mia xara paizi o dektis akous kapoion pou exei dreambox dm800 kai ip9000 hd kai doulevo ta dreambox edo kai polla xronia.o ipbox einai makran o kalyteros dektis apo ton dm800.ektos kai den ksereis na ton setaris.
Σεβομαι το γεγονος οτι εχεις και τους 2 δεκτες και με ευχαριστει ιδιαιτερα το γεγονος οτι δινεις θετικους ποντους στο ip9000 γιατι εχω χαλαστει λιγο με αυτα που διαβαζω στα διαφορα φορουμ για το μηχανακι. Το προβλημα του φιλου μας του mpokeRas ( ο οποιος ειναι πολυ σχετικος με το αθλημα πρεπει να ξερεις ) δεν ειναι οτι δεν ξερει να σεταρει. Ειναι απο οσο ξερω οτι πηρε μηχανακι απο εμπορο κατω εκει στην Μεση Ανατολη που ειναι pre production μου φαινετε, και του εχει βγαλει ενα σωρο προβληματα. Εχω διαβασει και καποια ποστ του σχετικα σε ενα φορουμ ξενο.
Εχω πειρα απο dreambox εδω και κανα 1 1/2 χρονο, εχω στην κατοχη μου 3. Εχω στησει και κανα 3-4 kathrein και μπορω να πω οτι γνωριζω μερικα πραγματακια.
Η αληθεια ειναι οτι περιμενα πως και πως να βγει καλος δεκτης ο ipbox, γιαυτο και τον εχω προπαραγγειλει στην αντιπροσωπεια αλλα απο οσα ακουω βλεπω οτι θα εχει την ιδια μοιρα με τους υπολοιπους relook, δυστυχως..
Απο οσο εχω διαβασει ψεφτο Images, τυπου σαν αυτα που εχει και η κατερινα βγαινουνε σωρηδων για τον ipbox και υπαρχει μια παρεα χρηστων που το παλευουνε με οσα μεσα εχουνε διαθεσιμα. Το προβλημα ειναι οτι παρα τα οσα ακουγονται δεν φαινετε παρα τις φημες και τις υποσχεσεις κατι ολοκληρωμενο (enigma) στον οριζοντα. Σαν client το mgcamd μπορει να συνεργαζετε αρκετα καλα με ολα τα αλλα cams (οπως και στην κατερινα) μιας και το mgcamd εχει αυτη την δυνατοτητα αλλα βλεπεις οτι μεγαλα group το σνομπαρουνε το κουτακι.
Για το δε 800αρακι ειχανε βγει πριν ακομα κυκλοφορησει αρκετα images και τωρα προσφατως βγαλανε μεχρι και gemini (οχι πως εμενα μου αρεσει, αλλα ειναι το πιο popular οπως και να το κανουμε). Στο καπακι βγαινει και νεα εκδοση CCcam. Ολα αυτα δεν ειναι τυχαια. Η dream ξερει να σπρωχνει λεφτα κατω απο το τραπεζι και το προαναφερομενο group ειναι γνωστο οτι δουλευει για το χρημα και εχει κανει οτι μπορει ωστε να μην παιζει το cam του σε κανενα relook. Εχει αναφερθει επισης και απο αλλο μελος και το πως συντηρειτε και το πολυ γνωστο φορουμ ihaveadreambox. Αυτο στην ουσια σου πουλαει η dream, αμεση υποστηριξη, γιαυτο και σου πουλαει αυτο το κονσερβοκουτακι στα 450..:slapface:
Απο την αλλη πλευρα η Κορεατες οπως φαινετε κοιμουνται τον υπνο τον βαθυ και δεν βλεπω να αλλαζει αυτο παρολο που εχουνε ενα πολυ δυνατο εργαλειο στα χερια τους.
Οσο για την ποιοτητα εικονας εχω ακουσει ηδη απο 2-3 κατοχους του DM800 που εχουνε δει και ipbox οτι αυτη ειναι ανωτερη στον dream και χαιρομαι αληθεια γιατι εσυ εχεις αλλη αποψη γιατι πραγματικα απορουσα πως αυτο το πατεντατο DVI στο κονσερβοκουτι εχει καλυτερη εικονα απο το θηριο με τα διπλα tuner και την HDMI θυρα.. Βεβαια εαν δεν το δω με τα ματια μου δεν μπορω να μιλησω..
Απο την αλλη βεβαια αμα η διαφορα ειναι αμελητεα στην ποιοτητα της εικονας και δεν φανει φως στον οριζοντα ειμαι σχεδον σιγουρος οτι ενα συντριπτικo ποσοστο θα προτιμησει να παει στο οικειο (γιατι τα Images για τον dm800 εχουνε ολα τα καλουδια και οικειο enigma περιβαλλον) και σιγουρο dream, και το ipbox θα μεινει στην σαπιλα οπως ολα τα προηγουμενα relook..
Με λιγα λογια βλεπω τον satsonix να μην προλαβαινει να στελνει πανελλαδικα 800αρακια..οι πρωτες παλετες με τους λουκουμαδες ειναι ολες καπαρωμενες..
Βλεπεις ειναι και το Euro και οι Ολυμπιακοι κοντα και ο κοσμος οπως και να το κανομεν εχει μια φαγουρα να "οργανωθει" να τα δει σε Ακα Ντε μιας και οι εξαγγελιες περι Ακα Ντε μεταδοσης της ΕΡΤ πηγανε περιπατο (οχι πως περιμενα κατι διαφορετικο αλλα λεμε τωρα..)
Φιλικα
γρηγορης