...abstract

Μετά από ολονύκτιες πρόβες (τραγούδια, ποτά & τσιφτετέλια) τις άφησα να πάνε να φρεσκαριστούν λίγο

Ειπα να ανοιξω μια ξεχωριστη κατηγορια για μια αγαπημενη παραμετρο (να το πω) του φωτογραφικου γαλαξια,ετσι ωστε να αρχειοθετησουμε καλυτερα τις ληψεις μας..

Ξεκινω με μια δικη μου που τραβηξα σημερα (με κινητο) στους δρομους της Αθηνας...

Καλη Αρχη...

bgf.jpg

το θέμα σου ειναι οτι "βλέπεις" σχήματα, συνθέσεις, υφές, patterns κτλ
κάτι σαν constructivism photography

o rodchenko γα....σε

το θέμα σου ειναι οτι "βλέπεις" σχήματα, συνθέσεις, υφές, patterns κτλ
κάτι σαν constructivism photography

o rodchenko γα....σε

Όντως ,βλέπω διαφορά και γενικά μου αρέσει να αφαιρώ και όχι να προσθέτω .Γενικά έχω ένα θέμα με τα κάδρα σε βαθμό που πολλές φορές νιώθω ότι είναι λάθος επειδή δεν "αναπνέουν " όσο χρειάζεται..
Τα τελευταία χρόνια τα έχω παρατήσει εντελώς επειδή δουλεύω βράδυ και δεν υπάρχει χρόνος για εξορμήσεις .
Να ανεβάσω δύο παλαιότερες για να ...τιμήσω και το νήμα που άνοιξα..Την κατηγορία την παρακολουθώ στενά και βλέπω ότι ανεβαίνουν σπουδαία πράγματα..

View attachment 155327View attachment 155326

Απάντηση: Re: ...abstract

Ωραία σκεψη , ήθελε λίγο επιμέλεια ώστε να βγει καθαρό το τσιγάρο έστω και λίγο ...εκτός και αν ήταν συνάδει τη επιλογή να ειναι ολα φλοϋ

ευχαριστω! η αληθεια ειναι οτι την γόπα την ηθελά λιγο πιο νεταρισμένη και ετσι την ειδα στην μικρή οθόνη της μηχανης, μεχρι που αποκαλύφθηκε στην μεγαλη οθονη :)