A Knight of the Seven Kingdoms [HBO]

Βαθμολογήστε την Σειρά:

• Εξαιρετική

Votes: 0 0.0%
  • Πολύ Καλή

• Καλή

• Μέτρια

• Κακή

• Total voters
    0
Μάλιστα, είδαμε και adventure comedy στο GoT σύμπαν...

Βλέπεται πολύ ευχάριστα, τελείως διαφορετικό ύφος από τις άλλες 2 σειρές, μας είχαν προδιαθέσει και τα trailers σχετικά.

Έχει (λίγο Αγγλικό) χιούμορ, έχει συμπαθητικούς χαρακτήρες - τεχνικά εξαιρετικό, φωτογραφία, σκηνικά κλπ σε βάζουν μέσα στην ιστορία.

• Like
Reactions: Kosh
Το πιο βαρετό και αδιάφορο entry σειράς.. άιντε τώρα να κάτσεις να δεις και δεύτερο... Χλωμό

• Like
Reactions: karamela
Είδα το πρώτο και τέλος....πράγματι ένα από τα πιο αδιάφορα entry σειράς που έχω δει....τόσο αδιάφορο που ούτε καν προσπάθεια να δω το δεύτερο δεν θα κάνω. Κρίμα περίμενα κάτι καλύτερο.

• Like
Reactions: klamia71
Η σειρά είναι απολαυστική, τη θεωρώ must για όσους είναι fans του GoT universe. Το αργό τέμπο μου αρέσει, σου δίνει χρόνο να μπεις στο περιβάλλον και εννοείται την κάνει να φαίνεται αληθινή και όχι μια ακόμη καρικατούρα. Αυτό που δεν αρέσει καθόλου είναι η μικρή διάρκεια, αν τα βάλεις όλα μαζί είναι μια μεγάλου μήκους ταινία.

EPIC!

Κάντε τη χάρη και δείτε τη.... Στην αρχή ξεκιναει περίεργα, κωμικά ή και γελία.

Αλλά στο 3 και 4ο παίρνει τα πάνω της...ειδικά το τέλος του 4ου μου έφερε ρίγη από τον παλιό καλό GOT.

Μη βιαστειτε ...θέλει χρόνο και να ξεπεράσεις κάποιες περίεργες σκηνές που θα έπρεπε να λείπουν.

Κριμα που είναι τόσο μικρά τα επεισόδια.

Sent from my 24030PN60G using Tapatalk

• Like
Reactions: paraskdi
Η μονομαχία στο πέντε είναι ότι πιο άγριο έχω δει σε non horror. Η σειρά είναι αντάξια των καλύτερων στιγμών του got και πολύ καλύτερο των δράκων. Υπάρχει ένας "λυρικός" κυνισμός και ένα σενάριο στο οποίο σίγουρα έχει βάλει το χέρι του ο Μαρτινς. Το κυριότερο: είναι βουτηγμένο στη λάσπη, είναι πραγματικά άγριο

• Like
Reactions: Maestro
Τι να πω βρε παιδιά, να κάτσω να τα δω? με βάζετε στο τριπάκι, δεν είναι και πολλά επεισόδια....είχα δει μόνο το πρώτο, άλλα το είχα βρει άθλιο, όχι κακό, άλλα άθλιο σε σημείο που δεν είδα καν το δεύτερο...να το δοκιμάσω λοιπόν? Τι να πω....θα το σκεφτώ!!

Δεν είσαι λάθος ήταν τελείως σιχαμα το πρώτο (και το πρώτο διλεπτο του δεύτερου, θα καταλάβεις). Όμως έχει ψυχή και είναι πολύ αυθεντικό στη βρωμιά του