει αυτή που θα πάρεις. Νομίζω πως αυτό που τοποθετείται στο κάτω μέρος είναι πιο όμορφο αισθητικά από τα πλαϊνά.

Σ'ευχαριστώ πολύ για την απάντηση!
Επέιδή είμαι με το τηλ. στο χέρι (ήδη δυο συμφορουμήτες μου έδωσαν 2 τηλ.), μπορεί κάποιος να μου πει ΤΙ ΕΚΑΝΕ με το θέμα της βάσης αν δεν πάρω δηλ. δεν μπορώ να την τοποθετήσω,ε?)??? Πόσο κάνει και απο που?? Πάντως πολύ γυφτιά ρε παιδιά.......

Νομίζω ότι αξίζει η διαφορά υπέρ 428, έτσι δεν είναι ? Ουτε καν ΡΙΡ δεν εχει η 4280......

Μου φαίνεται δε με θέλει να αποφασίζω ποτε.....

Νάσο για ποιά βάση ενδιαφέρεσαι;
Έχω πάρει την 428XD και η βάση (τραπεζιού όχι τοίχου) είναι στο κουτί της.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: 8G Pioneer --- Σχόλια Εντός

Νάσο για ποιά βάση ενδιαφέρεσαι;
Έχω πάρει την 428XD και η βάση (τραπεζιού όχι τοίχου) είναι στο κουτί της.

?? Μάλλον δεν έχω καταλάβει καλα.....Την απλή βάση για να τη βάλω στο τραπεζι θέλω, αφού υποτίθεται δεν συμπεριλαμβάνεται!!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: 8G Pioneer --- Σχόλια Εντός

?? Μάλλον δεν έχω καταλάβει καλα.....Την απλή βάση για να τη βάλω στο τραπεζι θέλω, αφού υποτίθεται δεν συμπεριλαμβάνεται!!

Μάλιστα, αυτήν έχω και δεν μου χρειάζεται αφού την έχω βάλει στον τοίχο.... Νομίζω κοστίζει γύρω στα 90 Euro.
Αν ενδιαφέρεσαι και θές να γλυτώσεις καμιά 40αριά Euro και είσαι Αθήνα στείλε μου ΡΜ.

H 4280xd έρχεται με βάση, η οποία είναι έτοιμη βιδωμένη στην τηλεόραση. Την βγάζετε απο το κουτί έτοιμη!!! Στο μάνιουαλ έχει οδηγίες πώς θα τη βγάλεις τη βάση. Επίσης υπάρχουν και λουράκια τα οποία ξεκινούν από το πισω μέρος της βάσης και καταλήγουν βιδωμένα στη πίσω πλευρά του επίπλου που έχετε τοποθετήσει την τηλεόραση. Δεν είναι απαραίτητα για τη σταθεροποίηση της τηλεόραση. Άν όμως το έπιπλο είναι ψηλό και λιγότερο απο 1 μέτρο μήκος και 50 εκατοστά βάθος θα χρειαστεί να τα βάλετε για περισσότερη ασφάλεια.

Τα επιπλέον χαραχτηριστικά της 428xd για πάνω από 300 ευρώ δεν δικαιολογούνται κατα τη γνώμη μου, γι αυτό και επέλεξα τη 4280. Μισό PS3 αγοράζεις.... ή επιδοτείς την αγορά του!!! Για να χαρείς τα 24p και το hdmi 1.3!

Τα άσχημα μαντάτα που έμαθα είναι για πιθανή αύξηση των τιμών της Pioneer.

Υπάρχει κάποιος άλλος που άκουσε κάτι παρόμοιο ?

(Αν ισχύει με βλέπω για F86 ή στους αναποφάσιστους μέχρι να πουλάνε τις LX στα περίπτερα :D)

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: 8G Pioneer --- Σχόλια Εντός

Τελικά αποφάσισες ?

Ρωτάω γιατί άκουσα άσχημα μαντάτα που θα ήθελα να διασταυρώσω.

Παιδία, πήρα την 428 τελικά! Ακόμη δεν το έχω πει επισήμως, γιατί αφενώς ήρθε χωρίς τη βάση της (!) η οποία θα μου έρθει σήμερα και αφεταίρου δεν έχω καν καλώδιο κεραίας (!) το οποίο και αυτό θα μου έρθει σε λίγο (ελπίζω...). Οπότε, λεπτομέρειες αργότερα!

Παρεπιπτώντως, πήρα ενα καλώδιο κεραίας με 5 ευρώ το μέτρο, λέτε να αξίζει? Έχει δει κανεις καμια διαφορά στην εικόνα λόγω καλωδίου?

Υ.Γ Πήρα και το LX60D, αλλα θα το έχω από βδομάδα.

...καλορίζικα όλα και καλές και πολλές θεάσεις..

Σ'ευχαριστω πολύ ;)

Το θέμα είναι πώς θα συνδέσω τη βάση μόνος μου!! Το έχει κάνει κανείς? Η τν απο μόνη της είναι πολύ βαριά!!

Μιά υποθετική ερώτηση προς άτομα που σκέφτονται την αγορά της 50άρας ....

Αν η 5080XD έκανε 4000 και η 508XD 4500 θα αγοράζατε κάποια εκ των δύο ?

Κάπου εκεί ακούγεται πως θα πάνε οι τιμές.

Μιά υποθετική ερώτηση προς άτομα που σκέφτονται την αγορά της 50άρας ....

Αν η 5080XD έκανε 4000 και η 508XD 4500 θα αγοράζατε κάποια εκ των δύο ?

Κάπου εκεί ακούγεται πως θα πάνε οι τιμές.

no

Εσύ δεν χρειαζόταν να απαντήσεις, τα λέει όλα η υπογραφή σου -bye-

Προσωπικά το πρώτο πράγμα που μου πέρασε από το μυαλό ήταν να την πάρω τώρα και να την έχω στο κουτί 2-3 μήνες. Μετά από πιο ώριμη σκέψη αποφάσισα να μην το κάνω. Αν πάντως γίνει κάτι τέτοιο θα είναι άλλη μια πρωτιά της εταιρίας τελείως διαφορετική από αυτές που μας έχει συνηθίσει :D