A Complete Unknown

Βαθμολογήστε την Ταινία:

• Total voters
    8

Kosh

AVClub Fanatic
7 September 2006
103,672
Εκεί ψηλά.....
A-Complete-Unknown-adv_event-E.jpg

Poster-EN

Σκηνοθεσία: Τζέιμς Μάνγκολντ

Πρωταγωνιστούν: Τιμοτέ Σαλαμέ, Μόνικα Μπαρμπάρο, Έντουαρντ Νόρτον, Ελ Φάνινγκ, Πιτ Σίγκερ

Διάρκεια ταινίας: 141' λεπτά

Σινεμά: 23 Ιανουαρίου 2025

Imdb

Υπόθεση:
"Η ταινία λαμβάνει χώρα στη μουσική σκηνή της Νέας Υόρκης στις αρχές της δεκαετίας του '60 και παρακολουθεί τη ραγδαία
άνοδο του 19χρονου μουσικού από τη Μινεσότα BOB DYLAN,του καλλιτέχνη που καθιερώθηκε ως ο απόλυτος τραγουδιστής
της φολκ, γεμίζοντας ασφυκτικά αίθουσες συναυλιών, με αποκορύφωμα την πρωτοποριακή ροκ εν ρολ εμφάνισή του στο
Newport Folk Festival το 1965."

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Timothée Chalamet films Bob Dylan biopic a complete unknown in Paterson New Jersey
NYCPAP

Last edited by a moderator:
  • Wow
Reactions: toupia
Δεν θυμομουν ουτε ποιανου σκηνοθετη ηταν πριν την δω.

Αμεσως βεβαια καταλαβαινεις οτι αυτη δεν ειναι απλα μια ταινια βιογραφικη ενος αστερα της μουσικης.

Ειναι μια ταινια με καταπληκτικη διαρθρωση ιστοριας, πολυ βαθια ερμηνεια απο τον πρωταγωνιστη της που εσχατως σε οτι μπλεκει ειναι διαμαντι και μια εξαιρετικη σκηνοθεσια απο τον Μανγκολντ που χρειαζοταν μια τετοια ταινια για να ξεφυγει απο την ταμπελα του μπλοκμπαστερ mainstream σκηνοθετη.

Εκει θα ξαναγυρισει βεβαια αλλα φτιαχνεις καπως την ψυχη σου κανοντας κατι τετοιο.

Επειδή ποτέ δεν ήμουν φαν του συγκεκριμένου καλλιτέχνη, πρέπει να γνωρίζεις κάποια πράγματα για αυτόν για να παρακολουθήσεις την ταινία;

Μιας που είμαι Dylan-ικός και απόλαυσα την ταινία, θα πω ότι βλέποντάς την, ένιωσα πως είναι δύσκολο να την εκτιμήσεις, εάν δεν πέρασες τη ζωή σου διαβάζοντας τις ροκ ιστορίες, τους μύθους και τα περιστατικά για αυτόν, τα αμέτρητα αφιερώματα στο ZOO και το Pop&Rock. Με δύο λέξεις: Fans only.

Επειδή ποτέ δεν ήμουν φαν του συγκεκριμένου καλλιτέχνη, πρέπει να γνωρίζεις κάποια πράγματα για αυτόν για να παρακολουθήσεις την ταινία;

Aπολυτως τιποτα.

Μην πω οτι εγω προσωπικα τον βαριομουν μικρος τον Ντυλαν στα ακουσματα μου. Και πως να μην τον βαριεμαι οταν μεγαλωσα με Bowie ?

Tην ταινια πραγματικα την ειδα επειδη ηθελε η γυναικα μου να την δει.

Και μετα επηρθε το -ακρως ευχαριστο- σοκ.