99 ευρο TANGENT...?

Απο απλη περιεργια μου ηρθε κατι στο μυαλο .

Γνωριζει κανεις ποια ειναι η αντιπροσωπεια της TAngent στην Ελλαδα ? μιλαω για τον AMP 100

Φιλικα
Σακης Πετροπουλος

Σωστα αυτο το εχω δει και εγω αλλα η εταιρια αυτη η αρχικη δειχνει αρκετα σοβαρη και με μαλλον ακριβα μηχανηματα που ενας ενισχυτης τυπου ΑΜΡ 100 δεν δειχνει να συμβαδιζει με τα υπολοιπα προιοντα . κανω λαθος ?

Το να εχει μια σοβαρη εταιρια και ενα φτηνιαρικο μοντελο δεν με χαλαει αλλα ψιλοσπανιο το βρισκω .

ΤΣΠ αυριο πρωι θα μαθω

Ευχαριστω παντως !!!

Φιλικα
Σακης Πετροπουλος

Απάντηση: Re: 99 ευρο TANGENT...?

Σωστα αυτο το εχω δει και εγω αλλα η εταιρια αυτη η αρχικη δειχνει αρκετα σοβαρη και με μαλλον ακριβα μηχανηματα που ενας ενισχυτης τυπου ΑΜΡ 100 δεν δειχνει να συμβαδιζει με τα υπολοιπα προιοντα . κανω λαθος ?

Το να εχει μια σοβαρη εταιρια και ενα φτηνιαρικο μοντελο δεν με χαλαει αλλα ψιλοσπανιο το βρισκω .

ΤΣΠ αυριο πρωι θα μαθω

Ευχαριστω παντως !!!

Φιλικα
Σακης Πετροπουλος

Αν μιλάς για την Tangent,δεν είναι καθόλου ακριβή γενικά.Είχα πάρει τα μεγάλα δαπέδου της καινούργια,200 ευρώ σε προσφορά.(Από 800).
Σοβαρή είναι όμως.

Παρακαλώ να μείνουμε στο θέμα. Κάποια απολύτως εκτός θέματος μηνύματα διαγράφηκαν.

Απάντηση: Re: 99 ευρο TANGENT...?

Καλημέρα στα παιδιά.

Εχω τον εν λόγω ενισχυτή καθώς και το CD player της σειράς EXEO. O ενισχυτής παίζει στο σαλόνι μουσική συνδεδεμένος πάνω στα Crystal Audio ηχεία του Home cinema απροβλημάτιστα σε διάφορες εντάσεις, δυόμιση χρόνια τώρα. Μάλιστα με φίλο και εξέχων μέλος του φόρουμ που τον είχαμε ακούσει παρέα συμφωνούσαμε ότι είναι τέλειος για τα χρήματά του. Το CDp είχε χαλάσει ακριβώς στο μήνα πάνω από την αγορά του (10ος/2011) μάλιστα τότε είχα ανοίξει θέμα και περιέγραψα την κατάσταση. Το είχα πάει στην αντιπροσωπεία στην Κηφισιά (ΕΤΥΤ) όπου με εξυπηρέτησε ο ευγενέστατος τεχνικός και το αντικατέστησαν την επόμενη μέρα. Από τότε παίζει και το CDp χωρίς κανένα πρόβλημα.

Καλό ΣΚ παίδες.

ΘΑ συμφωνησω και εγω σε αυτο η εικονα που εχω για την υποστιριξη του προιοντος απο την αντιπροσωπεια ειναι υποδειγματικη παρολο οτι οπως αναφερθηκε παραπανω το προιον για μαλλον εμπορικους λογους εφτασε να πουλιεται 99 ευρω .

Φιλικα
Σακης Πετροπουλος