Aaron Cineast άφιξη!

Χιούστον

Supreme Member
19 November 2006
4,862
Δίπλα στον economides...
Από χτες έχω έναν Aaron Cineast στο σύστημά μου. Ομολογώ ότι δεν περίμενα αυτό που θα ακούσω. Ήξερα ότι πρόκειται για κορυφαίο μηχάνημα αλλά δεν ήξερα πόσο καλά θα ακουστεί στο συστημά μου όπου ξεπέρασε κάθε προσδοκία μου, αποδεικνύοντας ότι είναι καλύτερος από άλλους αρκετά ακριβότερους που δοκίμασα.

Εξαιρετικά σε όλα, ανάλυση, διαφάνεια, Pin point imaging, ησυχία - δυναμικά.

Last edited by a moderator:
Re: EgglestonWorks Dianne | Να το πάρω το κορίτσι?

Καλοριζικος και καλοακουστος!!

Για πες μας εντυπωσεις στο συστημα σου? και διαφορες σε σχεση με αλλους προ?

(...κρiμα που δεν εχει phono....)

Απάντηση: EgglestonWorks Dianne | Να το πάρω το κορίτσι?

Γιάννη σε ευχαριστώ.

Τι να λέμε τώρα, μιλάμε για τρομερή βελτίωση σε δυναμικά, imaging, αλλά και οδήγηση. Λες και έβαλα άλλο ένα set wavac. To περίεργο όμως είναι και εκεί διαφέρει με τους υπόλοιπους προενισχυτές που δοκίναμα (εκτός από ένα) όσο ακριβοί και αν ήταν, ο aaron επεκτείνει τα θετικά των wavac επεμβαίνοντας όσο το δυνατόν λιγότερο.

Όσο υπερβολικό και αν ακούγεται αισθάνομαι ότι ακούω πρώτη φορά το ηχεία μου αλλά και τους Wavac.

πες και τι δεν έχεις πλέον........ (και θα το αναπολήσεις σύντομα.....)

Last edited:
Re: Απάντηση: EgglestonWorks Dianne | Να το πάρω το κορίτσι?

To περίεργο όμως είναι και εκεί διαφέρει με τους υπόλοιπους προενισχυτές που δοκίναμα (εκτός από ένα) όσο ακριβοί και αν ήταν, ο aaron επεκτείνει τα θετικά των wavac επεμβαίνοντας όσο το δυνατόν λιγότερο.
QUOTE]

Ποιος ηταν αυτος ο ενας ομως?Ειχε phono η μονο line?

Aραγε πως θα ταν ο προ της Wavac?

γιατί geopol έχεις ακούσεις πολλούς προ στο πεντοχίλιαρο ???

γιατί geopol έχεις ακούσεις πολλούς προ στο πεντοχίλιαρο ???

οχι πολλους στο πεντοχιλιαρο. Μονο εναν.
Στο εφταχιλιαρο ομως εχω ακουσω ακομα δυο... Ονοματα δε λεμε...

Πάντως με τον Clearaudio Balance προ που τον σύγκρινα τον Cineast με ηχεία τα 40ρια ATC, υπερίσχυσε ο Clear στα δυναμικά και στην ανάδειξη λεπτομερειών. Ότι είναι διάφανος ο Cineast συμφωνώ.

Από χτες έχω έναν Aaron Cineast στο σύστημά μου. Ομολογώ ότι δεν περίμενα αυτό που θα ακούσω. Ήξερα ότι πρόκειται για κορυφαίο μηχάνημα αλλά δεν ήξερα πόσο καλά θα ακουστεί στο συστημά μου όπου ξεπέρασε κάθε προσδοκία μου, αποδεικνύοντας ότι είναι καλύτερος από άλλους αρκετά ακριβότερους που δοκίμασα.

Εξαιρετικά σε όλα, ανάλυση, διαφάνεια, Pin point imaging, ησυχία - δυναμικά.

Καλοάκουστος!!!!...Μιχαλάκο!
Είσαι κρυφό ποταμάκι!!

Last edited:
το νεο setup του Huston ειναι:

Mac Pro - Weiss Vesta - Orpheus Labs Dac One
Aaron Cineast No.22
Wavac MD-805
Verity Sarastro

Τι είστε εσείς ρε...:ernaehrung004:

Δυστυχώς έχασα δύο χρόνια με το Sarastro μιας και μόλις προχτές το άκουσα πρώτη φορά. Μέχρι τώρα άκουγα ένα Rienzi με Ribbon. Αυτό.

Παντως τωρα συνειδητοποιω ποσο DACαρα ειναι το Orpheus Labs Dac One. Τωρα που το ακουσα διπλα διπλα με το Medea....

Εαν θα εδινα βαθμολογια στο Medea 8/10 τοτε το παλιο μου DAC επαιρνε ανετα 7 και μπορει και 7.5...

Re: Απάντηση: Aaron Cineast άφιξη!

Τι είστε εσείς ρε...:ernaehrung004:

Δυστυχώς έχασα δύο χρόνια με το Sarastro μιας και μόλις προχτές το άκουσα πρώτη φορά. Μέχρι τώρα άκουγα ένα Rienzi με Ribbon. Αυτό.

Κάλιο αργά παρά ποτέ…
Καλές ακροάσεις, ελπίζω να ηρεμήσεις για κάνα δίμηνο…