Εντάξει δεν είναι ακριβώς έτσι!Συμφωνω. Η M2tech μαλλον βαριεται να γραψει κωδικους..... και η 1709 εχει προβληματα.Εγω πηγα πισω στα 8.1 pro skin 7 και τωρα ολα δουλευουν... πιτσιρικαδες κομπιουτεραδες που νομιζουν οτι ξερουν..
Δοκίμασε να παίξεις με τις πηγές πληροφοριών. Και σε εμένα το κάνει κάποιες φορές. Τώρα δεν είμαι μπροστά να σου πω τι έχω εγώ. Αλλά γενικά θέλει ψάξιμο έτσι. Επίσης δεν είναι τόσο καλό όταν το τραγούδι έχει ψιλό διάφορες. Πχ πολλές φορές αποτυγχάνει να μου βρει τραγούδι από συλλογές. Και ας είναι από μεγάλα συγκροτήματα.Καλησπέρα
ο foobar2000 δεν βρίσκει καθόλου στιχους σε κανένα τραγούδι παρόλο που έχω εγκαταστήσει το component για τα lyrics.....πως μπορώ να το διορθώσω;
Τι σχέση έχει το TeamViewer και η κυρία οθόνη του pc;Όταν λες σωστά??Όταν χρησιμοποιείται το team viewer ή άλλο πρόγραμμα remote ή η κύρια οθόνη του pc είναι όλα οκ....
Μήπως είχες κάνει re-route το audio στο remote desktop?
Ωραία! Μια χαρά λοιπόν...
Μάγος είσαι;;
Καλημέρα, θα ήθελα τη συμβουλή σας όσον αφορά ένα πρόβλημα στην αναπαραγωγή αρχείων μέσω του foobar2000. Όταν παίζουν αρχεία 96khz και 192khz, ενώ η αναπαραγωγή ξεκινάει κανονικά κάποια στιγμή διακόπτεται. Πρέπει να προσέξω κάποια ρύθμιση που μου διαφεύγει;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.