9 Χρόνια AVClub!!!

Λίστα συμμετοχών:

1. kblachos
2. kosh
3. Tzimisce
4. Dalanik
5. Λάκης
6. Ntinos P
7. Larry (x10)
17. Guybrush
18. Δημήτρης Δημητρακούδης (x2)
20. etsap
21. sonap70 (x2)
23. DomieMic65
24. bykrie (x2)
26. Δημήτρης Ιωάννου
27. KROMPOTIS (x2)
29. mr_rebelos
30. mdvq (x2)
32. hdanca

Λίστα συμμετοχών:

1. kblachos
2. kosh
3. Tzimisce
4. Dalanik
5. Λάκης
6. Ntinos P
7. Larry (x10)
17. Guybrush
18. Δημήτρης Δημητρακούδης (x2)
20. etsap
21. sonap70 (x2)
23. DomieMic65
24. bykrie (x2)
26. Δημήτρης Ιωάννου
27. KROMPOTIS (x2)
29. mr_rebelos
30. mdvq (x2)
32. hdanca
33. netagra

Ειμαι νεο μελος και ειμαι και απο θεσσαλονικη αλλα θα ηθελα να κατεβω ετσι για να σας γνωριζα και απο κοντα. Δινω ενα 20% να ρθω και για αυτο δεν λεω +1 αλλα αν ερθω θα φερω 1 κιλο τουλλλουμπες και αλλο 1 κιλο τριγωνα Ελλλλενιδη να δουμε ποιος αρεσει πιο πολυ τα γλυκα απο μενα (....ισα που σταματαω και Βεροια για 1 κιλο Ραβανι Χοχλιουρου) :flipout:

:grandpa: Στο ένα κιλό κουρκουμπίνια δώρο πρόσκληση για δωρεάν είσοδο στην έκθεση την επόμενη μέρα!

βγαινω εκτος θεματος αλλα την κρεμα την κανει η γιαγια με το χερι. Καποια στιγμη πριν αρκετα χρονια οταν η γιαγια ειχε αρχισει να γερναει και κουραζοταν ευκολα ειχαν παραγγειλει απο γερμανια μια πανκριβη μηχανη που εκανε κρεμα της Miele η οποια υποτιθεται οτι ειχε το ιδιο αποτελεσμα με το χερι.... και η ιστορια παει καπως ετσι.....περιμενει η γιαγια πανω απ τον κουβα και οταν σταματησει η μηχανη...βουταει το δαχτυλο μεσα ...δοκιμαζει... και κουναει το δαχτυλο αποδοκιμαστικα χωρις να πει κουβεντα και η μηχανη παει πισω απο κει που ρθε. Αυτα ομως εγιναν πολυ παλια ισως και στα 80s. Τωρα ειμαι σχεδον σιγουρος οτι εχει πεθανει η γιαγια και τα παιδια και εγγονια εχουν σπασει την επιχειρηση και εχουν μαγαζια και κεντρο και στο DEPΟΤ αλλα του πανοραματος (το πρωτο μαγαζι) ειναι για μενα ακομα τα καλυτερα (με ελαχιστη διαφορα απ τα αλλα μαγαζια)...Η κρεμα γινεται ακομα στο χερι....

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Tzimisce δεν υπαρχει θεμα.... το πατρικο μου ειναι αναμεσα απο τον Ελενιδη και τον Χατζη.....ε παω και απο κει μια βολτα για το καλυτερο κουρκουμπινι της πολης... ετσιιιι γιατι οταν κλεινει το μαγαζι οτι δεν εχει πουληθει το πετανε και ξανα απο την αρχη την επομενη μερα.

Υ.Γ. Οταν κατεβαινουν κατω οι γνωστοι μου πηγαινουν να δουν την ακροπολη και γω τους περιμενω να κατεβουν στου "Λομποτεση" με ψιχουλα απο τυροπιτα στο πουκαμισο....

Last edited:
Τελικά (ευτυχώς) δεν θα λείπω το συγκεκριμένο Σ/Κ κι έτσι θα είμαι και στην έκθεση και στα γενέθλια... :ADFADF1:

+1 κι απο μένα.

Ειμαι νεο μελος και ειμαι και απο θεσσαλονικη αλλα θα ηθελα να κατεβω ετσι για να σας γνωριζα και απο κοντα. Δινω ενα 20% να ρθω και για αυτο δεν λεω +1 αλλα αν ερθω θα φερω 1 κιλο τουλλλουμπες και αλλο 1 κιλο τριγωνα Ελλλλενιδη να δουμε ποιος αρεσει πιο πολυ τα γλυκα απο μενα (....ισα που σταματαω και Βεροια για 1 κιλο Ραβανι Χοχλιουρου) :flipout:

πως μπορούμε να βοηθήσουμε αυτό το 20% να γίνει 100%? :grinning-smiley-043