9 Ηχεία B&W Σειρά 800. 800D, HTM1D, 803D & SCMS

Jargon

AVClub Enthusiast
10 February 2008
867
ΑΘΗΝΑ
Πωλείται παρακάτω σύστημα:

L&R: B&W 800D
Center: HTM1D
4 X Surrounds : B&W 803D
Height/Wide: B&W SCMS

Σύνολο 9 ηχεία ολα με το ίδιο tweeter D. Χρώμα Cherywood.

Τιμή 32,000 Ευρώ

ΜΟΝΟ σοβαρές προτάσεις.

Αν ενδιαφέρεται κάποιος υπάρχουν και δυο τελικοί Electrocompaniet NEMO για τα 800D (2χ 600 Watt @ 8 ohm/1200 Watt @ 4ohm). Οι τιμή τους 6,000 Ευρώ.

Τα ηχεία μπορούν να πωληθούν και ξεχωριστά μόνο όμως εφόσον φύγει πρώτα το κεντρικό γιατί αλλιώς δεν το σπάω το σύστημα.

Για περισσότερες πληροφορίες με pm.

Κάτι καλύτερο στη τιμή γίνεται?Ανταλλαγή με σπίτι θα σε ενδιέφερε?:D

Re: Απάντηση: 9 Ηχεία B&W Σειρά 800. 800D, HTM1D, 803D & SCMS

Μαλον οι οροι που θετεις ειναι υπερβολικοι.

Αν σε ενδιαφέρει κάτι στείλε μου PM να το συζητήσουμε και κρίνεις ανάλογα. Καλώς η κακώς το σύστημα δεν το πουλάω από ανάγκη αλλά επειδή αποφάσισα να πάρω κάτι άλλο το οποίο έχει αρκετά παραπάνω. Αν δεν πωληθεί σε ικανοποιητική τιμή θα το κρατήσω διότι είναι πολύ καινούριο και το έχω πληρώσει ακριβότερα απ'ότι ζητάω εννοείται.

Τα SCMS θα δωθούν και ξεχωριστά άμεσα αν θέλει κάποιος στην τιμή των 1600 Ευρώ. Τα ηχεία είναι αχρησιμοποίητα γιατί δεν τα τοποθέτησα ποτέ.

Το HTM1D το δίνω ξεχωριστά μιας και αν φύγει τα άλλα μπορούν να πωληθούν και σαν ζευγάρια. Μια ενδεικτική τιμή είναι οι 6,000 Ευρώ και δέχομαι σοβαρές προσφορές.

Σχετικά με τα 803D να σημειώσω πως θα τα δώσω στι 4,800 Ευρώ το ζευγάρι (σε e-bay απο Ευρώπη τα δίνουν πάνω από 5,000 και μέχρι και 6,400 έχω δει) εφόσον φυσικά φύγει το κεντρικό πρώτα. Το αναφέρω διότι υπήρξε αρκετό ενδιαφέρον από φίλους για τα συγκεκριμένα.

Το HTM1D το δίνω ξεχωριστά μιας και αν φύγει τα άλλα μπορούν να πωληθούν και σαν ζευγάρια. Μια ενδεικτική τιμή είναι οι 6,000 Ευρώ και δέχομαι σοβαρές προσφορές.

Σχετικά με τα 803D να σημειώσω πως θα τα δώσω στι 4,800 Ευρώ το ζευγάρι (σε e-bay απο Ευρώπη τα δίνουν πάνω από 5,000 και μέχρι και 6,400 έχω δει) εφόσον φυσικά φύγει το κεντρικό πρώτα. Το αναφέρω διότι υπήρξε αρκετό ενδιαφέρον από φίλους για τα συγκεκριμένα.

Τα 803D υπάρχουν ακόμη;