956 vs pz800

Γράψτε άκυρο στη τιμή της 50ΡΖ80 (1.497 ) από το SATURN, πήγαμε χτες να την πάρουμε και μας είπαν ότι η τιμή είναι για το ΔΕΙΓΜΑ, στο ταμπελάκι βέβαια δεν έγραφε τίποτα τέτοιο, γι' αυτό μπερδευτήκαμε την Δευτέρα..και δεν είχαμε ρωτήσει περισσότερα.....:slapface:.

Ενημερωτικά...μπήκαμε στο SERVICE MENU και η τηλεόραση είχε παίξει 1363 ώρες.

Re: Απάντηση: 956 vs pz800

Γράψτε άκυρο στη τιμή της 50ΡΖ80 (1.497 ) από το SATURN, πήγαμε χτες να την πάρουμε και μας είπαν ότι η τιμή είναι για το ΔΕΙΓΜΑ, στο ταμπελάκι βέβαια δεν έγραφε τίποτα τέτοιο, γι' αυτό μπερδευτήκαμε την Δευτέρα..και δεν είχαμε ρωτήσει περισσότερα.....:slapface:.

Ενημερωτικά...μπήκαμε στο SERVICE MENU και η τηλεόραση είχε παίξει 1363 ώρες.

Χρήστο η τιμή που έχει αναφερθεί για την 956 ισχύει κανονικά ? Ενδιαφέρεται ένας φίλος και μπορεί να περάσει από εκεί σήμερα ή αύριο.

Από ELECTROWORLD δεν πήγαμε, αλλά δεν νομίζω/ελπίζω να έχει αλλάξει κάτι από τη Δευτέρα.

Απάντηση: Re: Απάντηση: 956 vs pz800

Χρήστο η τιμή που έχει αναφερθεί για την 956 ισχύει κανονικά ? Ενδιαφέρεται ένας φίλος και μπορεί να περάσει από εκεί σήμερα ή αύριο.
Γιωργο ρωτησε και το μελος Giannis Amar προχθες και επιβεβαιωσε την ισχυ της προσφορας http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=39686 .

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: 956 vs pz800

Η οποια εχει ισχυ μονο στο συγκεκριμενο καταστημα ?
Κανε ενα κοπο και παρε ενα τηλεφωνο
Βουλιαγμένης Λεωφόρορος Βουλιαγμενης 83 & Προφήτη Ηλία 1 Γλυφαδα 16674 8011180300
Κηφισίας Λεωφόρος Κηφισίας 124 Αμπελόκηποι 11526 8011180300
Πειραιώς Λεωφόρος Πειραιώς 74Α, Ν.Φάληρο 18547 8011180300
Πεντέλη Λεωφόρος Πεντέλης 57 Βριλήσσια 15235 8011180300
Συγγρού Λεωφόρος Συγγρού 257 - 259 Νέα Σμύρνη 17122 8011180300
απο οτι βλεπω, εφοσον εχουν τηλεφωνικο κεντρο κοινο για ολα τα καταστηματα, οτι πληροφορια σου δωσουνε θα ισχυει για ολα.

Γειά σας παιδιά, μήπως ξέρετε τίποτα παραπάνω για τα καινούρια μοντέλα της Panasonic? Πότε έρχονται και ποιά είναι; Υπάρχει κανένα site?

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: 956 vs pz800

Κανε ενα κοπο και παρε ενα τηλεφωνο
Βουλιαγμένης Λεωφόρορος Βουλιαγμενης 83 & Προφήτη Ηλία 1 Γλυφαδα 16674 8011180300
Κηφισίας Λεωφόρος Κηφισίας 124 Αμπελόκηποι 11526 8011180300
Πειραιώς Λεωφόρος Πειραιώς 74Α, Ν.Φάληρο 18547 8011180300
Πεντέλη Λεωφόρος Πεντέλης 57 Βριλήσσια 15235 8011180300
Συγγρού Λεωφόρος Συγγρού 257 - 259 Νέα Σμύρνη 17122 8011180300
απο οτι βλεπω, εφοσον εχουν τηλεφωνικο κεντρο κοινο για ολα τα καταστηματα, οτι πληροφορια σου δωσουνε θα ισχυει για ολα.

Μαλλον δεν παιζει λοιπον , γιατι ο φιλος πηρε ρωτησε και δεν ειχαν ιδεα , για αυτο ρωτησα αν ηταν η προσφορα μονο στο συγκεκριμενο καταστημα.

