...abstract

Πρεπει να την εχω δει στο φλικερ αυτη και την εχω τιμησει δεοντως ,πολυ καλη.

Βλέπω ξεκίνησες με τον fisheye.

Η δεύτερη θαρρώ θα ήταν πιο "περίεργη" εάν κατέβαινες κιάλο ώστε η ξύλινη ρόδα να ήταν στο κέντρο.
Επίσης φαίνονται τα παπούτσια...:ROFLMAO:
Πολύ δύσκολο να το αποφύγεις με τέτοιους φακούς, πρέπει να έχεις τη κάμερα σαν το διάολο. Μακριά και με το χέρι τεντωμένο.

• Like
Reactions: kbouk
...Πολύ δύσκολο να το αποφύγεις με τέτοιους φακούς, πρέπει να έχεις τη κάμερα σαν το διάολο. Μακριά και με το χέρι τεντωμένο.
Μην του λες τέτοια, χωρίς σκόπευτρο παθαίνει μια αλλεργία - τον περιμένω στην γωνία να μου πουλήσει την ΕP-7... :ROFLMAO:

Μην του λες τέτοια, χωρίς σκόπευτρο παθαίνει μια αλλεργία - τον περιμένω στην γωνία να μου πουλήσει την ΕP-7... :ROFLMAO:
Με την ΕP-7 χωρίς σκόπευτρο είναι αυτές παίδες , τις έβγαλα τρέχοντας προς το λιμάνι να προλάβω το πλοίο για Αίγινα το πρωινό του Σαββάτου.

η ΕP7 παρότι δεν έχει γκριπ τα δάχτυλα με λίγη προσπάθεια κρύβονται , δεν χρειάζεται να βάζω καθυστέρηση 2 δευτ. για κλικ , αλλά

1ον : δεν έχει πολύ χώρο δεξιά να την κρατάς κι ο φακός παρότι μικρός είναι μεταλλικός κι έχει βάρος , πολύ καλύτερα θα με βολεψει ο φακός στην OM3 γιατί έχει μήκος προς το γκριπ και απομακρύνονται τα δάχτυλα κιαλλο από το εύρος του φακού ενώ είναι και πιο βαριά οπότε μπαλαντζαρει καλύτερα σε αυτή το φακουδακι

2ον : η EP7 δεν έχει πολύ φωτεινή οθόνη οπότε με ήλιο ντάλα όπως ήταν το πρωί δεν έβλεπα το κάδρο καλά (έχοντας όλα τα κακά της ηλικίας πρεσβυωπεια , αστιγματισμό , υπερμετρωπία)

ΥΣ
Ήταν από τις πρώτες που έβγαλα . Εχω φάει λίγο από τον κύκλο ασύμετρα , ήταν πιο κέντρο ο ξύλινος δίσκος καρούλι της ΔΕΗ αλλά ξύρισα ατέλειες στην περίμετρο

• Like
Reactions: cacau