Αααααα! ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΥΡΙΣΩ ΤΟ ΧΡΟΝΟ!

VEN_REN

Senior Member
13 September 2007
340
Μπορει να μη γραφω τοσο, αλλα παρακολουθω ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΓΙΑ 8 ΜΗΝΕΣ!

ΤΙ ΜΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ!

Εκει που ηταν να παρω μια TV πιθανοτατα μαπα σε τιμη 3πλασια απο την κανονικη........πλεον απο τοτε που μπηκα στο φορουμ σας δεν μπορω να κατασταλαξω πουθενα.

Ξεκινησα με Samsung, μετα εμαθα για την 46χ3500, μετα αρχισα να μαθαινω για το τι εστι Pioneer, μετα ακουσα για απειρο μαυρο της 9ης γενιας Kuro, τωρα που ηρθε διαβαζω για τις νεες Sony, Phillips, Samsung που θα ερθουν το Σεπτεμβρη, τελη του ετους ερχεται η high-end Samsung και ενα καρο SLIM LINE TVs απο αλλες μαρκες, μετα θα μπουν για τα καλα οι LED......και αααααντε παλι απο την αρχη.....ελεος!

Εντωμεταξυ στο σπιτι μου εχω μια 21" συμβατικη με το χειροτερο ηχο που εχει βγει ποτε για τηλεοραση και με soundeffect ενα μοναδικο τριξιμο του κουτιου της τηλεορασης οποτε ο ηχος ξεπερνα τα 0.1db.

Γιαυτο θελω να γυρισω το χρονο τοτε που δεν ηξερα τιποτα απο TVs. Θα με επιανε ενας πωλητης του Χ καταστηματος, θα μου ελεγε "Παρε αυτη γιατι την εχω κι εγω σπιτι μου και τα σπαει" αλλα θα ειχα τωρα τηλεοραση, θα ημουν και χαρουμενος οτι ειχα καλη τηλεοραση κι ας ηταν και σκουπιδι στην πραγματικοτητα.

Πρεπει να δημιουργηθει καποιο Kεντρο Aπεξαρτησης AVCLUB.....αλλιως με βλεπω για τρελοκομειο......

Δεν χρειάζεται πολύ κόπο,πρώτα κοιτάς πόσο σε παίρνει η τσέπη σου,μετά κοιτάς την απόσταση θέασης,σκέφτεσαι τί χρήση θα της κάνεις,Ps3-htpc-αθλητικά και μετά πας στο κατάστημα και την αγοράζεις.

Γουελ καμ του δε κλαμπ αουρ φρεντ , γουελ καμ του δε κλαμπ.
Μακαριοι οι "πτωχοι το πνευματι " δεν λεει ?
Τι ηθελες και τα σκαλιζες ?:flipout::flipout:
Αν και συνηθως κοινος παρανομαστης ειναι οτι μας λειπη ενα 3χιλιαρο, που αρκετοι ακομα κι απ αυτους που το εχουν, δυσκολευοντε να το σπρωξουν για τιβι.

ΥΣ
Εγω πηγα την 29αρα sony CRT στο χωριο μολις επισκευαστηκε και εμεινα 2 χρονια σχεδον με μια ...........21" Selten για αυτοτιμωρια μεχρι ν αγορασω.

Υπάρχουν και χειρότερα...Είμαι με 14" απο τότε που έδωσα πίσω την 37PF9830 λόγω των προβλημάτων που έβγαλε και απο τότε (δεν θυμάμαι πλέον...!) όλοι γκρινιάζουν σπίτι για το πότε θα βγω απο το club των αναποφάσιστων .

