O δεκτης πηρε την θεση του στο rack,στο σπιτι, πανω απο τον vu+ duo."Φοραει" το image 621 rc της pkt team και ο λογος ειναι οτι ειναι το μοναδικο image, απο το 4 unofficial, που κυκλοφορουν που μου δουλευει το oscam σαν cccam client σε server και μαλιστα τελεια.Με κανενα αλλο image δεν καταφερα να μου δουλεψει κανοντας τις ιδιες ρυθμησεις στο αρχειο "oscam.server".Aπο τα 4 image στην ουσια εχουμε 3 :sifteam,pkt team και τα hdfreaks-swf που ειναι το ιδιο στην ουσια image με μικροαλλαγες.Ποιο σταθερο θεωρω της sifteam με μικρη διαφορα απο της pkt και τα αλλα ερχονται αρκετα πιο πισω.Γενικα μου αρεσει λιγο περισσοτερο της sifteam (σαν menu,online plugin server κ.τ.λ) αλλα απο την στιγμη που δεν μου δουλευει το oscam,μου ειναι αχρηστο.Το μεγαλυτερο-και γνωστο απο παλια- μειονεκτημα που δεκτη ειναι η μικρη του μνημη,που σε περιοριζει και δεν μπορει να βαλεις πολλα extra.Στα + η εικονα που και αυτη ενω ειναι πολυ καλη (λιγο καλυτερη απο τον vu+ duo) δεν ειναι στα επιπεδα του 9000, ΧΩΡΙΣ ENIGMA 2, image.O δεκτης ειναι σχεδον πληρως λειτουργικος και για 180 ευρο (με δυο tuner) αξιζει μεχρι δεκαρας τα λεφτα του.Αν δεν ειχα τον vu+ duo (αγορα 450 ευρω οταν πρωτοβγηκε) με την κορυφαια υποστηριξη και τα πολλα extra plugin,θα μπορουσε να ειναι ανετα "ο πρωτος" μου δεκτης,για την χρηση παντα που τον κανω εγω (π.χ ποτε δεν θα εβαζα ενα usb dvb-t tuner,που γινεται ανετα στον vu+,αλλα οχι στον ipbox).Φυσικα οι εγγραφες λειτουργουν κανονικα και η κινηση μοτερ ειναι απροβληματιστη.Ειμαι ευχαριστημενος με την αγορα μου και αυτο ειναι που μετραει.Αυτα, μεχρι τον επομενο μου δεκτη.....