Aaaaaaaaaaarghh δε θ' αποφασήσω ποτέ...

l_square

New member
28 May 2007
15
Και πάνω που έλεγα οτι η PX70 είναι πολύ κοντά
σ' αυτό που έψαχνα εμφανίστηκε η TH-42PZ700E
στο technixx.gr
Πίστευα πως θα κόστιζε τουλάχιστον τα διπλάσια και
δεν την υπολόγιζα, αλλά στα 2500 ευρώ ;!;!; ........
το σκέφτομαι..

Aν ειναι να πας στα 2,500 τοτε αποψη μου ειναι να περιμενεις την Pioneer 428ΧD. Και μην με ρωτησεις αν θα εχει καλυτερη εικονα απο την Panasonic γιατι αυτο εννοειται.

Και μην ρωτήσεις για την τιμή της Pioneer γιατί και αυτή εννοείται.....:Banane0: ;) ;) :smile:

Aν ειναι να πας στα 2,500 τοτε αποψη μου ειναι να περιμενεις την Pioneer 428ΧD. Και μην με ρωτησεις αν θα εχει καλυτερη εικονα απο την Panasonic γιατι αυτο εννοειται.

+1 (απλά δεν ξέω τι θα παίξει με τιμές...)

Συγνωμη αλλα εκανα λαθος. Νομιζα οτι λες την PX700 , η PZ700 ειναι Full HD.

Kαι παλι βεβαια 2,500 ευρω ειναι πολλα για τηλεοραση 42" Full HD οταν με 1900 ευρω μπορεις να παρεις την Samsung 40M86BD η την Sony 42W2000.

Ναι απλά δεν έχει καμία σχέση η Sonh & Samsung με την Pany...
Aπλά...

Δεν εχει καμια σχεση? Μηπως εισαι λιγο υπερβολικος?

Για κοιταξε εδω:

http://reviews.cnet.com/flat-panel-...pf9uk/4505-6482_7-32132481.html?tag=pdtl-list
http://reviews.cnet.com/flat-panel-.../4505-6482_7-32306311.html?tag=pdtl-list&ar=o

50αρα πλασμα Panasonic Full HD και 46αρα Samsung LCD (η αντιστοιχη της 46Μ86ΒD) παιρνουν ακριβως την ιδια βαθμολογια ενω η πρωτη κοστιζει $ 3,800 και η δευτερη απο $ 2,400 (στην Αμερικη παντα μιλαμε).

Συγγνώμη δηλαδή πρέπει να διαβάσω το κάθε review για να κρίνω?
Μάτια δεν έχω?
Πώς κάνετε έτσι βρε παιδιά?
Καθήσατε να δείτε διπλα δίπλα τις 2 τηλεοράσεις ?
Όταν κάτσετε και τις δείτε πείτε μου...

w*w.greek-shops.de/eshop.php?action=article_detail&s_supplier_aid=2781662
Ας υποθέσουμε λοιπόν οτι η διαφορά πλησιάζει πλέον μόνο τα 500 ευρώ.
Τι περισσότερo διαθέτει (και είναι πολλά και σημαντικά) η PZ700 από την PX70 λίγο πολύ όλοι γνωρίζουν.
Εάν επικεντρωθώ λοιπόν στο τι χάνω:
- χειρότερο contrast
- χειρότερο SD σήμα (το Vreal-pro2 θα παλεύει να αποδώσει σωστά σε trueHD panel τη σαβούρα που το ταίζεις.)
- 500 ευρώ

Ξέρω πως ποτέ δεν μπορείς μα βρεις το περίφημο "όλα σε ένα" ποιοτικό προιόν είτε αυτό είναι τηλεόραση είται αυτοκίνητο ή οτιδήποτε και πάντα συμβιβάζεσαι με κάτι..
Οταν για τις ανάγκες της δικής μου οικογένειας η tv θα παίζει κατά 80% SD σήμα αξίζει το επιπλέον κόστος ;
Ολες οι γνώμες ευπρόσδεκτες.

PS Φίλε Rivers πολύ καλή η 40W2000 (την 40M86BD δεν την έχω δει να παίζει) αλλά είναι παραπάνω από σίγουρο οτι προς το παρόν δεν υπάρχει σύγκριση στο SD σήμα μεταξύ Plasma και LCD για 40" και πάνω.

Εγω πιστευω οτι δεν αξιζει να δωσεις ουτε 1 ευρω παραπανω για την PZ αν ειναι να βλεπεις 80% SD σήμα γιατι σιγουρα η PX θα το δειχνει καλυτερα.