About Foobar2000

απλα αντεγραψα τα dll αρχεια στο compoments.τι μπορει να χω κανει λαθος;

και 2ον....με αυτες τις ρυθμισεις χαλας την μουσικη;γτ εχω διαβασει οτι εχουν θετικα αλλα μαζι με αρνητικα αποτελεσματα.

Θα πω !$@%&$@$&^ το Foobar2000 και τις άπειρες επιλογές του. Σήμερα στο ψάξιμο θυμήθηκα το "Subitems" column. Φιλτράρισα την προβολή σαν album και σαν υποπροβολή το "Subitems". Αμέσως μου έβγαλε πόσα album έχω με το ίδιο όνομα καθώς είχαν δυο και τρία αντικείμενα μέσα. Επιλογή και διαγραφή αυτών με την χαμηλότερη ποιότητα. Σε μερικά λεπτά έχω γλιτώσει πάνω από 40GB.

ξερει κανεις στο foobar darkzone πως μπορω να το κανω να ειναι παντα expand all groups και κατα album και μετα κατα track number?!

Υπάρχει σχετική επιλογή στα preferences,από Τρίτη θα πόστάρω που αν δεν το βρεις στο μεταξύ.

Έλα,δεν σε ξέχασα.

Κοίτα παρακάτω,αυτό θα το εμφανίσεις με δεξί κλικ στην λίστα δεξιά>settings.
Κοίτα να είναι όπως βλέπεις το δικό μου,κι εγώ με τέτοια σειρά τα έχω.

Κοίτα και τις άλλες καρτέλες σου,να αρχίσεις να καταλαβαίνεις τι παίζει στο Darkone.

ΓŽΕ‘ΓŽΒ±Γβ€žΓŽΒ±ΓŽΒ³ΓΒΓŽΒ±Γβ€ ΓŽΒ?.jpg

δεν θα ηθελα ποτε να κανει collapse και αμα προσθετω ενα ενα τραγουδι πχ πρωτα το 7ο και μετα το 6ο μονο του να τα βαζει στην σειρα....αυτο γινεται;

Ε,αυτό δεν λέμε;
Έτσι το έχω κι εγώ,ακριβώς,κοίτα στην φώτο.

Τι σου κάνει ακριβώς,τα κομμάτια έτσι κι αλλιώς είναι με την σειρά ότι κι αν κάνεις εκτός και τα tag τους είναι κουκουρούκου.

ωραιος !!!! το resize quality το χεις βαλει στο highqualitybicubic....τι ακριβως κανει αυτη η επιλογη;

2 ερωτήσεις.

1. Πως μπορούμε να κατεβάσουμε εξώφυλλα και να τα κάνουμε embed στα αρχεία με το foobar.

2. Υπάρχει κάποιος τρόπος προβολής ανά album όπως κάνει το Roon ή ο Jriver;

1.Με το Darkone skin,όποιο δεν βρει μόνο του,απλώς κατεβάζεις μια φώτο και την βάζεις στο ίδιο φάκελλο με το album.Την ονομάζεις front για εξώφυλλο,back για οπισθόφυλλο,κλπ.
Εναλλακτικά,διαλέγεις δεξιά όλο το άλμπουμ,δεξί κλικ>Utilities>Get Album Art (κοιτά την φώτο παραπάνω ).
Αυτά πάντα σε περίπτωση που δεν τα βρει μόνο του (σπάνιο και μόνο αν τα tags είναι κουκουρούκου ή μικρής κυκλοφορίας.

2.τι ακριβώς προβολή εννοείς;Κουτάκια;

2.τι ακριβώς προβολή εννοείς;Κουτάκια;

Κι απαντάω μόνος μου :flipout:

Παρακάτω είναι οι τέσσερις γνωστές προβολές (που αλλάζουν από τα κουμπιά με τις μπάρες επάνω δεξιά ).

Η προβολή της playlist σε κουτάκια γίνεται από τα κουμπιά από κάτω που έχω κλείσει στο κόκκινο πλαίσιο.
(γενικά από παιχνίδι άλλο τίποτα )

1ΓŽΕ‘ΓŽΒ±Γβ€žΓŽΒ±ΓŽΒ³ΓΒΓŽΒ±Γβ€ ΓŽΒ?.jpg

2ΓŽΕ‘ΓŽΒ±Γβ€žΓŽΒ±ΓŽΒ³ΓΒΓŽΒ±Γβ€ ΓŽΒ?.jpg

3ΓŽΕ‘ΓŽΒ±Γβ€žΓŽΒ±ΓŽΒ³ΓΒΓŽΒ±Γβ€ ΓŽΒ?.jpg

4ΓŽΕ‘ΓŽΒ±Γβ€žΓŽΒ±ΓŽΒ³ΓΒΓŽΒ±Γβ€ ΓŽΒ?.jpg

Είναι δυνατόν να ακούσω αρχεία dsd-iso από τον υπολογιστή χωρίς να είναι συνδεδεμένος με το dac?

Έχω επιλέξει Preferences-output-device- βασικό πρόγραμμα οδήγησης ήχου
επίσης Preferences-SACD-Output Mode:PCM

χωρίς αποτέλεσμα

Κώστα,πιθανότατα η κάρτα ήχου δεν μπορεί να αποκωδικοποιήσει 88.2/176.4/352.8,συνηθισμένο για υπολογιστές.
Δοκίμασες 44.1 στις επιλογές του SACD samplerate;

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Επίσης,με την επιλεγμένη έξοδο σε απλό περιεχόμενο (να παίζει ) πήγαινε στο μεγαφωνάκι στην γραμμή εργασιών,κάνε επάνω του δεξί κλικ και πάτα Συσκευές Αναπαραγωγής για να δεις ποια αναπαράγει εκείνη την στιγμή.
Γιατί δεν είναι καθόλου σίγουρο πως θα είναι η onboard κάρτα ήχου του υπολογιστή.

Κώστα,πιθανότατα η κάρτα ήχου δεν μπορεί να αποκωδικοποιήσει 88.2/176.4/352.8,συνηθισμένο για υπολογιστές.

O δεύτερος καφές που σου χρωστάω.
Πράγματι ήταν στα 352.8 και όταν δοκίμασα στα 44.1 δούλεψε. Επίσης δουλεύει σε PCM samplerate 88.2 και 176.4.

Εκ παραδρομής στάλθηκε δύο φορές το ίδιο μύνημα.

Κι απαντάω μόνος μου :flipout:

Παρακάτω είναι οι τέσσερις γνωστές προβολές (που αλλάζουν από τα κουμπιά με τις μπάρες επάνω δεξιά ).

Η προβολή της playlist σε κουτάκια γίνεται από τα κουμπιά από κάτω που έχω κλείσει στο κόκκινο πλαίσιο.
(γενικά από παιχνίδι άλλο τίποτα )

View attachment 129225

View attachment 129226

View attachment 129227

View attachment 129228
Άργησα να απαντήσω. Ναι κάτι τέτοιο θέλω αλλά στο κανονικό skin

Στάλθηκε από το Nexus 6P μου