9 Χρόνια AVClub!!!

Φιλε tegonik μονο την βενζινη τα διοδια και το parking στο χαος σκεφτομαι αλλα αν πεισω και την κοπελα μου να ρθει για παρεα και για να μοιραστουμε τα εξοδα με βλεπω να ερχομαι! (το χω πεταξει σαν ιδεα "μηπως να πεταχτουμε για ενα 3ημερο στην Αθηνα" αλλα αν καταλαβει οτι το ειπα μονο και μονο για τα γενεθλια του Av Club δεν με ξεπλενει ουτε ο Νιαγαρας)

Δυστυχώς η απόσταση -και τα οικονομικά μου- δεν μου επιτρέπουν να βρίσκομαι στα γενέθλια. Όμως συμμετέχω σε μια πιθανή χορηγία ώστε να καταφέρει να κατέβει Αθήνα ο φίλος μας teddy743 από τη Θεσσαλονίκη.

Αυτή τη στιγμή βλέπω πως έχουν διαβάσει το νήμα πάνω από 250 άτομα. Αν βάλουμε από 1 , βγάζει τη βενζίνη και τα διόδια. Κι αν βάλουμε από 2, διανυκτερεύει κιόλας.:ernaehrung004:

Να σαι καλα Νάσο Αγραφιωτη ευτυχως εχω που να μεινω αν κατεβω και ειμαι και κοντα σχετικα με την περιοχη Ζωγραφου. Και αλιμονο... δεν θα παρω τα χρηματα σας... αλλα σε υπερευχαριστω και μονο που το ειπες! Το κοριτσι να πεισω (αν και τωρα μου λεει οτι δουλευει την παρασκευη και την Δευτερα μεχρι τις 8 το βραδυ και δεν την βλεπω.) Παρολα αυτα ομως αν δεν σας πω +1 τωρα και τελικα ερθω θα υπαρξει προβλημα? Απλα δεν θελω να σας πω +1 και μετα να μην ερθω και χαλασω τον υπολογισμο σας.

Ανέφερες τρίγωνα στον Γιάννη...
Πρόβλημα θα υπάρξει αν δεν έρθεις! Όχι αν έρθεις!
Να δούμε πως θα τον μαζεύουμε μετά! :flipout:

Να σαι καλα Νάσο Αγραφιωτη ευτυχως εχω που να μεινω αν κατεβω και ειμαι και κοντα σχετικα με την περιοχη Ζωγραφου. Και αλιμονο... δεν θα παρω τα χρηματα σας... αλλα σε υπερευχαριστω και μονο που το ειπες! Το κοριτσι να πεισω (αν και τωρα μου λεει οτι δουλευει την παρασκευη και την Δευτερα μεχρι τις 8 το βραδυ και δεν την βλεπω.) Παρολα αυτα ομως αν δεν σας πω +1 τωρα και τελικα ερθω θα υπαρξει προβλημα? Απλα δεν θελω να σας πω +1 και μετα να μην ερθω και χαλασω τον υπολογισμο σας.

Για σένα και για όποιον ψάχνεται να κατέβει μόνος του πάντως έχει προσφορές με τρένο από 28 με επιστροφή.

Ducksong ουτε που πηγε το μυαλο μου στο τρενο, για να πω την αληθεια τελευταια φορα που κατεβηκα με τρενο εχει 10 χρονια και εκανε πανω απο τα διπλα λεφτα (εισητηριο ενα click πανω απο "καρβουνιαρη"). Αλλα ειναι πιο καλη περιπτωση!

Λίστα συμμετοχών:

1. kblachos (x4)
5. kosh
6. Tzimisce
7. Dalanik
8. Λάκης
9. Ntinos P
10. Larry (x10)
20. Guybrush
21. Δημήτρης Δημητρακούδης (x2)
23. etsap
24. sonap70 (x2)
26. DomieMic65
27. bykrie (x2)
29. Δημήτρης Ιωάννου
30. KROMPOTIS (x2)
32. mr_rebelos
33. mdvq (x2)
35. hdanca
36. netagra
37. Γιάννης Χατζηγεωργίου
38.tegonik
39. warewolf73
40. Babis K.

Ducksong Συμετοχη δεν βλέπω. :chinscratch:
Και ξέχνα την ΑΕΚ εκείνη την ημέρα.
Έχω κλείσει πρώτο τραπέζι πίστα, δορυφορικάριοι και ΑΕΚτζηδες μαζί.

Τελικά (ευτυχώς) δεν θα λείπω το συγκεκριμένο Σ/Κ κι έτσι θα είμαι και στην έκθεση και στα γενέθλια... :ADFADF1:

+1 κι απο μένα.

Άκυρον... Δυστυχώς δεν τα κατάφερα τεκικά και δεν θα μπορέσω να παρευρεθώ.
Χρόνια μας πολλά και καλά να περαλσετε όλοι.

Re: Απάντηση: 9 Χρόνια AVClub!!!

Ducksong Συμετοχη δεν βλέπω. :chinscratch:
Και ξέχνα την ΑΕΚ εκείνη την ημέρα.
Έχω κλείσει πρώτο τραπέζι πίστα, δορυφορικάριοι και ΑΕΚτζηδες μαζί.

Τελικά η ΑΕΚ θα παίξει Κυριακή οπότε θα έρθω και στην ώρα μου!!!
+1 απο μένα.

Δυστυχώς δε μπορω να συμμετασχω στα -δια παρουσίας- κοινά, αλλα εστω και απο εδώ, εύχομαι αυτά τα 9 χρόνια να είναι μονο η αρχή. Καλά να περασετε και να βγάλετε πολλές φωτογραφιες!

Λίστα συμμετοχών:

1. kblachos (x4)
5. kosh
6. Tzimisce
7. Dalanik
8. Λάκης
9. Ntinos P
10. Larry (x10)
20. Guybrush
21. Δημήτρης Δημητρακούδης (x2)
23. etsap
24. sonap70 (x2)