9/9!

Να σου ζήσει φιλαράκι να τον χαίρεσαι! Πάνω από όλα υγεία!

Όσο για το αν σου μοιάζει ή όχι μην αγχώνεσαι!

Συνήθως τα μωρά μοιάζουν με... μωρά! Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο θα αλλάξει μέχρι αύριο και πόσο πολύ θα αλλάζει κάθε μέρα!

Εδώ δεν αγχώνομαι εγώ που λένε ότι η κόρη μου μου μοιάζει απίστευτα! Εντάξει... παιδί μου είναι, εγώ το αγαπάω. Ας είναι καλά οι πλαστικοί χειρούργοι... :flipout:

Κλείνω και πάω να ξεκουραστώ, γιατί απ' ότι μαθαίνω θα κάνω καιρό να κοιμηθώ καλά...

Η μισή αλήθεια...
Ναι, οι ώρες ύπνου σου είναι λίγες... Αν είσαι τυχερός, μία με μιάμιση ώρα ύπνο κάθε τρεις ώρες τον πρώτο καιρό...
Όταν όμως σε ξυπνάει στις 4 η ώρα το πρωί και έχεις κοιμηθεί σύνολο 2 ώρες με διαλείμματα, εσύ στοχεύεις με προσπάθεια να περάσεις μέσα από την κάσα και να μην χτυπήσεις τοίχο, τον παίρνεις αγκαλιά και εκεί που χαλαρώνει και σε αγκαλιάζει ξέρεις ότι μπορείς να κάτσεις έτσι ακίνητος για όλη την υπόλοιπη μέρα... -bye-

Να σας ζησει Δώρο και Αγγελική!!!
Του εύχομαι υγεία και ευτυχισμένο μέλλον.

Όπως είπε και κάποιος άλλος κι εμενα η κορη μου οταν γεννηθηκε ολοι λεγανε οτι ειναι φτυστη η μανα της, τωρα ολοι λενε ότι μου μοιάζει πολύ - και στο χαρακτήρα ρε γμτ!. (Αυτό πού δεν σου είπε ο προηγούμενος είναι ότι μόνο τα κορίτσια παίρνουν από τον μπαμπά, όχι οι γιοί!).

Πλάκα κάνω - μέχρι να μεγαλώσει θα αλλάξει πολύ - να τον χαίρεστε τον μικρό... :SFGSFGSF:

Να σας ζήσει, να τον καμαρώνεται πάντα :aktion033:

Το μονο κακό ειναι οτι τα παιδια δεν ερχονται στο κόσμο με user manual :grandpa: :)

Last edited:
Ευχαριστώ παιδιά! Τελικά βγήκαμε σήμερα. Μπήκαμε σπίτι πριν 3 ώρες και τώρα ξεκουράζονται γιος και μάνα και γω συντονίζω το σπίτι (που θα μπει τι, τι χρειαζόμαστε κτλ), ρίχνω κλεφτές ματιές και στους 2 και... γράφω παράλληλα εδώ!

Α, ξέχασα, πρέπει και να μαγειρέψω κάτι... Πάω!!

Καλοί μου φίλοι, τη Δευτέρα 1η Σεπτέμβρη στις 18.55 γεννήθηκε το παιδί μας, φυσιολογικά και πάρα πολύ γρήγορα (μέσα σε 2 ώρες). Η Αγγελική και ο μικρός είναι μια χαρά. Το παιδί ζύγιζε 3.250 (τώρα κάτι λιγότερο) με μόνο πρόβλημα (για μένα!) πως δε μου μοιάζει καθόλου! Πήρε από τη μάνα του! Το τι δούλεμα έχω φάει, δε λέγεται!

Τον έχουμε συνέχεια δίπλα μας -όπως άλλωστε συνηθίζεται στα δημόσια μαιευτήρια- και αυτό, αν και κουραστικό αρκετά, μας έχει χαροποιήσει ιδιαίτερα. Περιμένουμε πλέον να επιστρέψουμε την Παρασκευή στο σπίτι και να μπούμε στους ρυθμούς μας.

Άντε και οι επόμενοι να παίρνουν σειρά (Kosh ακούς; )

Δώρο να σου ζήσει το νέο σου δώρο.
Πάντως μην ανυσυχείς, το ότι δεν σου μοιάζει, είναι εξαιρετικά πιθανό στο μέλλον αυτό να αλλάξει και να είναι φτυστός εσύ.
Τα πιστιρίκια έχουν αυτή την ικανότητα.
Μιλάω εκ πείρας ( δύο μπόμπιρες γαρ ).
Να είναι γερός και σιδεριένιος.:SFGSFGSF::SFGSFGSF:

Φίλοι μου, σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τις ευχές. Θα τις μεταβιβάσω και στην Αγγελική. Κλείνω και πάω να ξεκουραστώ, γιατί απ' ότι μαθαίνω θα κάνω καιρό να κοιμηθώ καλά...

Καλή δύναμη, έχεις πολλά ξενύχτια μπροστά σου.
Αλλά θα αποζημιωθείς από τις είναι μαγικές στιγμές που θα σου προσφέρει, ένα χαμόγελό του.

...με μόνο πρόβλημα (για μένα!) πως δε μου μοιάζει καθόλου! Πήρε από τη μάνα του!

Ευτυχώς... Τυχερό είναι το παιδάκι... :jester: :flipout:

Μπράβο βρέ.... Πολύχρονος και τυχερός να είναι. Και πού' σαι... Όταν θα αγοράσεις πάνες πάρε και κανένα νούμερο μεγαλύτερες... Για σένα!!! :worshippy: