8η φορά που του το έκαψαν!

Status
Not open for further replies.
Ίσως να βλέπει και φαντάσματα το μέλος VIDEOMIX.
Παρακαλεί το μέλος VIDEOMIX να τον αποσκοτίσετε επιτέλους.
Έχει και με άλλα θέματα να ασχοληθεί σε αυτή την ζωή.
Επίσης παρακαλεί τον "συντονιστή"(;;;;;;; ) Βλασίδη να γίνει λίγο αμερόλυπτος και να δεί την φωτιά επιτέλους και οχι τον καπνό.
Ευχαριστώ.

πιστευω οτι το μελος Videomix καταλαβε ολοι εδω μεσα πιστευουν οτι ειναι αντιδημοκρατικο η χρησιμοποιηση της βιας σε οποιαδηποτε μορφη της για να υπερασπιστουμε το δικιο μας

οποτε δεν υπαρχει νοημα να συνεχισουμε και ας ασχοληθουμε με κατι επισης πολυ σοβαρο και θα ηθελα να το ανεβασεις εσυ Θανο

πως μπορουμε να βοηθησουμε τα παιδια του 3 κοσμου

Διαφωνώ με την απλούστευση του McZab ότι πρόκειται για ενέργεια του χαβαλέ. Υπάρχει ειλημμένη απόφαση ττου χώρου αυτού, να συντρίψουν τον εχθρό, όπου και όσες φορές χρειαστεί (κάντε ένα search στο athens.indymedia και θα τη βρείτε.

Για να βάζουμε και τα πράγματα στη θέση τους...
Εγώ δεν έγραψα τίποτα τέτοιο. Συμφώνησα με την άποψη του Σωκράτη Τ. ότι αυτές οι ενέργειες δεν είναι προιόν συνωμοσίας (και μάλιστα της "Ε") αλλά ενέργειας κάποιας ομάδας. Ο "χώρος", όπως τον ανέφερες, δεν λειτουργεί συνωμοτικά για αυτό και μπορεί ο καθένας να έχει πρόσβαση σε ιστοσελίδες όπως αυτή που ανέφερες.
Ίσως το "+1" να παρεξηγήθηκε Βλασίδη, οπότε και ελπίζω να έγινα σαφής τώρα.

Re: Απάντηση: 8η φορά που του το έκαψαν!

αμερόλυπτος

Άλλο ένα δείγμα βαθιάς γνώσης της ελληνικής κουλτούρας και ιστορίας από εκφραστές της μεγάλης ιδέας...:flipout:

Φιλε McZab παρ´ότι μπαινω σε ξένα χωράφια και διαμάχες που κατα την γνώμη μου αποτελούν την άλλη όψη ιδιου νομίσματος θεωρώ οτι ο ´χώρος´αντί να κανει σοβαρές αναλύσεις καταναλίσκεται σε κοινοτοπίες περί εξουσίας και κράτους και στην πραγματικότητα οι θέσεις του πολλές φορές συμπορευονται με τις πιό αντιδραστικές διεθνείς θέσεις.Ουδεμία πολιτική ανάλυση για εξωτερική πολιτική,περαν τών τετριμμένων´οι λαοί δεν έχουν τίποτα να χωρίσουν´,εντελώς επιδερμικές αναλύσεις περί´εθνικισμού´και άλλα πολλά.
Τελος το να θεωρεί ένας αντεξουσιαστικός χώρος-λεμε τώρα-νοημα ζωής την διαμάχη με την Χρυσή Αυγή μάλλον για κονταρομαχίες παρά για σοβαρή πολιτική πράξη μοιάζει.
Οι αναλύσεις του ´χώρου´όπως και της πιό αντιδραστικής μερίδας τού Συν(εκσυγχρονιστική πτέρυγα)που ανατριχιάζει στην λέξη πατρίδα είναι νηπιακές.Ας διαβάσουν λίγο Σβορώνο,λίγο Κρεμμυδά λιγο Βεργόπουλο και τα ξανασυζητάμε.Και αναφέρω επίτηδες αριστερούς ιστορικούς που τούς αποστομώνουν όλους οσους ακκίζονται ευρωλιγούρικα.
Ασε γιατί έχω πολλά ραμματα για την γούνα τους.

Εγω θα πω κατι εκτος θεματος:

Οτι αποψεις και αν εχετε, ΜΗΝ επιτιθεστε στα προσωπα, "επιτεθειτε" με επιχειρηματα σε ιδεες και αποψεις.

Κουβεντες του τυπου "εισαι σοβαρος?", "δε βαζεις μυαλο με τιποτα" συνιστουν προσωπικοτατη επιθεση, δειχνουν οτι δεν υπαρχουν επιχειρηματα και ειναι κατακριτεες και απεχθεις.
Μαθετε να μιλατε με επιχειρηματα και οχι με υβρεις

