ABBA, το καλύτερο τραγούδι τους είναι....

Νικολάκης F και Μπαϊρα ...as I suspected !:grinning-smiley-043

(αν και τον Νικολάκη τον είχα και για το "I've been waiting for you")

Επειδή το καλύτερο (???) "παίζει" κυριολεκτικά με την μέρα,την βδομάδα ή και τη στιγμή ,εξακολουθώ να μη ψηφίζω.

Πάντως για τους Γαύρους είναι πάρα πολύ απλό (και ας απέχουν "δήθεν" μου..):The Winner Takes It All :flipout: :antlers:

(ίσως το καλύτερο και ωριμότερο τραγούδι τους..)

ειμαι μεταξυ S.O.S και Man of the midnight.
και κλινω προς το sos γιατι λιγα κομματια ποπ μπορουν να πουν τοσα πολλα τοσο συντομα.

Και 5άδα να βάζανε πάλι δεν θα μπορούσα να διαλέξω.
Ένα ακόμα αγαπημένο μου, μα λιγότερο γνωστό: "Andante, Andante" !

Απάντηση: Re: ABBA, το καλύτερο τραγούδι τους είναι....

The winner takes it all, μάλλον. Ή το Thank you for the music? Ή το Super Trooper? Χμ...

Ισως το Knowing Me, Knowing You ? Η μήπως το Take A Chance On Me? Μάλλον το The Name Of The Game ..
Σε συνδυασμό με Dancing Queen, Fernando, SOS, Chiquitita...:flipout: :grinning-smiley-043

μαλλον θα ηταν πιο ευκολο να συζητουσαμε για το καλυτερο video clip
τους... me thinks... :guitarist:

Χμμμ... :hmmmm2:

Το... εχμ, όχι καλύτερα το... μπα! Μήπως το... ούτε, λατρεύω το... φτου! Ας πω το...

Εεεε δε γίνεται! Στην τύχη το Does Your Mother Know.

Re: Απάντηση: Re: ABBA, το καλύτερο τραγούδι τους είναι....

Ισως το Knowing Me, Knowing You ? Η μήπως το Take A Chance On Me? Μάλλον το The Name Of The Game ..
Σε συνδυασμό με Dancing Queen, Fernando, SOS, Chiquitita...:flipout: :grinning-smiley-043

Τουλάχιστον τι θα ρίξεις στις ευρωεκλογές έχεις καταλήξει; Ευκολότερο φαίνεται :flipout:

Re: Απάντηση: Re: ABBA, το καλύτερο τραγούδι τους είναι....

Τουλάχιστον τι θα ρίξεις στις ευρωεκλογές έχεις καταλήξει; Ευκολότερο φαίνεται :flipout:

Σακη θα ψηφιζει ειναι απλο....:flipout:

Τελικά βλέπω ότι δεν είμαι ο μόνος που δεν μπορεί να αποφασίσει ποιό είναι το καλύτερο τραγούδι των ΑΒΒΑ...

Τελικά βλέπω ότι δεν είμαι ο μόνος που δεν μπορεί να αποφασίσει ποιό είναι το καλύτερο τραγούδι των ΑΒΒΑ...

Εδώ οι ίδιοι και δεν έχουν αγαπημένο.
Τρία ξεχωρίζουν σαν δημιουργοί.

(δεν τα λέω για να μη χαλάω το σασπένς..:antlers:)