Αβυσαλέα χωρητικότητα!πώς??

tegonik

Supreme Member
22 July 2006
6,022
Athens
Επειτα και απο την σημερινή προσθήκη ενός ακόμη σκληρού δίσκου 1Τb στο HTPC μου έφτασα αισίως τα 4Τb σύν 1Τb σε εξωτερικό USB. Επειδή προβλέπω να κοκκινίζει και αυτός πολύ σύντομα είμαι σε αναζήτηση λύσης χώρου αποθήκευσης.
Σκέφτομαι κάτι ανεξάρητο που να μπορεί να φτάσει τα 10-15Τb χωρίς προβλήματα ταχύτητας ,θερμοκρασίας και θορύβου.
Εχει κανείς δοκιμάσει κάτι αντίστοιχο?Υπάρχει καμία λύση πάνω στο θέμα χωρητικότητας που να έχει εφαρμόσει κανείς με επιτυχία?

Επειτα και απο την σημερινή προσθήκη ενός ακόμη σκληρού δίσκου 1Τb στο HTPC μου έφτασα αισίως τα 4Τb σύν 1Τb σε εξωτερικό USB. Επειδή προβλέπω να κοκκινίζει και αυτός πολύ σύντομα είμαι σε αναζήτηση λύσης χώρου αποθήκευσης.
Σκέφτομαι κάτι ανεξάρητο που να μπορεί να φτάσει τα 10-15Τb χωρίς προβλήματα ταχύτητας ,θερμοκρασίας και θορύβου.
Εχει κανείς δοκιμάσει κάτι αντίστοιχο?Υπάρχει καμία λύση πάνω στο θέμα χωρητικότητας που να έχει εφαρμόσει κανείς με επιτυχία?

Για 100% σταθερότητα/αξιοπιστία/ταχύτητα, η δική μου πρόταση και αυτό που έχω κάνει και έχω ιδίαν εμπειρία είναι αυτή:

2Τ Χ 8 = 16Τ διαθέσιμα πάντα και από παντού ανεξαρτήτως του εκάστοτε pc που θα έχεις.
http://www.qnap.com/pro_detail_feature.asp?p_id=109

Του κοτσάρεις ένα utp από το router/switcher και το ξεχνάς. Τα bold τα τονίζω ιδιαίτερως. mind free solution. Ούτε κολλήσαμε μικρόβια, ούτε έληξε το antivirus, ούτε ένα σωρό τερτίπια των windows.

Re: Απάντηση: Αβυσαλέα χωρητικότητα!πώς??

Για 100% σταθερότητα/αξιοπιστία/ταχύτητα, η δική μου πρόταση και αυτό που έχω κάνει και έχω ιδίαν εμπειρία είναι αυτή:

2Τ Χ 8 = 16Τ διαθέσιμα πάντα και από παντού ανεξαρτήτως του εκάστοτε pc που θα έχεις.
http://www.qnap.com/pro_detail_feature.asp?p_id=109

Του κοτσάρεις ένα utp από το router/switcher και το ξεχνάς. Τα bold τα τονίζω ιδιαίτερως. mind free solution. Ούτε κολλήσαμε μικρόβια, ούτε έληξε το antivirus, ούτε ένα σωρό τερτίπια των windows.

+1000
Aν μπορείς να διαθεσεις τα λεφτα .. then look no further :2thumb22sup:

κάτι τέτοιο θα μου έλυνε τα χέρια.Γνωρίζει κανείς κόστος?το έχει κανείς?

Τι να κλάσει και αυτό....
4084GΒ σε DVD and raising

Last edited:
Re: Απάντηση: Αβυσαλέα χωρητικότητα!πώς??

Τι να κλάσει και αυτό....
4084GΒ σε DVD and raising

Ναι αλλά ο μοναδικός τρόπος δικτύωσης σε αυτή την περίπτωση είναι το … Frisbee

frisbee_000.gif

την καλημέρα μου!

Αυτό που προορίζεται για δικυακή χρήση πχ μουσική, είναι σε δίκτυο. Τα υπόλοιπα στο αρχείο.

Αρα λοιπον, αν υποθεσουμε οτι το καθε dvd σου ειναι περι τα 8GB, μιλαμε για περιπου 510 dvd's.
Αν επισης υποθεσουμε οτι το Dvd player σου ειναι σε αποσταση 2 μετρων απο το σημειο που καθεσαι, υπολογιζουμε οτι για τα δεις τη συλλογη σου εχεις διαδυσει περιπου 510x2= 1020(και αλλα τοσα για επιστροφη στον καναπε), κατι παραπανω απο 2 χλμ. Ας μην υπολογισουμε τις ταινιες που ειδες περισσοτερες απο 1 φορες...
Φτιαξε γρηγορα σερβερ, δε λεει :flipout::flipout::flipout:

Τελικά απ' ότι είδα, ο WHS μου είναι Power Pack 3. Κάποια στιγμή θα έκανε update και δεν το πήρα είδηση.