Φιλε McZab παρ´ότι μπαινω σε ξένα χωράφια και διαμάχες που κατα την γνώμη μου αποτελούν την άλλη όψη ιδιου νομίσματος θεωρώ οτι ο ´χώρος´αντί να κανει σοβαρές αναλύσεις καταναλίσκεται σε κοινοτοπίες περί εξουσίας και κράτους και στην πραγματικότητα οι θέσεις του πολλές φορές συμπορευονται με τις πιό αντιδραστικές διεθνείς θέσεις.Ουδεμία πολιτική ανάλυση για εξωτερική πολιτική,περαν τών τετριμμένων´οι λαοί δεν έχουν τίποτα να χωρίσουν´,εντελώς επιδερμικές αναλύσεις περί´εθνικισμού´και άλλα πολλά.
Τελος το να θεωρεί ένας αντεξουσιαστικός χώρος-λεμε τώρα-νοημα ζωής την διαμάχη με την Χρυσή Αυγή μάλλον για κονταρομαχίες παρά για σοβαρή πολιτική πράξη μοιάζει.
Οι αναλύσεις του ´χώρου´όπως και της πιό αντιδραστικής μερίδας τού Συν(εκσυγχρονιστική πτέρυγα)που ανατριχιάζει στην λέξη πατρίδα είναι νηπιακές.Ας διαβάσουν λίγο Σβορώνο,λίγο Κρεμμυδά λιγο Βεργόπουλο και τα ξανασυζητάμε.Και αναφέρω επίτηδες αριστερούς ιστορικούς που τούς αποστομώνουν όλους οσους ακκίζονται ευρωλιγούρικα.
Ασε γιατί έχω πολλά ραμματα για την γούνα τους.

Συμφωνώ 100%.

Απάντηση: Re: 8η φορά που του το έκαψαν!

ας ασχοληθουμε με κατι επισης πολυ σοβαρο και θα ηθελα να το ανεβασεις εσυ Θανο

πως μπορουμε να βοηθησουμε τα παιδια του 3 κοσμου
Θα προτιμούσα να βοηθηθούν παιδιά της Ελληνικής επικράτειας που ζούν στην φτώχεια και στην εξαθλίωση και όταν με το καλό λυθεί το πρόβλημά τους, ας ασχοληθούμε και με τα υπόλοιπα.

Last edited:
Απάντηση: Re: Απάντηση: 8η φορά που του το έκαψαν!

Άλλο ένα δείγμα βαθιάς γνώσης της ελληνικής κουλτούρας και ιστορίας από εκφραστές της μεγάλης ιδέας...:flipout:
:sleep:

^
^
^
Κυριοι συντονιστές, εγώ βλέπετε, σέβομαι την προτροπή σας και δεν απαντώ. (αν και θά'πρεπε για κάποιον που τέλος πάντων σέβεται τον εαυτό του. Διοτι η πολύ ευγένεια μας μάρανε σε αυτό τον τόπο)
Ευχαριστώ.

Εγω θα πω κατι εκτος θεματος:

Οτι αποψεις και αν εχετε, ΜΗΝ επιτιθεστε στα προσωπα, "επιτεθειτε" με επιχειρηματα σε ιδεες και αποψεις.

Κουβεντες του τυπου "εισαι σοβαρος?", "δε βαζεις μυαλο με τιποτα" συνιστουν προσωπικοτατη επιθεση, δειχνουν οτι δεν υπαρχουν επιχειρηματα και ειναι κατακριτεες και απεχθεις.
Μαθετε να μιλατε με επιχειρηματα και οχι με υβρεις

Επειδή το πρώτο σχόλιο είναι δικό μου απαντώ :

όταν κάποιος χωρίς επιχειρήματα γράφει οτι μία εφημερίδα είναι ο ηθικός

αυτουργός μιας τέτοιας ενέργειας τότε για μένα δεν είναι σοβαρός . Η λέξη

"κάποιοι" που εντέχνως παρεμβάλεται δεν αλλοιώνει το μήνυμα (σαν να λέμε

οτι κάποιοι υπουργοί λαδώνονται αλλά η κυβέρνηση είναι καθαρή...!!!).

Εάν μπορούσε να τεκμηριώσει την αναφορά του (πράγμα που περίμενα να

κάνει) τότε Ok, αλλά ... μούγκα ...

Ωστόσο εάν κάποιος θίγεται από την τοποθέτηση μου τότε ανακαλώ ... και

περιμένω την ευθιξία αυτού που σπιλώνει να τεκμηριώνει ...

Το avclub καταδικάζει την πράξη κατά του βιβλιοπωλείου.
Επειδή όμως η συζήτηση παρεκτράπη γιά άλλη μιά φορά σε ύβρεις, όπως προβλέπουν οι όροι λειτουργρίας του avclub, σβήστηκαν λέξεις ή κείμενα γιά να προστατεύσουν τρίτους που προσβάλλονται ανώνυμα.

Στο εξής θα σβήνεται όλο το παρεκτραπέν υβριστικό ή προσβλητικό thread.
Το θέμα κλειδώνεται.
Υπενθυμίζεται ότι ενστάσεις επί των ενεργειών της διαχειριστικής ομάδας, σύμφωνα με τους ισχύοντες όρους λειτουργίας, δεν επιτρέπονται σε νέο θέμα, παρά μόνο με αποστολή pm προς τους διαχειριστές. Σε περίπτωση που ξεκινήσει τέτοιο θέμα θα διαγραφεί.

Η διαχείριση είναι στην εξαιρετικά δυσάρεστη θέση να αποφασίσει γιά την επιβολή των προβλεπόμενων από τους όρους λειτουργίας ποινών.

Last edited:
Status
Not open for further replies.