AB IPBOX 400s - Ποιό image;

toutskas

New member
29 July 2007
41
Μαλεσίνα
Προχθές μου έδωσαν εναν AB IPBOX 400S και ακόμα ψάχνω να βρω τα κανάλια της NOVA στην οποία είμαι συνδρομητής.Ο δέκτης έχει μέσα το επίσημο image και την κάρτα της nova δεν την βλέπει καθόλου!
Υπάρχει κάποιο image που πρέπει να περάσω για να αναγνωρίσει την κάρτα;
Επειδή ο δέκτης είναι linux και δεν έχω ασχοληθεί ιδιέτερα μπόρει κάποιος
να βοηθήσει την κατάσταση;

Ο δέκτης είναι ουσιαστικά κλώνος του DM600PVR. Οπότε μπορείς να περάσεις ένα image κατάλληλο για αυτούς τους δέκτες. Η κάρτα της nova παίζει σε αυτούς τους δέκτες μόνο με "ανεπίσημα" λογισμικά.
Θα απέφευγα το gemini σε κλώνο (οι κάτοχοι των 500ρηδων κλώνων ξέρουν καλύτερα). Προτίμησε κάποιο PLI.

mp

Ο δέκτης είναι ουσιαστικά κλώνος του DM600PVR. Οπότε μπορείς να περάσεις ένα image κατάλληλο για αυτούς τους δέκτες. Η κάρτα της nova παίζει σε αυτούς τους δέκτες μόνο με "ανεπίσημα" λογισμικά.
Θα απέφευγα το gemini σε κλώνο (οι κάτοχοι των 500ρηδων κλώνων ξέρουν καλύτερα). Προτίμησε κάποιο PLI.

mp

Συγνώμη, έκανα λάθος. Αυτός που αναφερόμουν είναι ο iNETBOX 400s PVR. Θυμώμουν το 400s και μπερδεύτηκα.

Ο δικός σου έχει τα δικά του images, δεν είναι συμβατός με dreambox images. Σίγουρα βγάζει η ομάδα SF.

mp

Κοιταξα φίλε στα συγκεκριμένα sites και όντως υπάρχουν πολλά
για να περάσεις. Η διαδηκασία για να παίξει η κάρτα ποια είναι
όμως;
Εγω εκεί κολλάω γιατι δεν γνωρίζω πολλά απο linux!

Χωρίς να έχω πείρα από τον συγκεκριμένο δέκτη, στα non-enigma images έχουν χώσει και τα emu μέσα. Θεωρώντας ότι η κάρτα σου δεν είναι τελευταίας εσοδείας, υποθέτω ότι θα πάιξει με την πρώτη.
Απο ´κει και πέρα κατέβασε ένα manual και δες την ακριβής διαδικασία, θα σε συμβούλευα να αρχίσεις τα πειράματα με non-enigma images. Σίγουρα όμως, θα χρειαστείς τα flash tools....