Η μαγκιά είναι πρώτα να αγοράσεις και μετά να μπεις στο φόρουμ να κάνεις και μια παρουσίαση. Ετσι πρωτομπήκα στο φόρουμ και δεν το μετάνιωσα, γιατί διαφορετικά μπορεί εδώ και 2 χρόνια να έψαχνα ακόμα τηλεόραση!!! :grinning-smiley-043

Πέρα της πλάκας όμως, βρε παιδιά, τηλεόραση πάτε να αγοράσατε. Οταν πάτε δηλαδή να πάρετε σπίτι, τι κάνετε? Δεν παίρνετε ποτέ????!!!!!! Ας είμαστε πιο προσγειωμένοι, όσο πωρωμένοι μπορεί να είμαστε όλοι μας. Ετσι κι αλλιώς, αυτοί που είναι "άρρωστοι", θα αλλάζουν πολύ συχνά συσκευές, οπότε γιατί σκάνε?
-bye-

Last edited:
Πέρα της πλάκας όμως, βρε παιδιά, τηλεόραση πάτε να αγοράσατε. Οταν πάτε δηλαδή να πάρετε σπίτι, τι κάνετε? Δεν παίρνετε ποτέ????!!!!!! Ας είμαστε πιο προσγειωμένοι, όσο πωρωμένοι μπορεί να είμαστε όλοι μας. Ετσι κι αλλιώς, αυτοί που είναι "άρρωστοι", θα αλλάζουν πολύ συχνά συσκευές, οπότε γιατί σκάνε?
-bye-

Ακριβώς έτσι είναι. Οτι και να πάρετε, ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ, σε 6 μήνες θα είναι history, οπότε το μόνο που καταφέρνετε είναι να μην απολαμβάνετε ΤΩΡΑ μεγάλη εικόνα.

Οποτε δινεις τωρα 649 ευρω για μια μεγαλη 37px8e και σε 6 μηνες-1 χρονο που ολα θα εχουν περασει στην ιστορια παιρνεις με καμια 600 ευρω μια αναλογη 42αρα μοντελο του τοτε και οταν περασει και αυτη στην ιστορια μετα απο μερικους μηνες δινεις αλλα 600 ευρω για την αναλογη 50αρα μοντελο του τοτε κοκ....
Μεχρι να φτασεις καποια στιγμη να χτυπησεις μια 70αρα-80αρα με 600 ευρω..χαχαχαχαχ.........Ετσι θα εχεις παντα μεγαλη εικονα χωρις να ξοδευεις μια περιουσια ....

Οποτε δινεις τωρα 649 ευρω για μια μεγαλη 37px8e και σε 6 μηνες-1 χρονο που ολα θα εχουν περασει στην ιστορια παιρνεις με καμια 600 ευρω μια αναλογη 42αρα μοντελο του τοτε και οταν περασει και αυτη στην ιστορια μετα απο μερικους μηνες δινεις αλλα 600 ευρω για την αναλογη 50αρα μοντελο του τοτε κοκ....
Μεχρι να φτασεις καποια στιγμη να χτυπησεις μια 70αρα-80αρα με 600 ευρω..χαχαχαχαχ.........Ετσι θα εχεις παντα μεγαλη εικονα χωρις να ξοδευεις μια περιουσια ....
+1 (αυτό έκανα εγώ και είμαι πολύ :award:)

Re: Απάντηση: Αααααα! ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΥΡΙΣΩ ΤΟ ΧΡΟΝΟ!

-bye-

Το σπιτι ειναι αλλο, αγορασα πριν απο 5 μηνες μετα απο 1 χρονο ψαξιμο. Το παιρνεις ομως, και ανεβαινει σιγα σιγα η αξια του. Αν τωρα στο μελλον, βγει τεχνολογια που αντι για τουβλο βαζουν σιλικονουχο τουβλο που λειτουργει ως σουπερ ηχομονοτικο, μετα απο αλλους 3ς μηνες βγει κρυσταλλικο τουβλο που ειναι ηχοθερμομονωτικο x2, μετα απο αλλους 3ς μηνες βγει πλασματικο τουβλο με oπτικες ινες για ασυρματο σπιτι και ηχοθερμομονωτικο x10 κτλ κτλ.......τοτε ΚΑΗΚΑΜΕ!!

