Stratos AVClub Enthusiast 13 July 2006 786 Marousi 27 August 2010 #21 YannisA said: Τελικά απ' ότι είδα, ο WHS μου είναι Power Pack 3. Κάποια στιγμή θα έκανε update και δεν το πήρα είδηση. Click to expand... Ναι, περιλαμβανεται στα critical ...
YannisA said: Τελικά απ' ότι είδα, ο WHS μου είναι Power Pack 3. Κάποια στιγμή θα έκανε update και δεν το πήρα είδηση. Click to expand... Ναι, περιλαμβανεται στα critical ...
ΚΩΣΤΑΣ ΝΑΚΟΣ Supreme Member 29 June 2006 4,393 28 August 2010 #22 Εχω 2 δισκάκια των 2 ΤΒ μέσα στο HTPC και 1 docking station που καρφώνω όποιον χρειάζεται. Χωράει και άλλος 1 στο pc για πλάκα. Δεν νομίζω οτι υπάρχει λόγος πάντως.
Εχω 2 δισκάκια των 2 ΤΒ μέσα στο HTPC και 1 docking station που καρφώνω όποιον χρειάζεται. Χωράει και άλλος 1 στο pc για πλάκα. Δεν νομίζω οτι υπάρχει λόγος πάντως.
YannisA Supreme Member 22 January 2008 3,156 ΑΘΗΝΑ 29 August 2010 #23 Re: Απάντηση: Αβυσαλέα χωρητικότητα!πώς?? ΚΩΣΤΑΣ ΝΑΚΟΣ said: Δεν νομίζω οτι υπάρχει λόγος πάντως. Click to expand... Αν δεν έχεις 2-3 ακόμα pc στο σπίτι, δεν υπάρχει λόγος...
Re: Απάντηση: Αβυσαλέα χωρητικότητα!πώς?? ΚΩΣΤΑΣ ΝΑΚΟΣ said: Δεν νομίζω οτι υπάρχει λόγος πάντως. Click to expand... Αν δεν έχεις 2-3 ακόμα pc στο σπίτι, δεν υπάρχει λόγος...