AC/DC Αφιέρωμα

Απάντηση: AC/DC ΑΦΙΕΡΩΜΑ

Nα σας πω...

1) Δεν εχω κανενα αλμπουμ των AC/DC. Μονο ενα μπεστ τους και ενα λάιβ, που δεν τα ακουω ποτε.

2) Ισα που θα ειναι κατι καλυτερο απο τους KISS!

3) Πολυς κοσμος θα ειναι του lifestyle. Μεχρι και τον Γιωργακι περιμενω να δω εκει (μπορει να ειναι και πρωθυπουργος μεχρι τοτε:speechless-smiley-0), ακομα και τον Λιαπη...

Ομως, μεχρι και που ψηνομαι να παω!!!

Nα σας πω...

1) Δεν εχω κανενα αλμπουμ των AC/DC. Μονο ενα μπεστ τους και ενα λάιβ, που δεν τα ακουω ποτε.

2) Ισα που θα ειναι κατι καλυτερο απο τους KISS!

3) Πολυς κοσμος θα ειναι του lifestyle. Μεχρι και τον Γιωργακι περιμενω να δω εκει (μπορει να ειναι και πρωθυπουργος μεχρι τοτε:speechless-smiley-0), ακομα και τον Λιαπη...

Ομως, μεχρι και που ψηνομαι να παω!!!

Οι ΚISS oυτε στο μικρο τους δακτυλακι δεν φτανουν τους AC/DC:adore:

Λοιπόν ώρα να μπει τάξη και ασφάλεια. Οι Θεοί επιτέλους έρχονται. Το κορυφαίο συγκρότημα του πλανήτη με το κορυφαίο λάιβ και όχι μαμαριές στυλ Μαντόνα. Το ΟΑΚΑ είναι απλά μικρό για να τους χωρέσει. Εγγυημένο Sold Out και σίγουρα πολλοί τζαμπατζήδες και μπόλικα ντου.
Απαγορεύονται ρητά από αυτή την στιγμή χλευασμοί και οποιαδήποτε σχόλια τα οποία δεν εξυμνούν και αποθεώνουν τους θεούς ACDC.
Προσκυνάμε και αναμένουμε ευλαβικά την ημέρα που θα κατασκηνώσουμε μπροστά από το PC (η ηλικία βλέπετε) για να αγοράσουμε όσα περισσότερα εισητήρια μπορούμε.

και να φάνε και ban όσοι κακολόγησαν....:antlers:
και για να το χοντρύνω...εδώ αγόρασαν νέο cd απο metallica,και τους ενοχλούν οι acdc.:flipout:

Re: AC/DC ΑΦΙΕΡΩΜΑ

μετά το live στην Αθήνα πιστεύω ότι είναι η κορυφαία μπάντα για συναυλία.απίστευτοι απλά.τρομερή ενέργεια

Η μεγαλυτερη ροκ μπαντα του συμπαντος

..............μου επιτρέπεις να διαφωνώ, με την έννοια ότι αυτό που λες, είναι πολύ υποκειμενικό.
Είναι καθαρά θέμα οπτικής, σε ποιό ακριβώς είδος τους τοποθετείς, είναι hard rock, είναι ροκ γενικότερα;
Ξέρεις, υπάρχουν πολυ νεώτεροι εκει έξω που μασάνε σίδερα, βέβαια δεν διαφωνώ γράψαν κομμάτια καλσσικά αλλά δεν είναι οι μόνοι.