Τελικα ψωνισε τη 50αρα pz800 , Τριτη παραλαμβανει.

ELECTRO WORLD Λ.Συγγρου,απο σημερα εως και το Σαββατο, SAMSUNG 46A956 στα 1816 ΕΥΡΩ.
Παραδοση σε 15 περιπου εργασιμες ημερες.
Μολις γύρισα από ELECTRO WORLD Θεσσαλονίκης…
Η 956 δεν υπάρχει πουθενα ως προσφορα στο καταστημα ( δεν γίνεται να υπάρχει μονο στο υποκατάστημα της Λ.Συγγρου εκτός και αν μιλαμε για μοντέλο βιτρίνας ) και η τιμη που μου έδωσαν είναι 2,500 και παράδοση σε 10 μέρες…

Μας έκανε μεγάλη εντύπωση το ταμπελάκι των 1.816 , γι' αυτό ρωτήσαμε αν η τιμή ήταν για το DEMO κομμάτι..ο υπάλληλος του ELECTROWORLD τη Δευτέρα το απόγευμα μας είπε αυτά ακριβώς που γράψαμε...1.816 με 10% προκαταβολή, πληρωμή του υπολοίπου έως 12 άτοκες με κάρτα και παράδοση σε 15 εργάσιμες το λιγότερο, ισχύς προσφοράς έως το Σάββατο...δεν ξέρω αν το κατάστημα Θεσσαλονίκης ακολουθεί άλλη πολιτική ή έγινε κάποια αλλαγή στη τιμολόγηση από τη Δευτέρα...ότι μας είπαν το γράψαμε, τώρα αν γίνεται ή δεν γίνεται, μόνο αυτοί ξέρουν...:nounder:

.δεν ξέρω αν το κατάστημα Θεσσαλονίκης ακολουθεί άλλη πολιτική
Ολες οι αλυσίδες του χωρου ( και όχι μονο) ακολουθούν κοινη πολιτική σε όλα τα τους τα υποκαταστήματα.
Συν το γεγονός πως τέτοιες πρόσφορες ανακοινώνονται μέσω του διαφημιστικού φυλλαδίου…
Στην Θεσσαλονίκη η συγκεκριμένη τηλεοραση δεν υπαρχει ουτε σαν βιτρίνα και όπως γράφω παραπανω μιλουν για παράδοση σε δεκα μερες μετα από παραγγελιά.

Παράξενα πράγματα…
Στην σελίδα του καταστήματος δεν αναφέρει τιποτα ,και την συγκεκριμένη tv δεν την εχουν καν καταχωρημένη.…
Μάλιστα την 786 την πωλούν στα 2 039 ευρω, τιμη αρκετά ακριβή σύμφωνα με τον ανταγωνισμό, ενώ την 956 των 55 ιντσών σε τιμη 500 ευρω ακριβοτερα από το Media markt ( 3500 ευρω)

Ολες οι αλυσίδες του χωρου ( και όχι μονο) ακολουθούν κοινη πολιτική σε όλα τα τους τα υποκαταστήματα.)

Δεν συμφωνώ με αυτό φίλε μου, όπως βλέπεις από το παράδειγμα της 46Α956 για τα ELECTROWORLD, ούτε εμείς κάναμε λάθος με τη τιμή που γράψαμε, αλλά ούτε κι εσύ με την πληροφόρηση που είχες ....

....επίσης πολλοί έχουν αναφέρει διαφορές στην τιμή μεταξύ των MEDIAMARKT στην Αθήνα για το ίδιο προϊόν...... πρόσφατο παράδειγμα (από προσωπική εμπειρία)...

....πριν δυο περίπου εβδομάδες αγόρασα ένα dvd recorder από to MEDIA στη Θηβών (το τελευταίο κομμάτι εκεί), από την τιμή που έγραφε το ταμπελάκι παζάρεψα και έκοψαν κι ένα πενηντάρικο επιπλέον, ήταν Δευτέρα απόγευμα...την Τετάρτη πήγε ο αδερφός μου στο MEDIA στη Κηφησίας, βλέπει το ιδιο dvd recorder στο ράφι (τρία κομμάτια εκεί), με τιμή στο ταμπελάκι 100 παραπάνω από αυτή που ήταν στο MEDIA Θηβών, τους είπε την 'ιστορία' μου και ότι σε τελική τιμή το πήρα τη Δευτέρα 150 λιγότερο από τη Θηβών, ο υπεύθυνος στη Κηφησίας πήρε τηλέφωνο στη Θηβών για να το επιβεβαιώσει, μετά την ενημέρωση που είχε, είπε στον αδερφό μου ότι δεν μπορεί να του κάνει αυτή τι τιμή...το γιατί το ξέρουν μόνο αυτοί...:nounder:

