About Foobar2000

Τη μουσική μου την έχω σε εξωτερικό σκληρό που το εχω συνδεσει στο desktop pc.
Τη μουσική την παίζω από το λαπτοπ βλέποντας δικτυακά τον σκληρο και έχοντας ορίσει κατάλληλα τη βιβλιοθήκη στο foobar.

Αρκετές φορές παίρνω το λαπτοπ για ακροάσεις σε φίλους. Τότε αναγκαστικά συνδέω πάνω τον σκληρό και ξαναορίζω απ´την αρχή το path της βιβλιοθήκς στο foobar (γιατί αλλιώς μπλέκουν μεταξύ τους οι βιβλίοθήκες και ψάχνεις να βρεις το κομμάτι που θελεις να παιξεις, σε ποια από τις δυο βρίσκεται.

Ερωτώ υπάρχει κάποιος τρόπος το foobar να μπορεί να χειρίζεται δύο ξεχωριστες βιβλιοθήκες και ο χρήστης να μπορεί να επιλέγει την ενεργή?

Γεια σας παιδιά! Θέλω να παίξω αρχεία sacd iso με τον foobar. Βρήκα ένα component http://sourceforge.net/projects/sacddecoder/ αλλα δεν με αφήνει να κάνω extract το αρχείο στον foobar.. καμια ιδέα? άλλος free player που να μπορώ να παίζω τέτοια αρχεία?

Δοκίμασες να κάνεις extract κάπου αλλού και μετά να το σύρεις στον φάκελο με τα components του foolbar στα Program files;

παίδες βοήθεια . δεν κλειδώνει το ντακ όταν παίζω μεσω usb με φουμπαρ ενώ όταν παίζω γουιντοσ μιδια κλειδώνει κανονικά... τι διάολο συμβαίνει πάλι ??? (έπαιζε κανονικά το φουμπαρ του έχω και γουασαπι )

Στις ιδιότητες της εξόδου του ήχου,στις συσκευές αναπαραγωγής (Που πας απ' το control panel ή μέσω της γραμμής εργασιών με δεξί κλικ στο μεγαφωνάκι),είναι τσεκαρισμένη η επιλογή που λέει πως οι εφαρμογές μπορούν να αποκτούν την αποκλειστική χρήση της συσκευής;

έφτιαξε μόνο του... μου έσβησε το λαπτοπ απο μπαταριά και όταν το άναψα με ρώτησε αν θέλω να ανοίξω το φουμπαρ σε safe mode και μετά έπαιζε κανονικά... ότι νάνε δηλαδή

Απάντηση: Re: About Foobar2000

ναι ναι... σε ευχαριστώ πάντως και φυσικά τον sokmav...
Γιατρός to restart,χροοονια τώρα...
Να ´σαι καλά,έτσι κι αλλιώς όλοι στο ψάξιμο είμαστε:ernaehrung004:

παίδες βοήθεια . δεν κλειδώνει το ντακ όταν παίζω μεσω usb με φουμπαρ ενώ όταν παίζω γουιντοσ μιδια κλειδώνει κανονικά... τι διάολο συμβαίνει πάλι ??? (έπαιζε κανονικά το φουμπαρ του έχω και γουασαπι )
Edit:
Ω το έφτιαξες
Καλή φάση!

Last edited:
Έτσι, για την ιστορία, σχετικά με το πρόβλημα του φίλου atofios, κατά πάσα πιθανότητα δέν είχε επιλεγεί ώς output device το ντάκ με την ονομασία που το αναγνωρίζουν τα Windows (βάση του driver) μέσα στο ίδιο το πρόγραμμα foobar.

Δηλαδή, στο menu του foobar πάμε πάνω αριστερά και επιλέγουμε File>Preferences>Playback>Output>Device και μετά μέσα απο το scroll-menu βρίσκουμε την ονομασία του ντάκ μας την επιλέγουμε. Πατάμε apply κάτω δεξιά και τέλος.

Βοήθεια παίδες! Θέλω να εγκαταστήσω το foobar2000 controller για να ελέγχω το foobar απο το android κινητό μου (lg l5). Ακολουθώ τα βήματα που δίνει άλλα όταν φτάνω στο σημείο να τσεκάρω εαν εγινε σωστά η εγκατάσταση Access to http://server_ip:8888/foobar2000controller απο το κινητό δεν ανοίγει. καμία ιδέα? στο βήμα : (Optional) Set needed exceptions in firewall or antivirus. (foobar2000.exe should accept connections from any IP address at port 8888) εξαιρώ το foobar απο το firewall αλλα δεν ξέρω πως να ρυθμίσω το port.
Βασικά αν μπορεί κάποιος να περιγράψει με λίγη περισσότερη λεπτομέρεια τα βήματα?