Ο smoothbore ειπε κατι καλο ομως...δυσκολευεσαι να σπρωξεις 3+ χιλιαρικα για τιβι κι ας τα εχεις, αλλα συγχρονως οι νομοι του μανιακου τεχνολογικου καταναλωτισμου δηλωνουν ρητα οτι δε πρεπει να συμβιβαστεις με τιποτα λιγοτερο απο το καλυτερο και το πιο τελευταιο...κι εκει ειναι που το σκ@το πεφτει στον ανεμιστηρα (2000rpm) και εκεινη την ωρα εσυ εχεις ανοιξει τη στοματαρα σου απο το χασμουρητο και.....συμβαινει κατι πολυ κακο. (τι ωραια που τα λεω)

Αυτα λοιπον......

Eιδικα αν την χρησιμοποιεις για να βλεπεις τα.... εξαιρετικης ποιοτητας Ελληνικα καναλια.

Το σπιτι ειναι αλλο, αγορασα πριν απο 5 μηνες μετα απο 1 χρονο ψαξιμο. Το παιρνεις ομως, και ανεβαινει σιγα σιγα η αξια του. Αν τωρα στο μελλον, βγει τεχνολογια που αντι για τουβλο βαζουν σιλικονουχο τουβλο που λειτουργει ως σουπερ ηχομονοτικο, μετα απο αλλους 3ς μηνες βγει κρυσταλλικο τουβλο που ειναι ηχοθερμομονωτικο x2, μετα απο αλλους 3ς μηνες βγει πλασματικο τουβλο με oπτικες ινες για ασυρματο σπιτι και ηχοθερμομονωτικο x10 κτλ κτλ.......τοτε ΚΑΗΚΑΜΕ!!

Ο smoothbore ειπε κατι καλο ομως...δυσκολευεσαι να σπρωξεις 3+ χιλιαρικα για τιβι κι ας τα εχεις, αλλα συγχρονως οι νομοι του μανιακου τεχνολογικου καταναλωτισμου δηλωνουν ρητα οτι δε πρεπει να συμβιβαστεις με τιποτα λιγοτερο απο το καλυτερο και το πιο τελευταιο...κι εκει ειναι που το σκ@το πεφτει στον ανεμιστηρα (2000rpm) και εκεινη την ωρα εσυ εχεις ανοιξει τη στοματαρα σου απο το χασμουρητο και.....συμβαινει κατι πολυ κακο. (τι ωραια που τα λεω)

Αυτα λοιπον......

sorry αν σε στεναχωρησω φιλε μου αλλα τα ακινητα δεν πανε μονο πανω αλλα και κατω...δες τι εγινε στην αμερικη που σε ορισμενες περιοχες εχουν χασει πανω απο την μιση τους αξια...
αυτα και σορρυ για το :offtopic:

Oλα στο μυαλο μας ειναι .............μπατ γουατ δε φακ, δατς γουατ γουι λαικ το talk about .

Πες το ψέματα..!!!

Ελα , να λειπουν οι πεσισμοι τετοιες ωρες , μας φτανει η κωλοζεστη.

Τελικά η άγνοια είναι σωτηρία.
:flipout::flipout::flipout::flipout:
+1000

Αν δε εβλεπα την pentax στα 300 ευρω στο eshop πριν απο λιγο, ακομα θα εψαχνα ψηφιακη μηχανη αφου δε μπορουσα να αποφασισω αναμεσα στις επιλογες που μου δωσανε οι συμφορουμιτες:p Αν παλι δεν ειχα ρωτησει, τωρα θα ημουν πιθανοτατα με μια σονυ:p

Πάντως υπάρχει χάπι απεξάρτησης ...
Λέγεται panasonic 42px80 , δεν ζητάει τα λεφτά των άλλων , και μπορείς πάντα να την έχεις για δεύτερη ή τρίτη τηλεόραση ...