...οπότε καλά που υπάρχει το forum και μαθαίνουμε κάποιες τιμές και κάποιες ευκαιρίες...-bye-

Υ.Γ.: Γιώργο, περιμένουμε νέα από την 46Α956....:operator:

Πέρασα κι εγώ την Πέμπτη από το Electroworld και η τιμή των 1.816 ισχύει. Αυτό που με μπέρδεψε ήταν που μου είπε ο πωλητής ότι θα τις φέρουν από το εξωτερικό... μετά όμως μου είπε ότι θα έχει την εγγύηση του Φουρλή... Γενικά κάτι με φοβίζει με αυτή την περίπτωση. Εφόσον ισχύουν οι εγγυήσεις τότε πρόκειται για πολύ καλή τιμή.

Απο οτι φαινεται δηλαδη , την προσφορα την εκανε μονο το συγκεκριμενο καταστημα.

Και ενημερωση καμια (εκτος απο εδω , δηλαδη)
Και τα κεντρικα δεν ειχαν ιδεα ....
Και ο φιλος που πηρε τηλεφωνο σε αυτα του ειπαν οτι δεν τρεχει τετοια προσφορα
Και ετσι δεν ψωνισε

Ωραια .....

Απάντηση: Re: 956 vs pz800

Απο οτι φαινεται δηλαδη , την προσφορα την εκανε μονο το συγκεκριμενο καταστημα.

Και ενημερωση καμια (εκτος απο εδω , δηλαδη)
Και τα κεντρικα δεν ειχαν ιδεα ....
Και ο φιλος που πηρε τηλεφωνο σε αυτα του ειπαν οτι δεν τρεχει τετοια προσφορα
Και ετσι δεν ψωνισε

Ωραια .....

Τελικα ετσι είναι…
Η προσφορά είναι μονο για το συγκεκριμένο κατάστημα ( ουτε καν για τα υπόλοιπα του λεκανοπεδίου).
Είναι περίπτωση πρωτοτυπίας η συγκεκριμένη τακτική αλλα όπως με ενημέρωσε σήμερα ενας εκ των πωλητών του καταστήματος της Θεσσαλονίκης είναι κατι που το συνηθίζουν και εχει γινει στο παρελθόν και θα ξαναγίνει στο μέλλον.
Δηλαδή η εταιρεια αποφασίζει να δωσει μια προσφορά σε ένα μονο κατάστημα για λιγες μονο μερες ( και ισως για λιγα κομμάτια) χωρις να υπάρχει καμια ενημέρωση για τα υπόλοιπα υποκαταστήματα.
Παντως από ότι μου ειπαν μπορει κάποιος που μενει Θεσσαλονίκη να χρησιμοποιήσει την τηλεφωνική παραγγελία που υπαρχει στο site της electroworld και με αυτό τον τροπο ισως να του την στείλουν μεσω του καταστήματος της Θεσσαλονίκης στην τιμη που υπαρχει σε αυτό της Συγγρού.( χωρις ομως αυτό να είναι 100% σίγουρο)

Τελικά δεν άντεξα και την χτύπησα!
Επιβεβαίωσα με τον υπεύθυνο του Electroworld οτι θα έλθει από την επίσημεη αντιπροσωπεία με εγγύηση 2 ετών. Μου είπε ότι η παραγγελία θα κάνει 1 εβδομάδα γιατί υπάρχουν διαθέσιμα στον Φουρλή.
Για να δούμε!
Δεν πλήρωσα τίποτα, η πληρωμή θα γίνει με την παραλαβή του μοντέλου και την στέλνουν σπίτι με 15 ή 25 ευρώ.
Πιστέυω ότι η τιμή είναι super για μια τόσο καλή τηλεόραση!
Όσοι την λιγουρεύεστε σπεύσατε γιατί η προσφορά λήγει σημερα. Μπορεί η τιμή της να πέσει στο μέλλον και σε άλλα καταστήματα αλλα δεν ξέρω πόσο σύντομα θα την δούμε σε αυτή την τιμή.