AB IPBox 9000HD ή Dreambox 800HD??? Ιδού το ερώτημα!

Θα συμβούλευα όποιον έχει σκοπό να αγοράσει HD δέκτη να περιμένει λίγο ακόμα...(mpokeRas)

Φιλε μου γιατι το εργαψες αυτο μηπως για τον dream 8000? η κατι αλλο μελλοντικο!!!

Απάντηση: Re: AB IPBox 9000HD ή Dreambox 800HD??? Ιδού το ερώτημα!

Θα συμβούλευα όποιον έχει σκοπό να αγοράσει HD δέκτη να περιμένει λίγο ακόμα...(mpokeRas)

Φιλε μου γιατι το εργαψες αυτο μηπως για τον dream 8000? η κατι αλλο μελλοντικο!!!

1. ο 800 δεν έχει HDMI, o 9000 έχει αλλά τι να το κάνει
2. στον 800 τρέχουν σχεδόν τα δημοφιλή emu, στον 9000 έχει μόνο newcs και mgcamd.
3. και οι δυο έχουν πρόβλημα (τα) με το tuner και προβλήματα στο σκανάρισμα των ΗD καναλιών.
4. και όσα άλλα μύρια έχω αναφέρει για τον 9000 και όσα δεν έχουν πει για τον 800.

Καταλήγω λοιπόν, στο συμπέρασμα ότι τα προϊόντα αυτά είναι ακόμα ανώριμα και δεν αξίζει να ασχοληθούμε μαζί τους αυτή την εποχή. Εκτός πια αν βολευόμαστε με μισές δουλειές και μοντούλες.
Η βασική μου ένσταση είναι στο "πελάτης-beta tester" φιλοσοφία που πάνε να περάσουν.....

Re: Απάντηση: Re: AB IPBox 9000HD ή Dreambox 800HD??? Ιδού το ερώτημα!

Καταλήγω λοιπόν, στο συμπέρασμα ότι τα προϊόντα αυτά είναι ακόμα ανώριμα και δεν αξίζει να ασχοληθούμε μαζί τους αυτή την εποχή. Εκτός πια αν βολευόμαστε με μισές δουλειές και μοντούλες.
Η βασική μου ένσταση είναι στο "πελάτης-beta tester" φιλοσοφία που πάνε να περάσουν.....

Πολύ σωστή παρατήρηση!

Το έχουν παραξηλώσει οι εταιρίες. Και όχι μόνο οι δύο του θέματος, αλλά και όλες οι υπόλοιπες. Κυκλοφορούν δέκτες που δεν δουλεύουν με κινητά πιάτα, που έχουν θέση για σκληρό δίσκο αλλά δεν λειτουργούν οι εγγραφές, που έχουν θύρα δικτύου αλλά δεν λειτουργούν σε δίκτυο κοκ. Μιλάμε για βασικά πράγματα. Και πρέπει οι πελάτες να περιμένουν με την ελπίδα ότι σε κάποιο μελλοντικό firmware, επίσημο ή ανεπίσημο, θα λειτουργήσουν όλα σωστά. Είναι απαράδεκτη κατάσταση...

Re: Απάντηση: Re: AB IPBox 9000HD ή Dreambox 800HD??? Ιδού το ερώτημα!

Πολύ σωστή παρατήρηση!

Το έχουν παραξηλώσει οι εταιρίες. Και όχι μόνο οι δύο του θέματος, αλλά και όλες οι υπόλοιπες. Κυκλοφορούν δέκτες που δεν δουλεύουν με κινητά πιάτα, που έχουν θέση για σκληρό δίσκο αλλά δεν λειτουργούν οι εγγραφές, που έχουν θύρα δικτύου αλλά δεν λειτουργούν σε δίκτυο κοκ. Μιλάμε για βασικά πράγματα. Και πρέπει οι πελάτες να περιμένουν με την ελπίδα ότι σε κάποιο μελλοντικό firmware, επίσημο ή ανεπίσημο, θα λειτουργήσουν όλα σωστά. Είναι απαράδεκτη κατάσταση...

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σας αλλά δε βλέπεται τι γίνεται ?Τα μηχανήματα πριν καλά καλά έρθουν είχαν πουληθεί ,κάτσε να υπήρχε μειωμένη ζήτηση και θα σου λεγα πως θα έτρεχαν να λύσουν τα προβλήματα των δεκτών τους ...Τώρα υπομονή .

Φιλικά
Νίκος

Συμφωνώ και εγώ με το mpokera, οι κατασκευαστές το έχουν παραξηλώσει. Ανάμεσα στους τρεις θεωρώ καλύτερο αυτή τη στιγμή τον Kathrein (έχει προβάδισμα λόγω παλαιότητας). Καλύτερο hardware ο IPBox 9000 και ταχύτερος ρυθμός υποστήριξης ο Dream.

Εγω βλεπω και μια αλλη παραμετρο.Το εσκεμενο αδειασμα της τσεπης ολων αυτων που εχουν σαν hobby τα δορυφορικα...
Κυκλοφορει τωρα η dream τον 800αρη σε τιμη που κατα την γνωμη μου δεν θα επρεπε να ειναι ουτε η μιση 200-250 ευρω και πολλα του....Ουτε ενα ανεμιστηρακι των 3 ευρω δεν του εχουν τοποθετησει, χωρις σκληρο,χωρις.....
Αφου λοιπον "ξεζουμισουν" καλα - καλα τους φανατικους του ειδους θα κυκλοφορισουν και το super-super ουαου μηχανακι οπως θα τον παρουσιαζουν ολοι τον 8000 ....και αντε παλι απο την αρχη ΟΛΟΙ ΒΑΘΕΙΑ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ!!!!!
Εγω για αυτο το λογο θα περιμενω να περασει το καλοκαιρι και απο Σεπτεμβρη εαν δεν εχει κυκλοφορησει ο 8000 θα δω τι θα κανω!!!!!

Last edited: