8G Pioneer --- Σχόλια Εντός

Απάντηση: Re: Απάντηση: 8G Pioneer --- Σχόλια Εντός

Έχω πειστεί εδώ και καιρό για την αξία των KURO, αλλά οι τιμές με την καινούρια πολιτική της εταιρίας με προβληματίζουν. Μιλάμε για τηλεοράσεις που κυκλοφορούν 4-5 μήνες και είναι πιο ακριβές τώρα από όταν παρουσιάστηκαν.

Προσωπικά πρέπει να στήσω ένα Home Theater από το μηδέν, και με τα χρήματα που ζητάει μια 50άρα KURO πέρνεις αξιόλογη 46άρα LCD + BR player + HD-DVD player και ίσως μείνουν και κάτι ψιλά.

Ελπίζω η Έκθεση να βοηθήσει στην απόφαση μου.

Γιωργο, ειμαι ακριβως στην ιδια θεση και στον ιδιο προβληματισμο!

Ας ελπισουμε οπως λες να μας βοηθησει η εκθεση να ξεδιαλυνουμε καποια πραγματα... :idea:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: 8G Pioneer --- Σχόλια Εντός

Αν στο καινούριο σου σπίτι τοποθετούν πλακάκια είμαστε ακριβώς στην ίδια θέση :D

Ας ελπισουμε οπως λες να μας βοηθησει η εκθεση να ξεδιαλυνουμε καποια πραγματα... :idea:

Ή αυτό ή θα τα μπερδέψουμε περισσότερο -bye-

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: 8G Pioneer --- Σχόλια Εντός

Xλωμό το κόβω... τουλάχιστον να εχει καλά "πλάσματα" στα περίπτερα :flipout:

H Pioneer θα είναι στην έκθεση ?

Re: Απάντηση: 8G Pioneer --- Σχόλια Εντός

Προσωπικά πρέπει να στήσω ένα Home Theater από το μηδέν, και με τα χρήματα που ζητάει μια 50άρα KURO πέρνεις αξιόλογη 46άρα LCD + BR player + HD-DVD player και ίσως μείνουν και κάτι ψιλά.

ναι αλλα KURO γιοκ και μετα μηπως.......λεω τωρα εγω......μηπως ......:frusty:

επειδη βλεπω οτι τα διαθετεις τα χρηματα για την τηλεοραση.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: 8G Pioneer --- Σχόλια Εντός

Xλωμό το κόβω... τουλάχιστον να εχει καλά "πλάσματα" στα περίπτερα :flipout:

H Pioneer θα είναι στην έκθεση ?

Όχι, δεν θα είναι... Τηλεόραση όμως Pioneer θα δείς... Και την καλή μάλιστα.
icon12.gif

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: 8G Pioneer --- Σχόλια Εντός

Όχι, δεν θα είναι... Τηλεόραση όμως Pioneer θα δείς... Και την καλή μάλιστα.
icon12.gif

Δεν πιστευω να υπονοεις αυτο που φανταζομαι!!!! :idea:

Στο δωμάτιο της intersys, στην έκθεση, έχουν μια lx508xd στημένη.
Αξίζει όντως η εμπειρία θέασης αυτής της τηλεόρασης.
Να μην κόστιζε και τόσα πολλά...

Στο δωμάτιο της intersys, στην έκθεση, έχουν μια lx508xd στημένη.
Αξίζει όντως η εμπειρία θέασης αυτής της τηλεόρασης.

Προσπαθώ να την αποφύγω αυτή την εμπειρία γιατί με βλέπω για δάνειο ...

... μακριά και αγαπημένοι :D

Κοίτα, εγώ είμαι στα 3300 και εξακολουθώ να μαζεύω. Έλεγα να πάω για την απλή 5080, αλλά μετά το σημερινό με βλέπω να περιμένω να μαζεύω ακόμα.
Το Χριστουγεννιάτικο δώρο μάλλον αναβάλλεται...

Κοίτα, εγώ είμαι στα 3300 και εξακολουθώ να μαζεύω. Έλεγα να πάω για την απλή 5080, αλλά μετά το σημερινό με βλέπω να περιμένω να μαζεύω ακόμα.
Το Χριστουγεννιάτικο δώρο μάλλον αναβάλλεται...

Εγώ έχω σπαστεί με την νέα πολιτική της Pioneer. Πριν 1-2 μήνες έβρισκες την 5080 στα 3300 και τώρα τα καταστήματα την έχουν fixed στα 3890 (δεν ξέρω αν ισχύει το ίδιο και στην στοά).

Προσωπικά είχα θέσει ανώτατο όριο τα 3000 , αλλά έλεγα να κάνω μια μικρή υπέρβαση για την 5080. Αν παραμείνουν οι τιμές όπως έχουν με βλέπω για 50άρα Panasonic ή για 46άρα LCD με τιμή κοντά στα 2000 .

Και μένα με έχει ενοχλήσει η νέα πολιτική τιμών.
Αλλά εγώ δεν τις αντέχω τις lcd, τουλάχιστον όσες είδα. Μου φαίνεται πως δεν έχουν φυσικότητα στην εικόνα και μ' ενοχλεί η απεικόνιση της κίνησης.
Από την άλλη δεν έχω δει τις panasonic, αλλά οι ιστορίες με τα φίδια με έχουν κάπως τρομάξει.
Προς το παρόν η pio παίζει χωρίς ανταγωνιστεί, αλλά από την άλλη είναι πολλά τα λεφτά...

Re: Pioneer PDP-LX608D

Είστε αχάριστοι μου φαίνεται!

Εδώ έχετε την δυνατότητα να αγοράσεται την καλύτερη TV money can buy με 3 άτοκες δόσεις των 2960 Ε έκαστη και εσείς κάθεστε και ψυρίζετε την μαιμού!

Μετά μην παραπονιέστε για clouding και burn in ! PPPPPPP

Εγώ πάντως θα έπαιρνα την αντίστοιχη 50άρα ,άμα με άφηνε η καλή μου.
Αλλά μόλις άκουσε την τιμή θυμήθηκε ,ότι θέλει να αλλάξει ψυγείο,κουζίνα,πληντήριο ,οπόταν περιορίστηκα σε μιά 46Χ3500 και ο θεός βοηθός.Αν δε μου αρέσει θα την βάλω στο υπνοδωμάτιο.....και θα το παίζω κουλτούρα και διάβασμα βιβλίων στο σαλόνι .

---STARK---